Topkeuzes in professioneel haarbleekmiddel

12 november 2018

Bleach is een van de meest krachtige chemische stoffen die professionele stylisten te gebruiken op haar. Bij verkeerd worden gebruikt, kunnen bleekmiddel irritatie, brandwonden, haar schade, en zelfs leiden tot haaruitval. Echter, als het correct wordt gebruikt, bleekmiddel kan behoorlijk indrukwekkende resultaten op.

Een van de belangrijkste stappen om het bereiken van uw perfecte tint van blond met bleekmiddel wordt te beginnen met het juiste product.

Salon tegen generieke merken

Niet alle bleekmiddel wordt gelijk gemaakt. Sommige producten zijn sterker en sneller werken dan anderen, terwijl andere meer zacht en bedoeld voor haar dat is delicaat of eerder verlicht. Er is ook een groot verschil tussen de salon-kwaliteit bleek dat de professionals gebruiken en de generieke bleekmiddel verkrijgbaar bij drogisterijen en korting schoonheid winkels.

load...

Met een professionele bleekmiddel, zult u ook resultaten te krijgen en het product is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. Deze bevatten vaak extra conditioners die je haar zal voeden tot droog en schade te voorkomen. Veel kamers toners en op te warmen de verlichte kleur.

Generieke merken, aan de andere kant, zijn vaak gemaakt met inferieure ingrediënten. Zelden doen ze bevatten voedende ingrediënten, zodat je haar is een groot risico op beschadigingen. Zelfs als je haar overleeft de bliksem proces, is er een veel potentie voor ongelijke kleur.

Als het gaat om haar bleekmiddel, echt je krijgt wat je betaalt voor. De gezondheid van uw haar is de moeite waard, dus laten we eens kijken naar de beste bleekmiddel opties die worden gebruikt door de profs.

load...

L'Oreal blond studio platina plus verlichting pasta

L'Oreal Blond Studio Platinum Plus Lightening Paste is de Cadillac van blekende producten. Dit is zonder twijfel een van de meest effectieve en minst schadelijk verlichting producten op de markt.

L'Oreal Platinum is verkrijgbaar in twee verschillende formules. Platinum Plus bevat ammoniak en is voor donkere haar dat een hoger niveau van lift nodig. Platinum Ammoniak Gratis bevat geen ammoniak en is geschikt voor het heffen van lichtere niveaus. Dit geeft u meer controland kan een stylist aan de formule meer specifiek op maat voor de behoeften van elke klant.

In tegenstelling tot traditionele lighteners die komen in de vorm van poeder, L'Oreal Platinum is meer van een olieachtige pasta. De textuur is veel gemakkelijker om mee te werken dan de traditionele bleekmiddel als het niet erg veel in het geheel niet uit te breiden of te reizen. Dit is een grote hulp wanneer u probeert om overlap met alle eerder lichter haar te vermijden.

Lees ook:

L'Oreal Platinum is een beetje duurder dan andere blekende producten, maar het is de favoriet onder de professionele kappers. Zodra je het gebruikt, zult u een harde tijd terug te gaan naar andere merken van lichter te hebben.

load...

L'Oreal snel blauw poeder lichter

L'Oreal Quick Blue Powder Lightener doet zijn naam. Deze bleekmiddel werkt snel.

Het is een geweldig product bij het toevoegen van een paar snelle hoogtepunten van de shampoo kom terwijl toner van de klant verwerkt. Het is ook een leuke optie als je een verdubbeling van een all-over-kleur met een aantal ombre eindigt en je moet de hoogtepunten om snel te verwerken.

Een ander voordeel van deze bleekwater is dat het een blauwe basis toon die iets tonen hoogtepunten zoals het liften. Het zal niet volledig vervangen de noodzaak van een toner als het haar echt brassy, ​​maar het kan helpen als je een beetje toner nodig.

CHI blondst blonde ionische crème en poeder lichter

Blondste Blonde Ionic Lightener door CHI nooit teleur, en hun bleekmiddel is echt een van de beste.

Deze ammoniak-vrij lightener kan tillen tot acht niveaus. Het is een van de meest comfortabele bleekmiddelen te gebruiken bij het doen van een on-the-scalp behandeling. Ingebouwde ver infrarood helpt om warme tinten van binnen naar buiten te neutraliseren, waardoor het een uitstekende toning mogelijkheden.

Het bleekmiddel komt gemakkelijk in een crème of poedervorm, die de stylist opties en controle geeft.

Schwarzkopf Igora vario blond extra power

Igora Vario Blond Extra Power heeft een grote consistentie en droogt niet uit als andere lighteners. Het is een goede keuze onder de stylisten voor vele jaren en het blijft een van de favorieten zijn.

Dit stofvrij lightener een crème, gel-achtige consistentie met een aangename geur. Het heeft ook een betrouwbaar anti-geel effect, en het succes kan tillen tot acht niveaus. Het bleekmiddel is geweldig om te gebruiken wanneer het proberen om een ​​extra cool-getinte blonde bereiken.

Het is een beetje aan de duurdere kant in vergelijking met andere producten bleken, maar het extra geld zal goed worden besteed.