Vlechtonderhoudstips voor zwart haar

14 november 2018

Of je nu je eigen haar in individuele vlechten mode of u kiest voor synthetische extensions om langer slijtage te krijgen van het kapsel, het verzorgen van uw vlechten niet alleen houdt ze zien er fantastisch uit, het is ook noodzakelijk voor het behoud van de gezondheid van uw lokken. Deze onderhoud tips zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw vlechten zien er echt fantastisch voor zo lang als je ze dragen, terwijl ook het onderhoud van uw eigen gezonde lokken!

Nighttime care

'S nachts, net als bij zowat elk kapsel, is het een goed idee om uw vlechten te dekken voor het slapengaan. Een zijdeachtige of satijnen sjaal werkt goed, of probeer een extra grote haar motorkap. Als slapen met haar bekleding is niet uw ding, een zijdezachte kussensloop is perfect. Terwijl je geen zorgen te maken over droogte problemen als je extensions draagt, kun je kroezen te voorkomen en de levensduur van uw vlechten verkorting als je hen te beschermen 's nachts.

load...

Koop Braid Bonnet bij Amazon

Een duik nemen

Gewoon omdat je haar is gevlochten betekent niet dat het is onderhoudsvrij. Ja, bespaart u een hoop tijd wanneer ze samen trekken van uw blik, want je kapsel is al gedaan, maar je moet nog steeds je hoofdhuid en het haar te reinigen op een regelmatige basis.

Om de netheid van uw gevlochten blik zo lang mogelijk te behouden, probeer deze zeer zachte reiniging methode:

  1. Plaats een kleine hoeveelheid shampoo in uw hand.
  2. Wrijf beide handen samen om een ​​schuim te vormen.
  3. Met behulp van de bal van je vingers, gelden de schuim alleen uw hoofdhuid.
  4. Met cirkelvormige bewegingen, wrijf de shampoo in je hoofdhuid, en voorzichtig om uw vingers onder je vlechten.
  5. Naspoelen, waardoor de neerwaartse beweging van het water trekken sop door het vlechten.
  6. Follow-up met een conditioner als je vlechten zijn uw eigen haar, maar dit is niet noodzakelijk met de extensies.
  7. Knijp het overtollige water uit uw vlechten.
  8. Droog ze met een zachte handdoek of beter nog, een oude t-shirt, door knijpen ze in secties. Wrijf ze droog.

Wees voorzichtig met je haarlijn

load...

Als u fijne haartjes langs je haarlijn, beter bekend als "Baby haren", mogen deze niet worden opgenomen in uw vlechten opgenomen. Deze haren neiging zacht en fragiel, en trekken ze te strak kan de follikel blijvend beschadigen. In plaats daarvan laat ze buiten uw vlechten.

Lees ook:

Ook niet strak vlechten langs de haarlijn helemaal. Pijn of kleine bultjes die opduiken langs je haarlijn waarschuwen tekenen dat de stijl is te strak.

Spritz als dat nodig is

Zelfs met regelmatig wassen, kan je hoofdhuid jeuken als gevolg van blootstelling of als reactie op synthetische toevoegingen. Sprays gemaakt voor vlechten zijn een grote hulp voor deze tijd. Niet alleen kunt u uw hoofdhuid spuiten om hulp te krijgen, kunt u ook spuiten langs de lengte van uw vlechten om glans toe te voegen.

Braid Sprays om te proberen:

Een andere optie voor een echt jeukende hoofdhuid is een samentrekkende zoals Sea Breeze. Eenvoudig toe te passen op een katoenen bal en dab langs elke irritante, blootgestelde gebieden van je hoofdhuid. Samentrekkende is alleen uw hoofdhuid; probeer het niet te krijgen op je haar.

load...

Laat ze niet in al te lang

Omdat vlechten het leven makkelijker maken, is het verleidelijk om te willen om ze in te laten goed verleden hun prime. Dit heeft het potentieel voor een haar ramp! Als links in te lang is, kan je haar beginnen te loc, en het zal zeker lijden aan een gebrek aan goede vochtinbrengende. Hoe groter uw vlechten, hoe korter de levensduur, zodat je kapsel overal van een paar weken kan duren tot een maximum van acht.

Bovendien, voordat u naar uw volgende set van vlechten, vergeet niet om je haar een pauze te geven. Laat je lokken ademen, vlecht-vrij, voor minstens een week of twee. In de tussentijd, trim je eindigt als dat nodig is, breng dan een vochtinbrengende diepe voorbereidende behandeling en kies stijlen die niet alle stress hebben op uw haarlijn.

Het is gemakkelijk om verliefd te worden met de lage-onderhoud lifestyle vlechten geven. Verzorg ze goed, en je haar eronder, en u kunt dit stijlvolle look het hele jaar door sport.