Overgang naar natuurlijk haar: 10 veelgestelde vragen

12 november 2018

In een wereld waar informatie vaak op onze vingertoppen (of vocale commando), kunt u een heleboel vragen hebben, met inbegrip van vragen over uw haar. Als je denkt aan de overgang terug naar natuurlijk haar, of al het proces begonnen, kan het niet zo eenvoudig om de antwoorden die u wilt gebruiken als je zou verwachten te krijgen. Deze vragen vaak vragen over natuurlijke haar terug naar hun roots komen keer op keer bij vrouwen die willen de overgang van chemisch rechtgetrokken, warmte-opgeleide maken of beschadigde lokken. (Elke vraag links naar een meer gedetailleerd artikel / uitleg.)

Wat betekent het om de overgang naar Natural haar?

U kunt associëren de overgang met het verlaten van relaxers achter, maar de methode kan ook gaan om terug te keren naar je natuurlijke haren van elke textuur veranderende proces. Dit geldt ook voor schade door hitte, of warmte opleiding als sommige vrouwen noemen. Het kan ook gaan om het verlaten van Texturizers achter, met inbegrip van die stiekeme "beheersbaarheid" producten die niet altijd adverteren zijn chemische beladen. Zodra u besluit dat u wilt terugkeren naar uw natuurlijke manen, je bent graven elk product dat permanent verandert de natuurlijke structuur van je haar cuticula. Sommige vrouwen zijn onder andere kleur als een veranderend stof, maar de meeste haarkleur zal uw textuur helemaal te veranderen, en alleen in ernstige gevallen is het beschadigen het haar.

load...

Kan ik texturize mijn haar tijdens de overgang?

Het korte antwoord is "nee", niet als je probeert om te verhuizen naar volledig natuurlijke haren. Helaas zijn sommige merken op de markt Texturizers alsof ze natuurlijke producten, waardoor vrouwen geloven dat er geen-structuur te veranderen chemicaliën in de kit. Wanneer u een product beweert beheersbaarheid te verbeteren of los te krullen, voorzichtig te werk gaan. De kans is groot, of het nu noemt zichzelf een texturizer of niet, zal uw textuur worden beïnvloed door de twijfelachtige ingrediënten. Texturizers bevatten chemische stoffen en zal u terug op uw natuurlijke reis.

Hoe lang moet ik overstappen?

load...

Er zijn geen regels over hoe lang uw transitie moet nemen, dus als iemand je vertelt dat je te lang bent overgestapt op acht maanden, negeren dat advies. Sommige vrouwen hebben meer geduld dan andere en zal het goed doen op lange termijn transitioners. Anderen zullen gefrustreerd omgaan met verschillende texturen te krijgen en zullen eindigen met het afsnijden van hun rechtgetrokken haar lang voordat zij van plan waren. Kies een tijdlijn die voor u werkt, maar wees niet verbaasd als het verandert! U kunt beu met je verschillende texturen één dag en gewoon beslissen om je haar afhakken. Of, zou u uw transitie te verlengen als er een drastische verandering wordt te veel voor je.

Wat kapsels kan ik doen?

Je voelt je misschien beperkt in het aantal kapsels kunt creëren, terwijl de overgang. In het begin zal het niet zo moeilijk zijn, maar als uw manen groeit en je hebt meer nieuwe groei concurreren met uw eerder rechtgetrokken sloten, het wordt moeilijker te stijlen die werken met zowel texturen vinden. Niemand heeft gezegd dat u uw stijl te veranderen elke dag of zelfs elke week. Het is een goed idee om een ​​handvol van kapsels die u kunt maken vinden (of rekenen op uw stylist te doen), bij voorkeur met weinig onderhoud, beschermende looks. Deze soorten stijlen te plaatsen minder stress op je haar, wat leidt tot minder breuk.

load...

Kan ik op mijn haar tijdens de overgang?

U kan zeker, maar is het de beste manier om te gaan met je haar tijdens de overgang? Als u besluit te drukken of steiltang uw nieuwe groei om het beter te combineren met uw bestaande eindigt, moet u extra voorzichtig zijn. Niet alleen wilt u hitte schade te voorkomen, maar je wilt ook niet te veel nadruk te leggen op de plaats waar het chemisch veranderde haar voldoet aan uw natuurlijke lokken. Ook is er de gehele zorg van zijn natuurlijk. Als je constant in plaats daarvan bent drukken uw nieuwe groei uit te proberen kapsels die natuurlijke look na te bootsen, je bent niet van plan dat veel vooruit in uw natuurlijke reis. Als je echt wilt te zijn natuurlijk, op een gegeven moment moet je je haar te behandelen als het groeit uit je roots. Hoe eerder je begint, hoe meer tijd je hebt om te leren over uw textuur en de beste manier om te gaan.

Lees ook:

Hoe kan ik voorkomen breuk?

Samen met het vinden van kapsels die werken met uw overgang haar, breuk is een van de grootste zorgen voor vrouwen die terugkeren naar hun natuurlijke wortels. Het gebied waar je eerder behandeld haar ontmoet je nieuwe groei of scheidslijn, is meestal de plaats waar de breuk is het meest waarschijnlijk optreden (vrouwen die de overgang van schade door hitte waarschijnlijk een gebied dat breekt meer dan de andere niet), want het is een bijzonder kwetsbare plek. Om zoveel breuk mogelijk te vermijden, af en toe een eiwit behandeling is een must. Zolang je een zachte eiwit of twee keer gebruiken per maand, samen met wekelijkse, vochtinbrengende diepe conditioning producten, moeten breuk minimaal zijn. Vergeet niet om proactief te zijn en uw routine te houden om problemen te voorkomen.

Wat kan ik doen om mijn overgang naar natuurlijk haar gemakkelijker te maken?

Hopelijk zal uw overgang meevaren, maar zelfs de meest toegewijde en routine-houden individu kan tijden hebben wanneer het hele proces drijft haar gek. Het hebben van een regime is de sleutel, net als het vinden van producten en in het bijzonder kapsels die voor u werken. Als u een favoriete stylist die u kan helpen door deze fase, zet uw zorg in haar handen. Op dezelfde manier, soms helpt het om je haar te zetten en uit het zicht, in de vorm van een weven, pruik, vlechten of extensions, als je door middel van een bijzonder moeilijke fase naartoe gaat.

Moet ik terug naar ontspannen mijn haar?

Het gebeurt. Sommige vrouwen doen hun uiterste best om terug naar natuurlijk haar te gaan, maar om een ​​of andere reden, besluiten terug te keren naar ontspannende (of voortdurende rechttrekken met thermische gereedschap). Hoewel natuurlijk haar is echt voor iedereen - omdat je haar als het groeit uit je hoofdhuid aanvaardbaar zou moeten zijn - niet iedereen kan haar textuur omhelzen. Als het zijn natuurlijk is iets wat je echt wilde, maar je kon gewoon niet achterhalen hoe het te laten werken voor u, probeer het niet te laat niemand je slecht voelen over uw beslissing om terug te gaan naar rechtgetrokken sloten. Daarnaast kan je in staat zijn om terug te keren naar natuurlijk haar op enig moment in de toekomst, als uw levensstijl en de omstandigheden zijn anders.

Welke uitdagingen zal ik geconfronteerd?

Het moet niet zo moeilijk om terug te keren naar natuurlijk haar zijn, maar het kan soms een hele uitdaging. Hoe langer je hebt gehad rechtgetrokken haar, hoe moeilijker het kan soms om erachter te komen hoe u uw natuurlijke textuur te behandelen. Hoe langer je de overgang, hoe meer uitdagingen die je kunt verwachten te staan. Dit is te wijten aan het hebben van meer nieuwe groei en uitzoeken hoe grote breuk te voorkomen. U kunt ook nieuwe kapsels die werken als je lokken laten groeien. Niemand zei overgang was makkelijk, dus zolang je weet dat je tijden wanneer gaan lijkt stoer, zult u in staat om plannen in de plaats om te gaan met die tijd te hebben.

Wat moet ik vermijden tijdens de overgang naar natuurlijke haarkleur?

Als je eenmaal weet wat te doen voor uw overgang haar en welke stijlen en producten werken, is er iets dat u moet vermijden? Definitief. Te veel warmte styling en eventuele-structuur te veranderen chemicaliën bovenaan de lijst, maar u kunt ook weg te blijven van mensen blijven die niet uw beslissing om terug te keren naar natuurlijke sloten niet ondersteunen (of op zijn minst af te stemmen op als je ze niet kunt knippen uit). Als je vastzit op het gebruik van dezelfde producten die werkte voor uw ontspannen manen, blijven met hen alleen als ze blijven werken. De waarheid is dat je waarschijnlijk zult moeten sommige producten sloot en nieuwe degenen die de meeste van uw natuurlijke textuur te maken.