Redenen waarom je haar niet groeit

12 november 2018

Lijkt het alsof je haar niet groeit? Nou, het meest waarschijnlijk, het is (als het echt niet, dan kan er een onderliggende gezondheid reden, in welk geval u een arts te raadplegen). Maar als je haar breekt uit bij een gelijke of hogere snelheid dan het groeit, zul je nooit zien welke lengte winsten.

Haar kan stagnerende of negatieve groeicijfers te laten zien om een ​​aantal redenen. Heeft een van deze u bekend voor geluid? Want als ze dat doen, is het noodzakelijk om deze slechte haar gewoonten te doorbreken en beginnen met het bevorderen van gezonde praktijken die u in staat om elke duim van de groei mogelijk te houden.

load...

Chemische overprocessing

Overlappende relaxers, agressief bleken en het toepassen van te veel chemische stoffen te lokken zijn allemaal prime boosdoeners in schade aan zwart haar. Beschadigd haar zal nog groeien van de hoofdhuid, maar het breekt vaak af aan de uiteinden of vereist een drastische verlaging om zich te ontdoen van ongezonde secties. Vraag jezelf af of je:

Als u ja antwoordde op een van deze, is het mogelijk dat je haar is overprocessed. Hoewel stylisten zijn niet altijd waterdicht, is het meestal beter om chemische diensten te ontvangen in een salon in de handen van een bekwame professional. Meer "

load...

Trimmen te vaak

U kunt niet teveel van het goede te hebben, en trims vallen in deze categorie als u langer haar willen. Veel vrouwen hun toevlucht tot hun eigen haar trimmen thuis na het lijden van de resultaten van een schaar-happy stylist. Gezond haar niet zoveel trims als ongezond lokken nodig; hoe minder je doen om je haar, hoe kleiner de kans je frequent trims die opstijgen van een inch of meer nodig hebben. Haar groeit een gemiddelde van 1/4 tot 1/2 inch per maand, dus als je de zorg voor je haar goed, hoeft u niet meer dan 1/2 inch gesneden om de paar maanden of zo als je wilt om de groei te zien. Als je dat doet trimmen uw lokken, moet u schaar ontworpen voor dit proces, en niet saai huishoudelijke schaar die meerdere taken uit te voeren, uit te snijden ambachtelijke projecten om cadeaupapier papier te gebruiken.

Lees ook:

Gebrek aan conditionering

Droog, broos haar kan iedereen overkomen als ze niet ijverig over airconditioning. Zwart haar hunkert vaak vocht, zelfs de natuurlijke sluizen. Als je op dit moment niet:

load...

Die u nodig heeft om te beginnen. Het is erg moeilijk om over-conditie zwart haar, dus hoe meer vochtinbrengende producten en methoden die u gebruikt, des te beter van airconditioning, en minder kans om te breken, zal je lokken zijn.

Slechte eiwitstructuur

Samen met een goede vochtgehalte, haar moet een geschikt eiwit balans sterk blijven. Hoe meer chemicaliën of agressieve praktijken die uw manen gaat door, hoe belangrijker eiwit wordt, simpelweg omdat elke relaxer / touch-up, kleur, en zelfs steiltang druk afbreuk doet aan de kracht van de nagelriemen uw strengen. Zwakke haren breekt meestal, nadat hij dunner en minder elastisch na verloop van tijd. Omdat haar bestaat uit eiwitten, die het nodig heeft eiwit in een of andere vorm. Zolang u een gezond dieet volgt, zult u niet zo veel eiwit als iemand die niet nodig, maar een beetje eiwit helpt bij de meeste vrouwen het behoud van sterke lokken. Meer "

Traction alopecia

Strakke stijlen, in het bijzonder degenen die trekken op de haarlijn, kan leiden tot ernstige schade aan te richten; in sommige gevallen, deze schade is blijvend, het doden van follikels voor altijd. Als je haarlijn is schaars, deze aandoening kunnen helaas onomkeerbaar. Vlechten die te strak zijn, paardenstaarten die trekken, verstikkende weeft en meer zijn alle stijlen die moeten worden afgeschaft. In veel gevallen is een manier van denken is wat er moet veranderen op hetzelfde moment de veranderingen stijl. Slank, steil haar dat is getrokken binnen een inch van zijn leven kan er goed uitzien, maar gezond haar is ongeveer zo veel meer dan het uiterlijk. Het is misschien tijd om uw gebruikelijke kapsels opnieuw te onderzoeken als je je realiseert dat ze vaak te krap voor je eigen bestwil zijn.