Schaamhaar topproducten voor de genitale zone

15 november 2018

Schaamhaar wax heeft wel sterk genoeg om dikke, grof haar, maar zacht genoeg om op de huid te verwijderen in deze delicate zone te zijn. Hier hebben we enkele van de beste producten te overwegen voor het aanpakken van een doe-het-bikini wax of toe te voegen aan de kamer van je schoonheidsspecialiste als u een pro bent.

Parissa's wax strips voor gezicht en bikini

Er zachte vooraf gemaakte strips zijn zeer geschikt voor beginners. In plaats van gedoe met opwarmen was bevat welke met een stok, het product reeds vooraf geplaatst op een strip. Ze zijn ongeveer net zo eenvoudig als het wordt, omdat je niet kunt toepassen te dik, en eventuele plakkerigheid wast gemakkelijk af, dus er is weinig opruimen.

load...

16 stroken (8 dubbelzijdig) kunnen elk meerdere keren gebruikt in een zit- genoeg om een ​​bikinilijn doen. Je kunt niet meer van een koopje te krijgen met de kit inbegrip van de huid rustgevende azuleen olie, vooral als je een beginner bent en je wilt niet om veel te investeren.

In het algemeen, haar moet ongeveer ¼” , maar niet langer dan ½” voor waxen. Maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat het kort genoeg bij het gebruik van pre-en-klare strips, want het is moeilijker om lang haar te verheffen. En omdat de wax is kamertemperatuur, wrijf de stroken tussen uw handpalmen tot ze warm vlak voor het aantrekken van haar.

Satin gladde Calandula goud hard wax

Een harde was goed voor profs. Als te laat, dit is onze ga geweest om voor Braziliaanse wassen, want "het is rijk en prachtig". Aangezien calendula en tea tree zijn al eeuwenlang gebruikt als een anti-inflammatoire, echt het helpt om de huid te kalmeren. Ze is nog een probleem hebben met een gevoelige huid en grof of krullend haar is geen partij voor deze gouden jongen geweest. Het beste deel, dit is een harde was (meer informatie), dus er zijn geen strips te gebruiken.

load...

Hard wax moet ook worden verwarmd om de juiste consistentie. Het moet plakken op de applicator zonder stromend uit. Voor instructies zie video: Het gebruik Hard Wax.

Je moet iets te maken van een investering met het blik, verwarming, en accessoires. Echter, het is de moeite waard de prijs en meer kosten-effectief op de lange termijn dan kleine kits als u van plan op te blijven gebruiken.

GiGi Braziliaanse wax magnetron formule kit

Dit is een professioneel product aan bikini haar te verwijderen, maar in plaats van het kopen van een grote wax kan en verwarming, het is de magnetron. De kit wordt geleverd met accessoires en applicators. Je krijgt alles wat je nodig hebt, zonder een substantiële investering. En als je van het was en opraken, dan kunt u apart aan te schaffen dat.

Lees ook:

Vergeet niet om alle instructies van de fabrikant volgen op prepping huid en het gebruik van het systeem. Zorg ervoor dat u de was zo dik genoeg is om te zorgen voor voldoende dekking en zorg ervoor dat het volledig wordt toegepast. Als je het af te trekken te snel, zult u niet het haar. Los te trekken te laat alleen kraken. U krijgt de knie te krijgen, omdat oefening baart kunst!

load...

Altijd op de hoogte van de temperatuur. Magnetron wax heeft de neiging om ongelijk te verwarmen en verkoelen. Dus zorg ervoor om opnieuw warmte als nodig is om ervoor te zorgen dat het de juiste consistentie.

Shoba zoeten kit

Toegegeven, dit is niet een was, maar suiker, gel en het werkt op dezelfde manier verwijderen van haar uit de wortel met een aantal belangrijke pluspunten. Als je wat haar missen, de gel kan opnieuw worden aangebracht zonder al te veel zorgen te maken te veel irritatie en kan worden gereinigd met water. Het is allemaal natuurlijk, minder irriterend dan waxen, vrij van parabenen, kleurstoffen, geurstoffen, benzine, harsen, en wassen. U kunt letterlijk eten de ingrediënten, maar ik weet zeker dat je liever bespaart het glad te krijgen.

Je krijgt alles wat je nodig hebt om de-fuzz, met inbegrip van schattige denim strips die een sterke gewicht helpt bij het verminderen van de pijn. En omdat ze wasbaar het bespaart geld over te kopen wegwerpstrips verlaat minder voor stortplaatsen.

Dit is ook de magnetron, maar komt in een omvangrijke kan dus niet zo snel als sommige producten in mini-kits doen afkoelen. Maar je moet toch voorzichtig zijn houden het de juiste consistentie, zodat het haar verwijdert.

Starpil wax

Deze Europese wax die wordt geleverd in blokken van Spanje won ons over met zijn superieure kwaliteit dat het proces zo comfortabel mogelijk maakt, terwijl ook het nemen van haar zo kort als 1 mm lang. Het duurde niet breken of barsten voor haar en het Natural (weergegeven links) probeerde ze heeft een zeer frisse geur. Hoewel het komt in andere grote geuren zoals roos bloemblad en chocolade.

Omdat het een professionele wax het wordt verkocht in een grote hoeveelheid en je zult ook moeten een warmer hebben en kopen aparte blikjes om de blokken in te zetten. Helaas, het is niet verkocht in de winkels, maar alleen online beschikbaar.