Wat te doen voordat je je haar verft

13 november 2018

Je haarkleur afspraak is gemaakt met uw favoriete stylist. Wat blijft er nog te doen, maar aftellen van de dagen en te zien zijn, toch? Goed, kunt u dat standpunt in te nemen als je wilt, maar als je je haarkleur beter willen nemen, gaan langer mee, en hebben meer glans zijn er een paar dingen die je kunt doen voor uw afspraak om ervoor te zorgen dat gebeurt.

Zich te ontdoen van de opbouw en je haar te verduidelijken

Ongeveer een week voordat je haarkleur afspraak, neem de tijd om een ​​verduidelijking van de behandeling op je haar te zetten. Ik wil graag een mengsel van shampoo en zuiveringszout gebruiken, maar kunt u uw favoriete reinigende shampoo te gebruiken (dit is mijn favoriet) of u kunt zelfs gebruik maken van bier of appelazijn. Na de verduidelijking van de behandeling, conditie van je haar normaal.

load...

Heb je schade? Voeg gewoon eiwit en een kapsel

Als je haar beschadigd is, kan een gewone eiwit behandeling voor een paar weken voorafgaand aan uw haar afspraak helpen de plaats van de kracht in je haar. Beschadigd haar moet ook worden geknipt een paar weken voordat je kleur afspraak om zich te ontdoen van de gespleten haarpunten te krijgen. Ernstig beschadigd haar mag niet meer dan verwerkt, dus zorg ervoor dat de conditie van uw haar te bespreken met uw kapper voordat je je haarkleur.

Deep conditie van je haar

Een paar dagen voor uw afspraak, een diepe voorbereidende behandeling is essentieel voor het herstel van vocht en het balanceren van de pH-waarde van je haar. Zorg ervoor dat uw uiteinden zijn gehydrateerd zal helpen om ervoor te zorgen dat je haar neemt de kleur gelijkmatig. Haarkleur (haarverf) kunnen drogen om uw potentieel al droog haar, en een diepe voorbereidende behandeling kan het verschil tussen de saaie mousey zoek kleur en mooie glanzende kleur resultaten betekenen. Je hoeft niet om een ​​hoop geld uitgeven aan een salon diepe conditioner, mijn favoriet is verkrijgbaar bij uw supermarkt.

load...

Shampoo en je haar stylen

Om de beste haarkleur resultaten, shampoo en stijl je haar de dag voordat je kleur afspraak. Vers gewassen haar is niet de beste pallet voor haarkleur, en super vuile haar kan ook vettig en vettig. Daarnaast kan vers gewassen haar uitdrogen en ruw op het oppervlak van de hoofdhuid, waardoor de kans op de kleur die irritatie.

Lees ook:

Hoewel het niet helemaal nodig, opdagen om uw kleur afspraak met je haar de manier waarop gestyled je het draagt ​​het vaakst zal helpen uw colorist begrijpen hoe u meestal graag uw haar te dragen, waarmee ze je kleur en hoogtepunten plaats op een manier die zal beste compliment uw persoonlijke stijl.

Toon met ideeën en breng foto's

God zegene Pinterest, toch? Terwijl u kunt niet altijd de exacte resultaten van een foto, met een paar ideeën van wat je kan helpen uw colorist uw persoonlijke voorkeuren te begrijpen en te voorkomen dat u te eindigen met ongewenste tonen in uw uiteindelijke kleur resultaten. Zelfs als je niet zeker bent van de specifieke kleur je gaat voor, kan foto ideeën boekdelen over uw voorkeuren en antipathieën te spreken. Daarnaast hebben wij allen de definitie van "rood", "warm" en "neutraal" haarkleur termen anders, dus specifiek met foto's kunnen ervoor zorgen dat iedereen spreekt dezelfde kleur taal.

load...

Eerlijkheid duurt het langst

Een van de beste manieren om de beste kleur resultaten te krijgen is om helemaal eerlijk met je colorist over alles wat er aan de hand met je haar, ook van vorige kleuren en hoogtepunten gedaan op uw haar, thuis kleur kits, permanenten, glad behandelingen, het strekken behandelingen, medicijnen die u kan nemen, recente operaties je hebt gehad, als u zwanger bent, en zelfs eenvoudige dingen zoals je haar lichter maken met citroensap. Ze is niet van plan om u te oordelen, maar de kleur formule, type van de gebruikte kleur, en vooral uw eindresultaat kan sterk afhangen van uw volledige openbaring.

Opdagen

Last, but not least, opdagen met een positieve houding en een kleine gevoel van avontuur. Geef je stylist genoeg creatieve vrijheid om te doen wat zij denkt dat het beste is voor u en uw kapsel, maar geef haar genoeg informatie om uw kleur goed te krijgen in de eerste plaats. Vergeet niet, aan het eind van de dag, het is haarkleur en het kan altijd worden vastgesteld, afgezwakt, of op andere wijze veranderd als het niet blijken hoe je voor ogen had.