Schaamhaar verwijderen op bikinilijn en geslachtsdelen

12 november 2018

Je hebt opties voor schaamhaar verwijdering op dit gevoelige gebied. Sommige zijn tijdelijk en gemakkelijk te doen, terwijl andere methoden wel een beetje meer werk, kosten en tijd, maar gaan langer mee. We gaan over elke optie om te helpen de beste hair-bevrijden methode voor uw voorkeuren, huid en haar te kiezen.

Brazilian wax

Een zeer populaire methode voor het haar voor maximaal zes weken met behulp van een hars-wax kan worden gevonden op salons en spa's overal bevrijden. Er zijn veel brazilian wax stijlen om uit te kiezen, een clean-up te krijgen van het al verwijderd en alles daar tussenin.

load...

Waxen je eigen bikinilijn (het haar buiten een gewone panty lijn) kan thuis worden gedaan. Als je iets meer dan dat (zoals een Braziliaans) wil een professionele afspraak moet worden made.Learn Meer:

Sugaring

Er zijn twee soorten suikerpasta: pasta en een gel. Beide types zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals citroensap, suiker en water dat je haar-vrij voor maximaal zes weken. Veel mensen voorstander suiker, dan waxen, want het is minder pijnlijk en zachter voor de huid. Alle grote pluspunten voor de bikinilijn! Hetzelfde principe geldt hier als waxen. U kunt schoonmaken van uw bikinilijn, maar meer extreme stijlen hebben een afspraak met de profs. Maak uw eigen product voor ongeveer een paar dollar (get recept) en gebruik het als een pasta (lees instructies) of opwarmen in de magnetron en gebruik het als een gel (lees instructies).Learn Meer:

load...

Het scheren

Met behulp van een scheermes is zeker de makkelijkste en snelste manier om het haar, hoewel de resultaten zijn van korte duur te bevrijden. Onze intieme scheren gidsen voor zowel vrouwen als mannen te helpen je goed, veilig scheren terwijl het vermijden van veel voorkomende problemen zoals wondjes en ingegroeide hairs.Learn Meer:

Laser / IPL

Met behulp van gepulseerd licht om de haarfollikel uit te schakelen, het is goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie, maar niet permanente ontharing. In het algemeen is het geschikt voor mensen met huidtinten op de lichtere kant en donker haar omdat de laser richt het pigment (kleur in het haar).

Lees ook:

Althoughthere zijn huishoudelijke apparaten (zie lijst) likethey're niet goedgekeurd voor gebruik op de geslachtsdelen, alleen op de bikinilijn. Professionele laser ontharing behandelingen nodig zijn voor het verwijderen op de geslachtsdelen.

load...

Als u niet donker haar en lichte tot middelzware huidskleur hebben, De ME Smooth en is gemaakt om het even welke kleur haar op alle huidtinten veilig te behandelen.

Kom meer te weten:

Electrolyse

Deze methode maakt gebruik van een elektrische stroom, de beste track record en is de enige methode goedgekeurd door de FDA voor permanente ontharing. In tegenstelling tot laser ontharing, hoeft u niet een bepaald haar of huidskleur moeten bereiken results.Learn Meer:

Epileerapparaten 101

Deze apparaten nemen het haar vanaf de wortel voor you.While veel mensen klagen over het ongemak toen ze voor het eerst gebruikt, het is een van de manieren om te weken van de hair-free skineasily thuis krijgen.

Veel modellen en de prijs punten zijn beschikbaar. Terwijl de klassieke Epilady met de spoelen is nog steeds op de markt, hebben ze een lange weg afgelegd met diverse featureslike snelheden, hoek begeleidt andchangeable hoofden.

Ontharingsmiddelen (ontharing crèmes)

Een sterk alkalisch product breekt haar, zodat het gemakkelijk kan worden afgeveegd. Ik ben geen grote fan van ontharingsmiddelen. Hoewel ze hebben ongeveer dezelfde haarloze tijd als scheren, doen ze meestal niet maken zo scherp van een tip als bij het gebruik van een scheermes.

De resultaten zullen u slechts voor een paar dagen op het meest. Wees voorzichtig, omdat ontharing crèmes bevatten agressieve chemicaliën en kan een chemische verbranding, met name de delicate bikini zone te verlaten. Zij mogen niet worden gebruikt op de genitaliën, alleen het haar buiten de panty line.Try een product speciaal gemaakt voor de bikinilijn, zoals Ready Betty (lees review).Learn Meer: