Zeven redenen waarom je haar dunner wordt

10 november 2018

Dunner wordend haar en haaruitval is een zeer reële en ernstige probleem voor vrouwen overal. Als u het verbergen of het negeren van uw dunner wordend haar, terwijl ik weet zeker dat je het gevoel dat het enige is een zee van lange, dikke hoofden van haar, je bent niet alleen. Haarverlies bij vrouwen is veel vaker voor dan je denkt; vrouwen overal hebben experts van het maskeren van de kwestie met kapsels en haarstukken, hoeden en sjaals worden. Terwijl haarverlies bij mannen ismore gebruikelijk en zeker meer sociaal aanvaardbaar is voor vrouwen haarverlies vaak onder het tapijt geveegd. Het is iets waar we niet over praten met anderen, kan het ongelooflijk pijnlijk, en iets wat we de voorkeur aan om te negeren. Als u last van haaruitval of ernstig dunner wordend haar, ik verzoek u dringend om iets aan te doen voordat het te laat is. Om te beginnen, moet u om te bepalen waarom je je haar verliest. Hier zijn zeven redenen waarom je haar kan worden dunner, en een paar tips om uw haaruitval onder controle te krijgen.

Emotionele stress

Ons lichaam kan reageren op stress op vele manieren. Haaruitval is een van hen. Emotionele stress kan uw haar aanzienlijk te vertragen of te verdoven is het normaal groeicyclus activeren. Vele malen emotionele stress kan leiden tot voeding stress (emotioneel ongezond eten of significante voedingstekorten) en echt sneeuwbal de haaruitval probleem. Onbehandeld emotionele stress, depressie, angst of psychische stoornissen zijn vaak aan de basis van haarverlies bij vrouwen.

load...

De behandeling en het verminderen van uw emotionele stress, vaak met de hulp van een arts of geestelijke gezondheidszorg, zal uiteindelijk leiden tot de hergroei van je haar, na verloop van tijd.

Lichamelijke stress

Net als emotionele stress, kan ons lichaam reageren op fysieke stress als een ziekte, verwonding, of chirurgie met haaruitval, en is eigenlijk vrij gebruikelijk. Fysieke stress gaat vaak gepaard met het gebruik van geneesmiddelen op recept, anesthesie, en waarschijnlijk leidt tot een hoge mate van emotionele stress. Bijwerkingen van medicijnen die u kan worden voorgeschreven voor fysieke stress kan bijwerkingen die haaruitval onder meer te hebben. Zie je hoe al deze haaruitval factoren kunnen beginnen om samen te weven?

load...

Natuurlijk, als je ziek bent geweest, op een hoog niveau van de medicatie, een recente operatie of letsel je tijd om te genezen en de tijd nodig heeft voor uw haarverlies om zichzelf te keren hebben gehad. Het herstel van je haar na het fysieke stress echt afhankelijk van hoe je lichaam geneest en keert terug naar normaal.

Medische omstandigheden

Haaruitval kan vaak een direct gevolg van een onderliggende medische aandoening of dunner wordend haar kan een bijwerking van medicijnen die je neemt als gevolg van een medische aandoening. Schildklier aandoeningen en hartaandoeningen, zelfs wanneer ze behandeld worden, gaan vaak gepaard met dunner wordend, broos haar en kan leiden tot haaruitval. Kankerpatiënten met name last van haaruitval bij chemotherapie medicatie voor de behandeling van hun ziekte, en dat resulteert vaak in totaal haaruitval.

Praat met uw arts over uw haaruitval problemen als je op medicatie om te zien of haarverlies is een normale bijwerking, en plannen een fysiek met uw arts als u vermoedt een onderliggende niet-gediagnosticeerde medische aandoening de oorzaak is van uw haaruitval. Een fysieke en een paar eenvoudige bloedonderzoek kan uw antwoorden te onthullen of uit te sluiten redenen voor uw haaruitval, waardoor u meer levensvatbaar wegen te verkennen.

Lees ook:

Genetica

load...

Helaas kan je DNA worden de schuld voor je haar verlies, en er is niet veel dat kan worden gedaan wanneer het is gewoon een deel van uw genetische code. Terwijl genetische haaruitval komt vaker voor bij mannen, kan het zeker gebeuren met vrouwen ook. Als je moeder, oma of tantes last van dunner wordend haar en haaruitval, kan uw antwoord ligt in je DNA.

Wat doe je als je genetica speelt tegen je? Ten eerste, overleg dan met uw arts en zorg ervoor dat je een niet-gediagnosticeerde familie medische zorg niet hebben, en ten tweede neemt u de beste verzorging van je haar en je hoofdhuid die je kunt om ervoor te zorgen dat je haar groeit op zijn best.

Arm dieet

Voedingstekorten kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, en haaruitval komt vaak voor bij mensen met een slechte voeding of ondervoeding. Als ze zeggen, "je bent wat je eet," ze kon niet meer juist te zijn wanneer het gaat om uw haar. Als u ook last van een droge huid, obesitas, hoge bloeddruk, of vitamine tekort, kan de oorzaak van uw haarverlies liggen in uw dieet.

Zodra u begint met het opnemen van meer haar gezonde voeding in uw dieet, zal je haar beginnen om de effecten van uw inspanningen te tonen. In gevallen van ernstige vitaminegebrek, moet u uw arts te raadplegen voor hulp het terugsturen van uw niveaus naar normaal.

Hormonale disbalans

We kunnen niet zeggen hoe groot is de rol die hormonen spelen in de conditie van je haar te vertellen. Schildklierhormoon onevenwichtigheden (zoals hierboven besproken), en de zwangerschap of na de bevalling hormonen (of het ontbreken daarvan) zijn waarschijnlijk de meest voorkomende oorzaken van haaruitval. Postpartum haaruitval is zeer vaak voor, en in vele vrouwen, omdat ze benaderen en gaan door de menopauze. Veranderingen in anticonceptie kan ook invloed hebben op de dikte van je haar.

Praat met uw gynaecoloog over uw haaruitval zorgen als u een aantal van deze grote veranderingen in het leven te ervaren, vooral als oudere vrouwelijke familieleden last van haaruitval na de zwangerschap en tijdens en na de menopauze.

Postpartum haaruitval is, gelukkig, meestal slechts een tijdelijk probleem. Veel vrouwen verliezen een groot gedeelte van haar 6-12 weken na de geboorte of na de borstvoeding, maar het haar regrows vaak en keert terug naar normaal in de loop van 6-12 maanden. Sommige vrouwen het haar gaat nooit echt terug naar de normale, pre-zwangerschap staat, en kan zelfs textuur of de dikte te veranderen na de zwangerschap. Om de kans te dik haar post-baby's te verbeteren, zorg goed voor je hoofdhuid en eet een dieet hoog in haar gezonde voeding.

Slechte hoofdhuid conditie / verkeerde haarproducten

Veel te vaak, kan haarverlies worden voorkomen of sterk verminderd door simpelweg het verzorgen van je hoofdhuid. Veel vrouwen met dunner wordend haar gebruik maken van een volumegevende shampoo en conditioner om hun haar probleem te behandelen. Het probleem met dat is dat volumizing producten te drogen voor vrouwen met dunner wordend haar, en het gebruik ervan kan eigenlijk uw haaruitval erger. Als u denkt dat uw haar dunner wordt, en niet alleen dun in textuur, moet je shampoo en conditioner hoofdhuid voeden zijn. Wij raden Nioxin producten voor vrouwen met dunner wordend haar voor een optimale hoofdhuid gezondheid en haargroei.

Praat met uw kapper over producten die een betere verzorging van uw hoofdhuid of op zoek naar woorden als "voedend", "scalp therapie" of "scalp gezondheid" op het etiket.