Topknot en updo haarfotos 2018

15 november 2018

Today's opgestoken kapsels zijn veel minder kieskeurig dan voorheen. Je bent vrij om je creativiteit meer te verkennen zonder bang te zijn dat elk haartje moet worden in de plaats.

Terwijl Rihanna's opgestoken heeft zijn wortels in de klassieke kapsel, zet ze haar eigen draai aan met lange, rommelige pony en een briljante kleur. Het uitzicht vanaf de achterkant toont hoe het daar is vormgegeven.

Is backcombing noodzakelijk? Op natuurlijke en / of dik haar, het is echt niet. Plus, touperen leidt vaak tot klitten, en die voelt als het ontwarren van zodra de nacht voorbij is? Als u meer volume in de kroon gebied wilt, voeg een beetje uitbreiding haar als je wilt. Poets de rest van je lokken over en zorg ervoor dat het goed verstopt voordat je hoofd uit de deur.

load...

Ciara - strakke knot

Gel en een zachte borstel je helpen dit te bereiken Ciara look. Topknots zijn gemaakt om te worden gedragen op de top van je kruin, in plaats van de gebruikelijke broodje of chignon, die lager ligt. Hoewel topknots behoefte aan een beetje haar vol te kijken, hoef je niet per se nodig hebt om haar achterstand naar beneden je rug: broodje toevoegingen zijn betaalbaar en makkelijk te vinden. Zodra je je haar omhoog te trekken en zet hem vast met een elastische, bevestig een stuk voor extra volheid indien gewenst. Als u de lengte, echter, draait u simpelweg uw haar rond en rond en zet hem vervolgens.

LeToya Luckett - opgestoken kapsel met een pony

load...

Om LeToya Luckett's look te krijgen, te beginnen met zacht gekruld haar. Style pony opzij en trek de rest van het haar naar achteren voorzichtig te draaien in een opgestoken. Bevestig alles met pinnen en het is zo simpel als dat.

Melanie Fiona's topknot bun

Kleur maakt alles meer interessant, vooral wanneer er zo veel contrast gaande is, zoals te zien is met Melanie Fiona's nemen op de kuif broodje. Bright blond strepen staan ​​sterk tegen de donkere tinten. Beide kleuren mix it up in deze dikke broodje. Bij het kiezen van gels om terug te glad je haarlijn, stok met een hogere kwaliteit van degenen die niet zal uitdrogen en zal zeker niet vlok; het laatste wat je wilt knoeien-up van uw hot 'doen is uitgedroogde gel flakes all over the place.

Lees ook:

Inventieve take Thandie Newton's op updos

Het leiden van haar in de richting van de voorzijde is een manier om de opgestoken en zet hem volledig rond. Thandie Newton toont aan dat prachtig met deze krullend to-the-front-stijl. Haar wordt verzameld boven en iets opzij, dan bevestigd. Lengtes worden dan teruggetrokken waaiervormig losjes daaronder bevestigd, waardoor een brede broodje.

load...

Gabrielle Union - gedeeltelijke opsteekkapsel

De gedeeltelijke updo haal je het beste van twee werelden: de elegantie van een updo in de voorste en veel lengte in de rug. Gabrielle Union verzacht het met grote golven en veel beweging. Top lengtes zijn losjes verzameld in de rug en beveiligd willekeurig, waardoor ze een zorgeloze look die niet strak geeft. Bodem krullen laat vallen in elke richting.

Twisty topknot Ashanti

Het is gemakkelijk om het haar om zich heen en vervolgens stijl wikkel in een knot. Een andere manier om deze lengtes te beveiligen is door het draaien haar als je het wikkelen, zoals op Ashanti. Verdraaien is een geweldige manier om de continuïteit om zeer lange of dikke sloten toe te voegen.

Krullend updo Alicia Keys'

Dit Alicia Keys kapsel biedt veel volume en dimensie. Terwijl de achterkant van het haar omhoog en uit de weg, wordt de voorste zachtjes gekruld en liet naar voren vallen. De extreem hoge kruin maakt deze stijl een goede keuze voor een rond gezicht vrouwen die hoogte nodig in dit gebied om volheid te minimaliseren.

Jill Scott's combo opsteekkapsel

Begin met een basis van vlechten, zoals Jill Scott doet, en laat de onderste lengtes losse krullen. Direct alles aan de ene kant en je hebt dit unieke stijl. Lange vlechten worden voorzichtig vastgezet in cirkelvormige patronen, verzachten de look.

Mary J. Blige - klassiek opgestoken kapsel

Mary J. Blige heeft gedragen vele verschillende kapsels door de jaren heen, maar deze combineert een favoriete kleur met een klassieke 'te doen. Haar opgestoken haar heeft een retro vibe, met zijn opzij vallende pony en ongelooflijk hoog kroon. Een lichte verneveling met haarspray en deze stijl zal duren door middel van elk moment van de dag of nacht.