Snijd het haar van uw kinderen op de gemakkelijke manier thuis

11 november 2018

Professionele kapsels zijn duur en het is een gedoe om tijd in uw drukke schema om de kinderen naar de salon te vinden. Trim die dure salon kapsels uit uw familie budget om het geld te laten groeien op uw bankrekening. Met deze vijf tips om het haar van uw kinderen knippen thuis op de gemakkelijke manier en worden hun eigen persoonlijke stylist.

Filmpjes bekijken

Je kon artikel na artikel over tips en technieken over hoe u uw kinderen haar laten knippen als een pro te lezen. Maar er is geen betere leermiddel online dan het kijken naar iemand daadwerkelijk doen it.YouTube is een grote bron voor video's die laten zien hoe u uw kinderen haar knippen. Kijk veel video's comfortabel met wat je gaat doen voordat je begint te hakken weg bij het haar van je kinderen te krijgen. YouTube is een andere plaats om te kijken als u op zoek bent naar informatie over een bepaald kapsel u wilt uw kind te geven, zoals het toevoegen van lagen of het snijden van een bob.

load...

Koop de juiste tools

Als u ooit het haar van je pop snijden wanneer je een kind was, je weet hoe lelijk die snijlijnen keek met ambachtelijke mama's schaar. Klik hier voor de juiste apparatuur voordat u uw kinderen haar knippen of je zal niet blij zijn met de results.Start met een goede schaar zijn. Uw lokale schoonheid aanbod winkel verkoopt scharen als de stylisten gebruiken voor ongeveer 20 €. U vindt hier ook een spuitfles voor het bevochtigen van het haar van uw kind, een kam en een handdoek nodig hebben. En als je veel kapsels geven, moet u ook om ervoor te zorgen dat uw schaar scherp of koop een nieuwe pair.Having de juiste apparatuur zal u helpen uw vaardigheden te ontwikkelen in de tijd, zodat je consequent professioneel uitziende kapsels kunnen creëren. Je zult meer zelfvertrouwen, minder gefrustreerd zijn en uw kinderen zullen niet zo bang als ze zou doen als u bij hen zou komen met dezelfde gigantische schaar die je gebruikt om dingen te snijden rond het huis zijn.

load...

Stel een stylist

Wil stijl geheimen leren van de profs? Ga direct naar de bron. De volgende keer dat je in de salon, vraag de kapper om u enkele tips. Vaak vindt u de stylist vinden is een moeder zichzelf en begrijpt de noodzaak om geld te besparen of om een ​​snelle afwerking in tussen volledig haircuts.Of cursus geven, stylisten in hun levensonderhoud van u komt naar hen, zodat ze niet verwacht om al hun geheimen te delen in een diepgaande tutorial. Maar je kunt een spoedcursus in de basis te krijgen, zodat u uw kinderen haar kan knippen thuis. Na verloop van tijd, zult u in staat om uw eigen techniek die de resultaten die u wilt, wanneer u uw kinderen haar knippen geeft je te ontwikkelen.

Lees ook:

Houd kinderen bezig

Uw kind kan nog steeds perfect zitten in de stoel van de stylist. Thuis kan het een ander verhaal. Kinderen worden gebruikt om rond te rennen en niet hoeft te rustig zitten terwijl je richten op dat ruig haar nemen. Voordat je ze plop in de keuken stoel en hoop dat ze blijven zitten, zorg ervoor dat je activiteiten om ze bezig te houden. Op deze manier kunt u uw tijd en ze zullen meer content.Break uit de cd-speler te zijn en te luisteren naar audioboeken of muziek samen. Kies een paar boeken en hen aanmoedigen om te lezen. Kleurplaten printen zodat ze een meesterwerk te creëren, terwijl ze hun haar laten knippen. Beschouw hen te laten kijken naar een favoriet programma dat u kiest of eet een voedzame snack om ze bezig te houden. Deze kleine afleiding zal het kapsel gaan een stuk soepeler.

load...

Ga langzaam

Je bent nieuw voor het knippen van haar en uw kinderen kunnen anders handelen met u dan ze zouden voor een stylist. Neem de tijd, zeker in het begin dat ze gewoon wennen aan mama knippen hun haar en je bent nog aan het leren hoe de achterkant, zijkanten en achterkant uniformly.Take veel breaks snijden wanneer je ze nodig hebt of als je kind begint te klagen. Het is belangrijk dat ze niet kunnen bewegen, terwijl je hun haar hebt geknipt. Je wilt niet om geen overhaaste bewegingen die je knipt korter dan je wilde zal maken, of dat misschien nick hun huid, waardoor u zowel een slechte huis kapsel experience.Initially, kunt u het gevoel dat uw kinderen thuis kapsels zijn niet besparen u tijd omdat het een uur of meer zou kunnen nemen.

Denk aan de tijd die je besteedt het bijeendrijven van uw kinderen in de auto, rijden naar de salon, wachtend op een stylist, het bekijken van uw kind te krijgen zijn haar te laten knippen, om terug in de auto en rijden home.Your eerste paar kapsels kan langer duren, maar dat is slechts omdat je werkt door middel van een leercurve. Met de praktijk, zal het niet lang meer duren voordat je een hairmaster bent met voor en na foto's te bewijzen. Vergeet vooral niet het zal groeien terug als je een fout maakt!