Trends in herenhaar van 2000 tot 2019

15 november 2018

Wat was de grootste mannen haren trend van de jaren 2000? Dat is moeilijk te beantwoorden. Misschien is een opvallende thema zou moeten "weinig onderhoud" haar. Jongens deden het bruisende af of het dragen van het lang en shaggy - koele looks die gemakkelijk te onderhouden zijn. Terwijl er waren echt geen bepalende trends in mannen kapsels tussen 2000 en 2018, zijn er een paar die opvallen. Hier zijn onze favorieten, in willekeurige volgorde.

De shag

Ik weet niet zeker of we echt de schuld kan geven Zac Efron voor deze ene, maar hij is zeker schuldig aan waardoor het zeer populair bij jongere jongens. Met de shag, wordt het haar geknipt in lange lagen over het hoofd en razored rond de randen om het een gedeconstrueerd (niet stomp) look te geven. Gewoon een beetje van styling product wordt toegepast op de scheiding toe te voegen.

load...

De faux hawk

Geïnspireerd door de Mohawk, maar met een beetje minder inzet, de faux havik is een veelzijdige stijl waardoor jongens om een ​​trendy look werken zonder over de top. Deze stijl kan worden gedragen zeer korte of een beetje langer. De snit zelf is een vrij standaard kapsel boven wordt vormgegeven om een ​​beetje van een punt nabij het centrum vormen. In het algemeen wordt het haar geknipt om een ​​beetje van een punt op de top behoren, maar is lang genoeg gelaten, zodat de stijl meer conservatief kan worden gedragen.

De emo cut

Hoewel er is niet echt een kapsel dat kan worden beschouwd als een Emo snit, is de trend gekenmerkt door lange razored pony, zwarte kleurstof, en ruwe textuur. De meeste van de kapsels van Pete Wentz van Fall Out Boy zou worden beschouwd Emo, hoewel Pete zelf verklaarde de dood van de Emo Swoosh, toen hij zijn haar zoemde uit.

load...

De kale hoofd

Michael Jordan echt aftrap voor de trend voor de Afro-Amerikaanse mannen in de jaren tachtig, terwijl Andre Agassi gingen kaal in het midden van de jaren negentig en laat blanke mannen weten dat het goed is om het allemaal uit te schakelen. De jaren 2000 zag de wil van Bruce Willis en Vin Diesel echt de uitstraling mainstream voor blanke jongens. De kale kop is een perfecte optie voor iemand die dunner wordt en het is een gedurfde en agressieve look.

De Buzzcut

Lees ook:

De Buzzcut is een stijl die komt en gaat, maar dit decennium it vastgehouden rond. De Buzzcut leek het antwoord van de gewone jongen naar de shag zijn. Weinig onderhoud en kosteneffectieve, de Buzzcut is zeer mannelijke en ziet er geweldig uit op de meeste jongens. Justin Timberlake, Wentworth Miller, Matthew Fox, Adam Rodriguez, en Jesse Metcalfe waren allemaal goede voorbeelden van sterren die bewees dat je nog steeds heet kan worden beschouwd, zelfs als je het gonsde af.

load...

De getextureerde cut

Een van de warmere trends van de jaren 2000 was de korte getextureerde cut. Het haar wordt normaal geknipt agressief korte aan de zijkanten en achterkant, terwijl de top is punt knippen met een schaar of snijden met een scheermes tot agressief textuur toe te voegen. Taylor Lautner'sshort cut is een goed voorbeeld van deze stijl - een look die ongedwongen lijkt, maar vereist een beetje inspanning.

Het ontwerp cut

Hoewel zeker geen mainstream look, hebben ontwerp bezuinigingen een vrij sterke zien in de etnische gemeenschappen gemaakt. De trend begon met een beetje channeling - een geschoren deel hier en daar en heeft zich ontwikkeld tot een techniek waarbij ingewikkelde ontwerpen worden geschoren in het haar. Ik ben vaak verbaasd over de ongelooflijke vaardigheid die nodig is om deze stijlen, die slechts voor een paar dagen (ze zijn een hot puinhoop als ze eenmaal gegroeid uit een paar dagen) uit te voeren.

De moderne mul

De jaren 2000 zag ook de opkomst van een subtiele mul stijl. Dit zijn niet uw Billy Ray Cyrus Achy Breaky Heart Mullets uit de vroege jaren negentig, maar subtieler en beter gemengde variaties.

De Mohawk

De Mohawk is zeker niet nieuw, zouden veel vaker te herkennen aan 2018. Dit is geen Faux Hawk, wordt de Mohawk geschoren huid strak aan de zijkanten, waardoor een strook haar van het voorhoofd tot de basis van de hals. Dit is het soort kapsel gedragen door jongens die zand schoppen in het gezicht van Faux Hawk dragen wannabes.

De klassieke taper

De klassieke Taper, gedragen met een liberale dosis van styling product en een nette kant deel begonnen met het maken van een comeback aan het einde van het decennium. Misschien is aangewakkerd door de populariteit van AMC Network's Mad Men tv-show, deze stijl is er een die zegt: "Ik heb het bij elkaar gekregen en dan bedoel ik business."