Prachtig natuurlijk grijs en zilver haar 2018

13 november 2018

Wanneer u de eerste grijze haren vinden ontspruit uit je hoofd, kan uw reactie overeenkomen met veel vrouwen. Je zou kunnen denken, "Oh nee. Het is begonnen." Of je kan gewoon naast zich neerleggen. Je denkt misschien dat je te jong voor grijze haren bent of u zou niet verbaasd zijn dat uw moeder ging grijs op jouw leeftijd, ook.

Wat veel vrouwen zijn verbaasd over is hoe mooi hun natuurlijke grijstinten en verzilvert zijn. Als u van uw grijswaarden of als u in de living een zo natuurlijk levensstijl mogelijk en daarom wilt u uw grijzen omarmen als ze komen, dan ben je hier aan het juiste adres.

In deze galerij, foto's van de vrouwen die hebben laten hun haren gaan van nature grijs. Dit is een trend dat we meer van te zien als vrouwen hebben de natuurlijke kleur van hun haar te omhelzen. Ook leren waarom en hoe kun je je natuurlijke grijze haren gaan.

load...

Waarom zou je laat je grijze haren gaan

Vrouwen hebben de neiging om te gaan natuurlijk om verschillende redenen:

Hoe kan ik grijs natuurlijk gaan

load...

Als je hebt besloten om alle grijze gaan, moet je laat je haar groeien. Als je je haar nog nooit eerder gekleurd, kan dit een eenvoudig proces zijn, omdat je gewoon wachten tot het voorbij. Als je je haar hebt gekleurd, wil je het groeiproces zo eenvoudig mogelijk te maken. De groeiende out fase kan een paar maanden duren tot een jaar, afhankelijk van hoe snel je haar groeit en hoeveel behoeften te groeien.

Hier zijn een paar tips:

Waarom heeft haar beurt grijs?

Lees ook:

Grayhair begint meestal bij vrouwen in hun jaren '30 of '40, hoewel ik weet van minstens één vrouw die grijs geworden in haar jaren '20.

load...

Waarom heeft haar beurt grijs? Er zijn een aantal theorieën, maar de twothat iedereen is het eens met zijn:

Hoe de zorg voor grijze haren

Zodra uw grijze haren in is gegroeid, dan moet je properlycare voor.

Zwart en grijs

Hier, de late Rudy Dee pronkt prachtig gedaan makeupwith haar grijze kapsel. Shelined haar ogen en toegepaste lippenstift. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid make-up aanbrengen. Dee, die zich in 2014 overleden, had grote ogen, maar te veel eyeliner kan maken kleine ogen kleiner lijken. En nooit langs de binnenrand van de ogen als je kleine ogen.

Laurie Burrows Grad

Grad's make-up en sieraden recht doet aan haar mooie grijze bob.

Blythe Danner

Dikke, lange bob Danner heeft hints van blond in het.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis besloten grijs te gaan omdat ze voelde onnozel voor het verven van haar lokken, heeft ze gezegd in interviews.

Urmi Basu

Umi Basu heeft een mooie askleurig bob.

Martha Kauffman

Martha Kauffman heeft een natuurlijke ombre look, met grijzend haar aan de bovenkant en zwartachtig haar aan de onderkant.

Lang, grijs haar

Dit is een mooie, dikke grijze manen.

Susie Elelman

Elelman ziet er prachtig uit met geschoren grijs sluizen.

Roseanne Barr

Roseanne Barr rotsen een askleurig bob.

Lisa Lu

Dit is niet de meest vleiende blik op Lisa Lu. Haar haar is kort, maar ziet er erg dun.

Rebecca Eaton

Hier, Eaton sport een gekruld grijs bob.

Felicity Green

Een hoofdband geeft Green's asgrauw vergrendelt een jeugdige rand.

Dionne Warwick

Warwick heeft een blondish grijze retro kapsel.