Werken haarvezels echt?

15 november 2018

Reine te komen met mannelijke kaalheid is iets dat is moeilijk voor veel van ons te accepteren. Voor veel jongens, de eerste reactie op haaruitval is frustratie verdriet en ontkenning. Voor anderen, ze beginnen met het onderzoeken van verschillende methoden om hun haar te stoppen van verdere dunner.

De meest uitdagende ding over mannelijke kaalheid is dat er veel onjuiste informatie die er zijn. Samen met de weinige FDA goedgekeurde behandeling methoden die klinische proeven en controle hebben doorstaan ​​van de wetenschappelijke gemeenschap, er is bijna twee keer het bedrag van de oplichters proberen te verkopen aantal nep haaruitval verhelpen. Veel van de behandelprogramma's die worden aangeboden als * holistische, volledig natuurlijke en homeopathische * zijn weinig meer dan pseudowetenschap. Ze zullen je dingen doet zoals wrijven honing, ginseng, en knoflook op je hoofdhuid drie keer per dag om haar groei te bevorderen - en je zult nooit zien geen resultaten.

load...

Bij het zoeken naar haalbare behandelprogramma's voor mannelijke kaalheid, wilt u naar behandelingen die zijn getest in een klinische setting. Ze gaan degenen die u kunnen helpen stoppen kaal, niet de een-a-dag kurkuma tablet die wordt geadverteerd als het geheime wapen tegen haaruitval.

Dus, waar komt dit verlof Haarpoeder? Zijn ze legitiem in de strijd tegen mannelijke kaalheid? Het antwoord op die vraag hangt af van wat je zoekt naar precies. Als u een oplossing die gaat om kaalheid te stoppen en vul die dunner gebieden, zodat u dezelfde luxe hoofd van haar kan dragen met u door het leven wilt, dan niet - ze werken niet. Maar als je op zoek bent naar een snelle oplossing die dekt uw kalende op dezelfde manier dat make-up bedekt vlekken, dan Haarpoeder doen het werk.

load...

Wat is belangrijk om te onthouden over Haarpoeder is dat ze zeer weinig om de oorzaak van kaalheid tegen te houden. In plaats daarvan, ze fungeren als een concealer. Dus als je Haarpoeder van toepassing zijn op je hoofd, je bent bindvezels (synthetisch of natuurlijk, afhankelijk van het merk) om uw hoofdhuid en bestaand haar. Over het algemeen zullen deze vezels op hun plaats blijven tot de volgende keer dat je je haar wast en zijn een goede manier om je haar een tijdelijke volume boost geven. Maar verwacht niet dat Haarpoeder aan iets anders dan het verbergen van je kale plekken te doen; ze zijn niet meer effectief in het voorkomen mannelijke kaalheid dan het dragen van een pruik.

Lees ook:

Hoe voorkom ik dat mijn haar uit kan vallen?

Als u op zoek bent naar iets effectiever dan het maskeren van uw haaruitval, zijn er een breed scala aan producten op de markt die zijn uitgeprobeerd, getest en gegarandeerd om te helpen in de strijd tegen mannelijke kaalheid.

Twee van de meest populaire behandelmethoden worden medisch getest en goedgekeurd door de FDA, wat betekent dat hun doeltreffendheid bij de bestrijding van kaalheid is goed onderzocht in de medische gemeenschap. De eerste van deze producten is minoxidil, een actueel zalf die twee keer per dag wordt toegepast op de hoofdhuid. Sinds de jaren 2000, is minoxidil is bewezen om te voorkomen dat mannelijke kaalheid voor de meerderheid van de gebruikers.

load...

De andere top behandelingsmethode een eenmaal daags tablet bekend als finasteride. Deze pil werkt door het blokkeren van de productie van DHT, een hormoon gekoppeld aan mannelijke kaalheid. In klinische studies, tot bijna 85% van de mannen die finasteride werden nam waargenomen het haar ze begonnen met hebben behouden. Met andere woorden, het stopten hun haaruitval dood in zijn tracks. Bovendien is meer dan 60% van de jongens die finasteride nam ook gemeld significante haargroei tijdens de eerste drie maanden van gebruik.

Naast deze twee vormen van haaruitval preventie, is een vitamine B stof bekend als biotine gekoppeld aan sterker, sneller groeiende haar. Hoewel Biotine is waarschijnlijk niet genoeg om je mannelijke kaalheid te stoppen op zijn eigen, waardoor het onderdeel van uw totale regime is een goede manier om succes in uw strijd tegen kaalheid te waarborgen.

Meer over haarverlies

De waarheid is dat de meerderheid van ons niet op te treden tegen haaruitval tot onze haar is opvallend dun. Vooral als het iets is wat je het gevoel zelfbewust over - Als dit je kan Haarpoeder een effectieve manier om uw dunner wordend haar te verbergen. Maar als je wilt mannelijke kaalheid te stoppen bij de bron, zul je nodig hebt om een ​​behandeling programma dat speciaal is ontworpen voor de behandeling van haaruitval te volgen.