Van elfjes tot liezen: 18 geweldige snitten voor kort, bruin haar

10 november 2018

Bruin en zwart haar ziet er fantastisch uit met een kort kapsel. Het contrast tussen de lichtere huid en donkerder haar maakt een kortere cut meer opvallen dan het doet op een lichte huid en haren.

Dit galleryhighlightsfabulous kort, donkerblond kapsels. Veel van de stijlen zijn elf, maar een paar bobs en veel edgy bezuinigingen zijn ook inbegrepen. Ze zijn de perfecte inspiratie voor uw volgende snede. Zorg ervoor dat je kapper te laten zien iemand die je liefde en ze zal een geweldig idee van de look je gaat voor te hebben.

load...

Vergeet niet dat het stylen van kort haar hoge onderhoudskosten voor sommige vrouwen kan zijn. Je moet de juiste tools en producten om die perfecte warrige look die zo heet. Stock-up en je zult het meeste uit uw nieuwe look te krijgen.

Een grote edgy cut

Actrice Ginnifer Goodwin heeft vaak fantastische short cuts. Ze ziet er mooi met deze elf die lange, opzij vallende pony's. De rijke chocolade kleur maakt ook theshort, edgy kapsel pop en het frames haar gezicht perfect.

Slanke en verfijnde

Hier, actrice Ginnifer Goodwin sport een slicked naar de kant look die maakt haar cut kijken meer geavanceerde en perfect voor avondkleding. Haar sprankelende oorbellen en minimale make-up zet de focus op haar mooie gezicht ook.

load...

Long gaan

Als u dacht dat de elf waren Ginnifer Goodwin's go-to cut, denk opnieuw. Deze schattige bob blijkt ook uit haar gezicht vorm en de gemarkeerde krullen geef het een sexy-slanke look.

Een koele shag kapsel

Dit choppyshag haircutmay niet voor iedereen, maar actrice Renee Smith draagt ​​het met vertrouwen tegemoet. Het is een beetje longerthan meeste en is absoluut geweldig voor haar hartvormige gezicht.

Korte krullen zijn geweldig

Sommige mensen kunnen zeggen dat je niet kort met krullen kan gaan, maar het kan worden done.Short krullende kapsels kunnen hoge onderhoudskosten zijn, hoewel de Italiaanse zangeres Carmen Consoli's dik en warrige bob ziet er warm en een beetje wild. Dat is precies de reden waarom we love it.

De klassieke, schattige pixie

load...

Deze korte pixie is een klassieke uitstraling en een die gemakkelijk te onderhouden en uit te groeien. Het maakt echt actrice Valorie Curry er nog meer jeugdige dan ze van nature doet. Het is een schattig, sexy look die is tijdloos.

Hoogtepunten voor het oog pop

De hoogtepunten in thisshort kapsel brengen magazine Glamour editorCindi Leive ogen. Het is een eenvoudige aanvulling op een nieuwe snit die echt opvallen, vooral wanneer het gelaagde in zo'n geweldige tinten van bruin.

De bruine bob

Deze bruine bob meestal werkt het beste voor vrouwen met van nature steil haar. Hoewel we haar vaak zien met schouderlang haar, actrice Jessica Stroup kan zeker de look rocken.

Lees ook:

Als je haar krullend, dan kun je deze look met een strijkijzer en een beetje tijd te krijgen. Het is een fantastische optie voor een avondje uit.

Kort, bruin, en dramatische

Spaanse popzanger Luz Casal is een andere vrouw om naar te kijken voor een dramatisch, korte stijlen. Ze zijn gevuld met klassieke doch vogue stijl en variëren van lange lagen te kort en strak. Deze bijzondere cut is een thatwill groeien groot, dus het is perfect voor een vrouw die houdt om dingen te veranderen als ze doet.

De korte, bruine bob

Canadese actressChelsea Hobbs is een andere vrouw die haar lang haar meer dan ze kort doet draagt. Toch kan deze langere bob met een pony veel vrouwen geven vertrouwen dat het knippen van een beetje meer af kan resulteren in een geweldige uitstraling.

Funky en verse kapsel

De pony op Spaanse model Juncal Rivero kapsel afzwakken haar breder voorhoofd, zonder volledig te bedekken. De krullen zijn zacht en prachtig en de hele look is retro glam.

Kort, stekelig, en een prachtig

Merk op hoe shortthe pony op dit kapsel zijn. Hoewel het een veel onderhoud zal nemen, zal het uitgroeien mooi als je genoeg hebt van het. Als je hebt een mooi gezicht als actrice Morena Baccarin doet, deze stijl zal alleen meer aandacht voor uw beste eigenschappen.

Victoria Beckham

Mode-ontwerper, model en zangeres Victoria Beckhammade de asymmetrische bobiconic op vele manieren. Groeit uit een ongelijk gesneden stijl als dit kan geduld te nemen, dat wel. Wees bereid om het te snijden allemaal één lengte als je klaar bent om dingen te veranderen zijn.

Groeiende het uit in stijl

Bekend om haar lange, golvende lokken, heeft actrice Hilary Swank snijd het relatief kort in een keer. Hier laat ze zien dat je een ton van de stijl kan houden, terwijl het groeiende uit. Die opzij vallende pony en de gouden highlights toe te voegen plezier en funk aan de look.

Sweet, zwart en vet

Deze super short cut is super lief en het is nog beter gemaakt door de diepe zwarte kleur. Het brengt werkelijk filmmaker Diablo Cody's prachtig uitzicht op zee blauwe ogen.

Leuk toch koel

Britse "het" meisje, Alexa Chung is bekend om haar koele kapsels. Ze zijn meestal vrij mussy en hebben dat onverzorgd uiterlijk, maar ze werken echt goed voor haar persoonlijkheid. In deze foto, nam zij het korter dan normaal met een golvende bob, dat is super schattig.

Krullen voor een zwoele blik

Een krultang voegt een zwoele dimensie toe aan "Grey's Anatomy" lange bob ster Chandra Wilson's. De krullen zijn stijlvol en modern en het is een fantastische look voor de rode loper of een speciale gelegenheid.

Halle Berry

Actrice Halle Berry is een icoon voor trendsettende korte kapsels. Ze is bekend uit te gaan van kabouters tot shags en dit is een mix van beide. Het is zeker een van onze favoriete kijkt uit haar door de jaren heen.