Waarom een knipbeurt zo veel kost

13 november 2018

Een van de meest frustrerende opmerkingen die ik hoor over het haar industrie is hoe duur haar diensten. Ik besloot om het af te breken, en die betrokken zijn bij een knipbeurt kosten uit te leggen en ook verklaren waarom de gemiddelde stylist u niet rippen uit door het opladen 20 € - 40 € voor een knipbeurt. Ik zou bereid zijn te wedden dat een deel van de uitgaven in een kapsalon net zal u verrassen zijn.

Toen ik voor het eerst besloten om dit samen te stellen Ik ging heen en weer over hoe de cijfers te presenteren. Ik dacht na over het onderzoek naar de "nationale gemiddelde" en de uitgaven veel tijd met cijfers en berekeningen, maar keek toen ik de werkelijkheid en besefte dat ik heb geen idee hoe ze dat echt gedaan. Ik weet hoeveel het kost me mijn kapsalon lopen, echter, en ik heb besloten om gewoon deze cijfers met u delen. Ik woon in acity van ongeveer 200.000 mensen in het midden van het hart. Uiteraard zal kapsalon uitgaven in andere delen van het land hoger zijn dan de mijne; anderen minder dan de mijne. Ik denk dat ik over als gemiddeld een stylist, in ongeveer als gemiddelde een stad als het wordt. Ik leasen een kleine studio salon en run mijn eigen bedrijf uit de studio. Dus, ik splitsen het verschil tussen een stylist die in dienst is van een salon ownerand die hun bedrijf is eigenaar van hun eigen fysieke gebouw.

load...

Voor de toepassing van dit artikel ga ik alleen maar gaan praten over kapsels. Ik zal niet te krijgen in grote en diverse kosten van chemische diensten, en alles wat erbij komt met alles wat. Gewoon kapsels.

Opleiding

Verrassend, schoonheid school is niet goedkoop. In Iowa, is een erkende schoonheidsspecialist die nodig is om 2100 uur instructie en klinische ervaring te voltooien voorafgaand aan het afstuderen en de voltooiing van de Iowa State Board Cosmetology Examination. Het duurt ongeveer 15 maanden full-time kosmetiekschool aan deze eisen te voltooien. Mijn uiteindelijke kosten school zaten ongeveer 18 €, die werden gefinancierd met leningen voor studenten die ik maandelijks terug te betalen.

load...

Huur en nutsvoorzieningen

Sommige hairstylistswork voor een bedrijf of persoon en worden betaald een commissie of salaris. Anderen werken voor zichzelf en betalen een stoel huurprijs, studio huurprijs, of ze kopen of hun eigen woning te huren. In ieder geval, is een gebouw dat goed is uitgerust en een vergunning van nationale regelgeving voor haar diensten die nodig zijn en is de grootste maandelijkse kosten. Sommige huurprijzen zijn inclusief nutsvoorzieningen, producten, of het gebruik van de apparatuur. Het is allemaal verschilt per situatie. Ik betaal een studio huurprijs, die mijn water, afval, hitte en elektriciteitsbedrijven omvat, alsmede het gebruik van twee wastafels, twee hydraulische styling stoelen, twee styling stations, een opbergkast, en kap haardroger met stoel.

Licensing & verzekering

Het handhaven van een geldige cosmetologie licentie is zeer belangrijk en een vereiste voor rekening van elke stylist en salon eigenaar. Een salon licentie (80 €) en een aparte individuele cosmetologie licentie (60 €) is vereist om de twee jaar worden vernieuwd. In aanmerking te komen om uw licentie in Iowa te vernieuwen, moet je tot 8 uur van de voortgezette opleiding af te ronden, en betaalt de bijbehorende kosten met deze uren. Ik meestal bij te wonen meer dan de vereiste 8 uur, maar in het belang van dit artikel zal ik alleen de kosten van de benodigde uren. In de afgelopen twee jaar heb ik 250 € besteed aan permanente educatie en licentieverlenging.

load...

Daarnaast zijn de verzekeringsactiviteiten is het belangrijk om verplichtingen in een salon te dekken. Je weet nooit wat er kan gebeuren als je het knippen van haar en het is belangrijk om te worden behandeld in het geval van een ongeval, diefstal, brand of natuurramp. Mijn jaarlijkse verzekering kosten zijn 250 €.

Harensnijgereedschappen

Een van de redenen waarom mensen denken dat kapsels zijn te duur is omdat "alles wat je nodig hebt is een kam en een aantal scharen". Het is eigenlijk een beetje meer betrokken dan dat. Ik heb een aantal schaar die ik nodig heb om mijn werk te doen. Ze gaan overal van 2 tot 5 jaar of langer, afhankelijk van de shear, hoe vaak moet worden geslepen, en hoe vaak het wordt gebruikt. In mijn eerste vier jaar als een stylist, heb ik 1 € op haar scharen, en 600 € op clippers en accessoires (die mij eraan herinnert dat ik nodig heb om een ​​nieuwe set te kopen) uitgegeven. Ik heb ook gaan door middel van ten minste een doos met scheermesje vervangingen elke week. Om een ​​maandelijkse uitgave krijg ik gedeeld 1 € met 48 (het aantal maanden heb ik een stylist geweest), plus 40 € (per maand) voor scheermesje vervangingen.

Lees ook:

Backbar supplies

Als je gaat naar de kapper te krijgen, is de kans groot dat u wilt dat het gewassen en gestyled. Dit vereist het gebruik van "backbar" producten en materialen. Backbar leveringen zijn de producten en instrumenten die worden gebruikt door een stylist te wassen en stijl haar tijdens een knipbeurt dienst (shampoo, conditioner, styling producten, handdoeken, capes, etc.) evenals de noodzakelijke sanering agenten die door de staat. Ik denk dat het belangrijk is dat al mijn klanten laat mijn salon met een gepolijste stijl vertrouwen hebben in hun nieuwe snit voelen. Ik heb ook wasserij kosten voor de handdoeken en capes regelmatig te wassen. Ik ben het schatten van mijn kosten voor de maandelijkse backbar voorraden hier.

Hair styling tools

Styling haar kan niet gebeuren zonder styling tools. Professionele haardrogers, strijkijzers, krultangen, borstels en kammen zijn niet goedkoop. Professionele kwaliteit van de producten zijn belangrijk omdat ze nodig hebben om de mogelijkheid om op te staan ​​om hard herhaald dagelijks gebruik te hebben. Natuurlijk, sommige langer duren dan anderen. Ik heb geschat dat in de afgelopen vier jaar heb ik minstens 1 € hebben doorgebracht op hete gereedschappen en haarstyling apparatuur.

Maandelijkse uitgave: 20 €

De totale maandelijkse kosten

Laten we toevoegen dat dit op. Houd er rekening mee dat de maandelijkse kosten die ik in deze lijst zijn minimaal en alleen van toepassing op haar knippen. Als een stylist elke andere diensten, zoals waxen, paraffine, kleuren, permanenten, andere chemische diensten uitvoert of biedt retail producten te koop, zouden de kosten stijgen. Deze maandelijkse uitgave lijst bevat ook geen kleine extra's in een salon zoals koffie, decor, tijdschriftabonnementen, en andere diverse kosten.

Totale Maandelijkse kosten: 1 € 0,58

Het af te breken: waarom kapsels zo veel kosten

Nu, laten we breken deze maandelijkse kosten van 1 € 0,58 dus is het zinvol op een knipbeurt bij de kapper niveau. Als ik werk 40 uur per week, en uitgaande van 4 weken in een maand, dat is 160 uur in een maand. Het verdelen van de maandelijkse kosten met 160 geeft me de hoeveelheid geld die het kost om basishaar snijden leveringen en gereedschappen bij de hand elk uur te hebben.

Het kost 10 € tot haar te knippen in mijn salon voor een uur.

Om winst te maken en mee naar huis nemen het geld om geld te verdienen, ik heb in meer dan 10 € per uur te brengen. Het kost me 20-30 minuten op kapsel elke man of kind en 30-60 minuten op kapsel van iedere vrouw. Dit geldt ook voor het wassen en styling tijd, het bespreken van producten, en zorgen voor tevredenheid van mijn cliënt.

Om het af te breken verder. Laten we aannemen dat een mannen kapsel is 20 € en een vrouwen-kapsel is 30 €. In twee uur tijd mag ik meenemen in ongeveer 70 € of 35 € per uur. 35 € minus de 10 € operationele kosten laat me met 24 € per uur "winst". Echter, in gedachten te houden alle extra's die ik niet opgenomen in de bovenstaande cijfers als decor, koffie, abonnementen op tijdschriften, online reserveringssysteem, website kosten, telefoonkosten, kosten voor reclame, marketing materialen (visitekaartjes, brochures, etc), en andere diverse kosten komen uit die 24 € winst. Niet te vergeten de inkomstenbelasting en omzetbelasting die moeten worden betaald, en laten we niet de talloze uren die besteed ik aan papierwerk te doen, het bijwerken van mijn website, de aankoop van benodigdheden, de terugkeer e-mails, het maken van afspraken en diverse andere taken die ik niet gecompenseerd vergeten.

Elk jaar worden de kosten omhoog gaan, en elk jaar je kapper krijgt 365 dagen van de toegenomen ervaring, talent en vaardigheid. Hoe maak je een prijs op die plaatsen?

Ik hoop dat dit helpt u alle betrokken zijn bij het krijgen van een kapsel kosten te begrijpen, en misschien kan je alles wat je stylist beheert op een maandelijkse basis te waarderen om gewoon te maken een eerlijk loon.