Tips voor knippen en stylen voor krullend haar 2019

10 november 2018

Overweldigd voelen elke keer dat een groot hoofd van krullend haar gaat zitten in je stoel? Nou, je bent niet alleen. Cutting krullen lijkt te vrezen aanzetten in vele getalenteerde stylistbut angst niet meer als we breken de top tips in snijden en stylingcurly haar.

Zette de shampoo!

De grootste fout die ik zie mensen maken bij het snijden voor krullend haar is het begin van de dienst met een mooie ruwe shampoo. Niets frizzes of pluisjes up krullen meer dan een goede schuimvorming. Het gebruik van conditioner zoals shampoo zal het lukken en je zult geen zorgen te maken over het opruwen die gevoelig cuticula. Uit te leggen dat vuil en olie zal zich houden aan de conditioner en spoel zodat u schoon gevoel, maar zonder de glasachtige gevoel dat shampoo kunt achterlaten.

load...

In het algemeen, ik vertel al mijn krullend haar klanten om niet meer dan een keer per week te gebruiken shampoo. Ze zullen een enorm verschil in hun krullen te zien als ze eenmaal beginnen met het ontslaan van de spullen.

Lagen zijn een krullen beste vriend

Een groot deel van krullend haar klanten komen naar mij met nauwelijks lagen helemaal. Ze hebben ofwel mislukte in het verleden of ze zijn bang dat als je te veel gewicht te verwijderen, dan is hun haar zal groot zijn en gezwollen. Integendeel, als je niet genoeg gewicht te verwijderen, dan zult u worden gelaten met de gevreesde driehoek hoofd.

Krullend haar moet lagen te bewegen. Ik meestal gesneden verticale lagen op mijn cliënten en dan terug te gaan in, het snijden van individuele krullen om het te breken en geeft het haar enige beweging. Deze techniek verdeelt de gelaagdheid zodat het haar geen sterk of harde lijnen in het heeft.

load...

Laat die einden niet versnipperen!

Niets vernietigt krullend haar meer dan te veel textureren. Ik heb gehad menig krullend haar cliënt volledig getraumatiseerd door een cut-happy stylist die niet kon zette de dunner schaar.

Krullend haar moet het gewicht verwijderd uit hun omvang, maar het gewicht mag nooit van de uiteinden worden verwijderd. Krullend haar moet de uiteinden zwaar zijn, zodat de krul vorm kan krijgen. Wanneer u over-texturize krullend haar, storen de krulpatroon en eindigen met kroezen.

Let op de lengte

Bij het snijden voor krullend haar, altijd onthouden dat de lengte krimpt meer dan verwacht. Helaas, krullend haar klanten de neiging om langer te gaan in-between bezuinigingen wat betekent dat hun uiteinden meestal meer af dan ze bereid zijn om deel met nodig. Precies uitleggen hoeveel lengte die u zal worden verwijderd en altijd het zekere voor het kant van minder is meer. Sommige van mijn cliënten krijgen zo veel als 5 centimeter in lengte wanneer hun haar nat is en het kan gemakkelijk te laten meeslepen als je niet oppast.

Lees ook:

Terugnatten voordat je stijl

load...

We weten al dat krullend haar frizzes wanneer de krul patroon wordt verstoord, dus waarom zou je stijl krullend haar nadat het is gesneden en gekamd zonder het hervormen van het krulpatroon eerste?

De eenvoudigste manier om de krul te hervormen is door het opnieuw nat het haar. Ik neem meestal mijn klanten terug naar de shampoo kom, of als ze fijn haar hebt, zal ik gewoon spuiten ze neer op de stoel nadat we klaar bent met het snijden en voordat we beginnen styling. Zodra u nat ze naar beneden, zette dat kam! We gebruiken onze vingers van hier op uit.

Het kiezen van de juiste producten voor krullend haar

Producten bedrijven richten krullend haar mensen door het spelen op het feit dat ze wanhopig op zoek naar iets dat werkt te vinden. Ze weten dat we zullen alles proberen als het belooft kroezen uit te bannen, maar vaak je gewoon eindigen met te veel producten.

De enige twee producten die ik gebruik op mezelf (ik heb enorm krullend haar) en mijn klanten zijn conditioner en gel. Je hoeft niet iets anders!

De juiste toepassing van het product

Nu we hebben bedacht wat producten te gebruiken, hebben we om te leren hoe ze te gebruiken. Je weet hoe krullend haar ziet er geweldig uit nat en dan droogt in een pluizig puinhoop? Nou, het water is wat het te verzwaren het haar en samen te lijmen - Wanneer het haar droogt, verdampt het water en je verliest die lijm, waardoor het haar te scheiden en kroezen.

Bij het verlaten van een gewone conditioner in het haar, kan het water verdampen, maar de conditioner niet, waardoor je met perfect gedefinieerde en Fizz-vrij krullen.

Als uw klant is bezorgd dat hun haar vettig voelen, uit te leggen dat conditioner gaat in de nagelriem en blijft niet op de top van het, dus ze moeten niet het gevoel dat in hun haar.

Dat gezegd zijnde, als uw klant heeft een zeer fijn haar, zou het een goed idee om regelmatig conditioner vervanging van een leave-in zijn.

Niet aanraken!

Nu dat je conditioner hebt toegepast met je vingers en scrunched in de gel, kunt u ofwel de lucht drogen (wat meestal het beste resultaat geeft) of droog met een diffuser. Het geheim van het drogen van krullend haar zonder kroezen is om je handen af ​​van het te houden tot het haar volledig droog is. Dat betekent geen opscheppen het haar tot in de diffuser of kneden met je handen!

Zodra het haar ten minste 80% droog is, kan je in en schud het haar om de krullen los te maken en geef het wat volume.