Welke soorten bob-haircuts zijn het beste voor je gezicht?

9 november 2018

De bob kapsel is zo stijlvol, chic en koel het zal nooit gaan van stijl. Er zijn gewoon een aantal versies die trends van het moment (getuige de lange bob en de ruige bob) geworden.

Als u overweegt om een ​​bob en je hebt een duidelijke vorm van het gezicht - in een ronde, lang, vierkant of hartvormig - u kunt een bob die zal worden vleiend op u overwegen. Je doel is om je gezicht verschijnen als ovale mogelijk te maken.

In deze fotogalerij leren whichtypes van bobs werken het beste op iedere gezichtsvorm en waarom. Maar eerst, zorg ervoor dat u weet dat uw gezichtsvorm. Bijvoorbeeld kan knipt niet vleien onaround gezicht.

load...

Ze kunnen kijken allrounder met haar te laten knippen aan de kin, het inkapselen van het hoofd als een helm. De beste knipt voor ronde platen zijn lange knipt met of zonder lange, opzij vallende pony.

Cameron Diaz (die heeft een rond gezicht), gemeenschappelijke percepties aboutthe bob.Shestepped uit op de rode loper in 2012with haar haar in een schattige bob dat ze was niet blij met op het eerste, want het was veel korter dan ze had verwacht te snijden.

"Ik barstte in tranen uit en begon te huilen, en ik voelde me zo kwetsbaar," Diaz zei tegen Jay Leno in zijn show. Blijkbaar, Diaz was zo overstuur, riep ze, wat haar stylist geroep. "Uiteindelijk heb ik het schrijven van haar een paar e-mails na, de komende paar dagen, verzekeren haar dat ik was niet van plan om haar te doden."

load...

Maar de stijl ziet er goed uit op haar. Dit is waarom:

Ze ziet er geweldig uit, hoewel ze niet haar korte haar voor lang duurde te houden. Maanden later, werd Ze zag groeit het uit.

Beste bobs voor een vierkant gezicht

Dit afgestudeerd bob werkt prachtig op Keira Knightley, die een vierkant gezicht heeft. Afgestudeerd bobs zijn korter in de rug, langer aan de voorkant en de beste bob voor u zal een inch of twee onder uw kaak te raken.

Je wilt niet dat uw bob te raken direct aan de kaaklijn. Vierkante gezichten hebben de neiging om super sterke kaken hebben en de hoeken zou te veel zijn, waardoor je gezicht verschijnen "boxy."

load...

Hartvormig gezicht? Lange bobs zijn vleiend

Jennifer Aniston heeft een hartvormig gezicht (dit betekent haar kaak steekt uit in een punt) en zoals je kunt zien op deze foto, ze ziet er fenomenaal in een longbob. De lengte is hier perfect - had de bob eindigde op haar kin, zou het af laten zien hoe puntige het is.

Lees ook:

Aniston stapte uit in een lange bob terug in 2011 en opnieuw in het najaar van 2013 en ze houdt naar verluidt haar blik.

Bobs zijn een goede keuze voor Heart Shaped Faces

Merk op hoe Katie Holmes bob is zwaar op de kin, dit compenseert haar verbazingwekkende wangen met haar puntige kin. Chin-lengte bobs zijn geweldig voor je gezicht vorm, maar zorg ervoor dat de uiteinden zijn een beetje taps. Opzij vallende pony is ook prachtig op je gezichtsvorm.

Long & ovaal gezicht vormen: de beste bobs voor u

Zo perfect als we allemaal denken dat ze zijn, kunnen ovaal gezichten aan de lange zijde. Als je een lang gezicht, of een ovaal gezicht dat is lang-ish, overweeg dan een verfijnde bob zoals deze. De hoeken pronken met een sterke kaak en lange lagen voeg wat beweging dus de bob is niet al te boxy of helm-achtig. Lange pony zal een hoog voorhoofd te maskeren. Vraag naar lagen te snijden in de ogen en wangen.

Lange gezichten: de A-lijn lange bob

Denk aan de uber-trendy lange bob (zoals hier te zien op actrice Adrianne Palicki), dat is erg vleiend op een lang gezicht. Een lange bob met een beetje golf aan het is een favoriete look voor een lang gezicht. De bob moet net onder de kaak te beëindigen om te pronken met botstructuur.

Vraag je kapper voor een "A-lijn lange Bob," waar de rug is ongeveer 1 1/2 inches kleiner dan de voorkant.

Bobs met stompe pony: zeer geschikt voor ovaal, hart en lange gezichten

Bobs met stompe pony zijn geweldig met ovaal, hart en lange gezichtsvormen. Dit zou niet goed uitzien op een plein of een ronde vorm van het gezicht.

Een lange schokkerig bob: zeer geschikt voor alle gezichtsvormen

Deze lange, afgestudeerd bob met een beetje golf in het, zoals hier te zien op actrice Ali Larter, is schattig. Het is een look die is vleiend voor alle gezichtsvormen.

Zeer geschikt voor alle gezichtsvormen: de lange bob met opzij vallende pony

De lange bob is universeel vleiend op alle gezichtsvormen. De slag geeft een rond gezicht hoeken en structuur, die in evenwicht zijn zachte lijnen. De lengte (2 inches of meer onder de kin) is de sleutel tot deze snit. U kunt lange lagen te snijden in om textuur en het knippen van haar toe te voegen op een hoek langs de lijn van de kaak maakt deze bezuiniging minder saai en moderner te krijgen.

Als je een vierkant gezicht, probeer afscheid haren in het centrum. Voor lange gezichten, deel haar aan de zijkant.

Krulhaar voor meer breedte als je een lang gezicht. Recht haar als je een rond gezicht.