Voordelen van het spoelen van appelciderazijn op zwart haar 2018

15 november 2018

Er is geen tekort aan haarproducten in de richting van zwart haar van alle textures op de markt gebracht, of je iets nodig hebt om het meeste uit uw ontspannen manen maken of je na super-hydraterende producten voor uw natuurlijke lokken. Het behandelen van uzelf met een geweldige nieuwe haarverzorging lijn is prachtig, maar het is ook een goed idee om te zien wat je al hebt bij de hand. Hoe meer je leert over zwart haar en wat goed is voor het, hoe meer je kan worden verrast om te leren dat uw keuken een schat aan goodies kan houden zijn. In veel gevallen zult u geld en tijd te besparen door te kijken op uw pantry plank voor het nieuwste product.

Apple cider azijn spoelingen zijn niet voor iedereen, maar als je dit wilt goedkope behandeling te proberen, profiteert u van de volgende voordelen. Vergeet niet, geen gebruik maken van onverdunde azijn op je haar; dit is een spoeling, gemengd met veel water. De truc is het vinden van de perfecte verhouding van ACV in water; sommige vrouwen zweren bij een 1: 4 van ACV: water, terwijl anderen veel meer water te gebruiken. Aangezien dit een zuur we het over hebt, is het beter om het zekere voor de zijkant van meer water.

load...

Sluit nagelriemen, wat leidt tot gladheid

Als je een haarlok te bekijken onder een microscoop, zult u zien dat het niet een gladde buis. Het is bedekt met schaal-achtige nagelriemen. Wanneer nagelriemen van je haar plat liggen, je lokken verschijnen glanzender (of op zijn minst enige glans) en je haar voelt gladder. Haarschubben zijn vaak beschadigd door de slechte behandeling en chemische processen. Verhoogde nagelriemen niet licht reflecteren zo goed en voelt ruwer.

Met behulp van ACV spoelt na het reinigen helpt om de cuticula as te sluiten, waardoor uw haar gladder, glanzender en gemakkelijker om door te kammen, evenals houden vocht in efficiënter te maken.

Balanceert het haar van de pH-waarde

load...

Korte wetenschapsles: Aan de pH-schaal, die loopt van 0 tot 14, mensenhaar valt op het onderste en mild zure einde, ergens tussen 4,5 en 5,5. Helaas zijn veel van het haar producten die we gebruiken verstoren natuurlijke pH ons haar is omdat veel van hen zijn alkalische en op de hogere einde van de schaal.

Lees ook:

Onverdunde appelazijn heeft een pH tussen 4 en 5, maar je moet het niet gebruiken onverdund op je haar! Verdund, het is dichter bij een pH van ongeveer 2,9; nog steeds zure en veel beter dan een pH van 7, vaak gevonden in commerciële producten. Een azijn spoeling helpt om de natuurlijke pH-balans van uw haar te herstellen, gezond te houden.

Om schade of ruw haar te vermijden, te beginnen met een grote verhouding van water tot azijn (4: 1 / water: azijn is een goed uitgangspunt), maar u kunt altijd verhogen of bedragen te verlagen als dat nodig is.

Verwijdert product opbouw

Een van de redenen waarom mensen die op een "no-poo" regime zoals ACV spoelt is omdat het verwijdert opbouw die kunnen maken dat je haar er dof. Als u geen shampoo te gebruiken, moet je nog steeds oude producten en vuil uit je haar te krijgen. ACV spoelingen, meestal gecombineerd met zuiveringszout reinigende routine, zijn zeer geschikt voor het doorsnijden van vette opbouw. Zodra al die oude producten uit de buurt worden gespoeld door de azijn, moet je haar zachter aanvoelen en lijken meer levendig.

load...

Verlicht jeukende hoofdhuid

Als u last heeft van een jeukende hoofdhuid en / of roos, spoelingen azijn bieden vaak verlichting van de irritatie, omdat azijn bevat antibacteriële eigenschappen. De jeuk is niet nodig om een ​​effect van het product opbouw zijn, maar in sommige gevallen is het. ACV effectief snijdt door afzettingen op het haar en de hoofdhuid, waardoor uw hoofdhuid van de frisse, schone start het nodig heeft.

Betaalbaarheid

Niet iedereen heeft onbeperkte middelen als het gaat om het kopen van haarproducten. Wanneer je iets dat werkt voor jou en het bespaart u een hoop geld kan vinden, is het tijd om te vieren. Niet alleen is regelmatig appelazijn ongelooflijk goedkoop, het is gemakkelijk te vinden. Gewoon pop in uw supermarkt, ketting of discount retailer en de kans is groot dat je een fles van ACV vinden voor ongeveer een dollar.

Natuurlijk, als je de biologische ACV kiest, zul je meer uitgeven, maar veel vrouwen tout de voordelen van de niet-biologische versie net zo goed.