Pompadour 2019 hairstyling tips voor de moderne vrouw

14 november 2018

De heropleving van de Pompadour heeft nogal een opschudding in beroemdheid en haar nieuws veroorzaakte. Zijn we klaar voor deze trend worden opgewekt uit de jaren 1940?

Celebrity haarstylist Raphael Reboh van Femme Coiffure Hair Spa in Miami Beach, die verantwoordelijk is voor het temmen van het vlechten van Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer en Chrissy Teigen, biedt deskundig advies over dit gedurfde trend. "De Pompadour is de perfecte klassieke look voor vrouwen die willen hun haar weg te trekken uit hun facebut nog wilt edgy en leuk te zijn," zegt Raphael, "maar het is geen gemakkelijke stijl te trekken voor de zwakkeren van hart. "

load...

Veel vrouwen kunnen deze moderne stijl in een simplistische manier te bereiken. Bijvoorbeeld, als u een rand (denk Miley Cyrus en PINK), ga dan voor een getextureerde soort met behulp van haar stopverf en schimmel aan de Pompadour vorm te geven. Als u een meer understatedelegance aan uw persoonlijkheid, kanaal Janelle Monae houding - haar klassieke Pompadour is zacht gestyled om te werken met haar natuurlijke textuur en kan worden verfraaid met een paar ingetogen haaraccessoires.

Hier, Raphael deelt celebrity styling tips voor het krijgen van de perfecte moderne Pompadour.

Stap één: de juiste kapsel

"Het kapsel is de sleutel," Raphael benadrukt. "Snijd de haren op een manier die uw specifieke vorm van het gezicht vormen." Textureren technieken zullen helpen bereiken van de juiste hoogte en vorm in uw pompadour kapsel, maar je zult nog steeds een vorm die werkt als je niet rockin' die pomp doen, want laten we eerlijk zijn, dan is dit niet een stijl die je 's waarschijnlijk pronken wanneer boodschappen te doen. Werk samen met uw kapper, de textuur van je haar, en de lengte van het haar dat het beste is voor uw levensstijl.

load...

Stap twee: maak de fundering

Begin met het prepping je natte haar met mousse of volumizing spray en droog je haar met een ronde borstel of een tip je hoofd ondersteboven om het maximale volume te krijgen. Om het fundament van de Pompadour te krijgen, moet u uw haar terug te trekken aan de zijkanten, terwijl de top / voorkant van je haar zoals het is. Als je haar lang is, maakt u een draai in de rug en vast te houden met 2 pennen (één boven en één aan de onderkant), dan plagen de top en kam in de twist.

Lees ook:

Als je haar kort is, gebruik dan een pommade of wax product om het haar aan de zijkanten rug of naar beneden te richten; net zo lang als het dicht bij de hoofdhuid, waardoor de boven / voorkant van je haar stijl in de Pompadour vorm.

Stap drie: de stijl van de Pompadour

De vorm en textuur van je pompadour stijl is echt aan jou. De sky is the limit, om zo te zeggen. De sleutel is om de juiste hoogte en een solide basis te bereiken. Het nemen van kleine doorsnede van het bovenste gedeelte van uw Pompadour, Raphael stelt met behulp van een kleine ronde borstel om de stijl bij elkaar te houden. Verwarm elke sectie met een droger, en laat elke sectie afkoelen tot hun plaats blijven.

load...

U kunt ook gebruik maken van een krultang of steiltang om uw vorm te maken als de ronde borstel is niet uw styling middel bij uitstek. Het creëren van meer krul in je Pompadour geeft je een zachtere uitstraling te geven, terwijl de rechter styling je een beetje meer rand in uw pomp zal geven.

Wees niet bang om het haar aan de basis te plagen zijn (probeer het gebruik van een wortel te tillen poeder zoals deze) en gebruik een kam om de look na plagen te verzachten.

Stap vijf: het beëindigen van de stijl

Raphael gedeeld dat het belangrijkste deel van het creëren van een pompadour look is het product dat u gebruikt. "Je moet het haar goed drogen en het gebruik van een matte pasta zonder glans die het op zijn plaats houden," zegt hij. Deze stijl zal structuur nodig hebben om alles samen en degelijke haarlak vasthouden aan de stijl af te maken en houden van het flopping meer dan de helft weg door de nacht. Als het weer oproepen voor een hoge luchtvochtigheid, ik beveel een finishing spray die blokken vochtigheid, zoals deze.

Het is een goed idee om deze stijl de praktijk een keer of twee voorafgaand aan draagt. Zodra u uw pompadour hebben geperfectioneerd, koppelen met een beetje bling en een smokey eye voor een dramatische look, of hou het zacht met een klassieke set van parel oorbellen en pinup-waardig make-up. De opties zijn echt heel eindeloos. Het is de perfecte stijl voor een avondje uit op de stad of een vakantie verzamelen, maar wees bereid om op te vallen en worden opgemerkt met uw pompadour.