Wat te verwachten als je overgaat op natuurlijk haar

11 november 2018

Zodra u besluit dat u wilt chemisch stoppen met het strekken je haar, kan je je afvragen wat de overgang proces eruit zal zien. Je zou kunnen verhalen, waarvan sommige kunnen hebben je angstig gevoel hebben gehoord. Als u niet wilt dat de "big chop" te doen en zich te ontdoen van je behandeld haar in een klap, hier is een tijdslijn voor de overgang haar dat geeft aan wat u kunt verwachten, en wat u kunt doen om het proces gemakkelijker te maken, maand tot maand.

Houd in gedachten dat je natuurlijke reis niet zal zijn als de volgende persoon, zelfs als uw textures zijn vergelijkbaar. Probeer het en vind technieken en producten die werken voor uw unieke manen, en de overgang naar volledig natuurlijke sloten zal leuker voor je.

Denk na over een tijdsbestek

Zodra u de beslissing om de overgang te maken, na te denken over hoe lang u wilt dat uw proces te duren. Wat je ook beslist op dit moment niet over een vaste verbintenis. U denkt misschien dat u wilt om de overgang voor een jaar, en na drie maanden, moe van te maken met twee verschillende texturen, en gewoon knippen al uw ontspannen haar af. Het gebeurt.

load...

Het is goed om een ​​voorlopig plan op zijn plaats als je kunt, vooral als je het type persoon die graag doelen en mijlpalen te werken aan hebben. Wilt u de overgang voor een half jaar of een jaar? Of wilt u liever de overgang tot je 3-4 inches van nieuwe groei? Het is aan jou. Hoewel u niet een bepaalde termijn in het achterhoofd nodig, die men zou kunnen helpen, vooral als je plannen en organisatie.

Maanden één en twee

Deze kunnen eenvoudig maanden als je vast aan de algemene relaxer richtsnoer van touch-ups om de acht weken. Het is niet te vroeg om te denken aan een goede overgang stijlen start voor de komende maanden. Vrouwen die niet bijzonder vertrouwen in hun hairstyling capaciteiten moeten deze tijd nemen om verschillende stijlen te oefenen en te zien of er een of twee die je kunt beheersen en word je fallback 'dos ​​op dagen dat je nodig hebt om je haar te stylen in een haast. U kunt krijgen in de gewoonte van frequente diepe conditioning omdat de natuurlijke haar heeft de neiging om droger dan ontspannen haar voelen, en upping het vocht eerder vroeger dan later zal leiden tot een algehele gezondere lokken.

load...

Zie: top 10 fouten Transitioners maken

Maanden drie en vier

Dit is waar overgangen meer uitdagende kunnen krijgen, als je nodig hebt om zeer ijverig verzorgen van je haar bij de demarcatielijn, of waar uw ontspannen haar voldoet aan de nieuwe groei. Dit is een uiterst kwetsbaar gebied en waar je de meest breken ervaren.

Lees ook:

Als u nog niet hebt gedaan, beginnen het gebruik van proteïne behandelingen ongeveer een keer per maand. Wissel deze met vochtinbrengende diepe conditioner behandelingen, die u minstens twee keer per maand moet worden toegepast. Het is belangrijk om de balans van eiwitten en vocht in je haar op een optimaal niveau om breuk te minimaliseren houden. Trim 1-2 inches van je haar.

Zie: 12 producten Dat Transitioners Need

Maanden vijf en zes

Door nu, moet u wellicht tussen twee en drie inches van nieuwe groei. Uw ontspannen haar zal duidelijk verschillend van uw krullen en spoelen kijken (als u een texturizer in plaats van een relaxer had, zal je waarschijnlijk niet zo veel van een verschil merken). Daily styling kan een uitdaging, dat is de reden waarom u stijlen die de meeste van je krullen te maken moeten proberen, niet vechten om deze nieuwe groei rechtzetten zijn.

load...

Trim 1-2 inches van haar en ga verder met eiwit en diepe conditioning behandelingen. Denk aan extensies als een weg door de komende maanden te komen. Veel vrouwen geobsedeerd door hoe weinig het lijkt hun haar groeit; het dragen van vlecht extensions is een goede manier om je gedachten af ​​van de groei en de dagelijkse styling te verminderen.

Zie: Hoe te vermijden breuk tijdens een overgang naar Natural hair

Zes maanden +

Je zult waarschijnlijk ongeveer drie inches van nieuwe groei, waarbij de uiteinden van je haar lijkt te hangen voor het beste leven. Hoe eerder u zich te ontdoen van uw ontspannen eindigt, hoe sneller je kunt beginnen met het unieke textuur van je haar te begrijpen en te leren hoe te werken met het. Als je ontspannen haar is korter dan je nieuwe groei, overweeg dan het snijden van de bewerkte uiteinden weg. Dit kan moeilijk zijn voor vrouwen die graag dragen hun haar lang, maar verwilderde eindigt doen niets voor je look.

Dan zes maanden, je relaxed haar is op zijn laatste benen. Je zult meer vertrouwd zijn (en misschien meer comfortabel) met uw natuurlijke textuur zijn. Als je de rest van je ontspannen manen afgesneden, zul je zien hoe je haar uniek is voor u. Geniet van de mogelijkheden die natuurlijk haar brengt u!

Zie: Hoe lang voordat ik mijn Real textuur?