Oplossingen voor gewone haarproblemen bij mannen

12 november 2018

Zeer weinigen van ons hebben het geluk om een ​​perfecte hoofd van haar te hebben. De meeste jongens hebben ten minste een van de meest voorkomende mannen haarproblemen aan te pakken. Geen zorgen te maken, maar er is een oplossing voor vrijwel elke mannen haar gedoe.

Het wegwerken van grijze haren

Veel mensen zullen je vertellen dat je grijze haren "kijkt onderscheiden" en je moet het met rust laten. Heb je ooit gemerkt dat de mensen die je die bijna altijd degenen die geen grijze haren hebben zijn te vertellen !? Om zich te ontdoen van de grijze, adviseer ik altijd op zoek naar het advies van een professionele colorist. U wilt dat de kleur aan subtiel en natuurlijk uitzien, en je bent veel minder kans op een natuurlijk gevolg thuis te bereiken. Tegenwoordig hebben veel bedrijven maken professionele producten (zoals Redken voor Heren Kleur Camo) die zijn ontworpen om weg te mengen grijs haar zonder dat het volledig uitwissen van je natuurlijke kleur.

load...

Hoe maak je een Cowlick controle

Ahhh. Cowlicks. Die vervelende kleine plukjes haar die stok up all over the place kan een echte pijn in de zijn, nou ja, weet je wat. Ik heb gezien dat jongens verliezen hun verstand en buzz hun haren uit frustratie over hun Cowlicks. Met een kuif, de sleutel is om ofwel snijd het kort genoeg zodat de kuif niet opstaan ​​of laat het lang genoeg dus er is genoeg gewicht om het haar naar beneden te houden. Een goede kapper of stylist moet in staat zijn om de lengte te beoordelen en dienovereenkomstig te snijden. Natuurlijk kan een liberale toepassing van styling product ook helpen temmen uw onrustige manen ook.

Het maken van Fijn haar dikker lijken

Fijn, futloos haar kan een styling nachtmerrie. Gelukkig is met de juiste kapsel en goed product selectie, kun je fijn haar de illusie van dikte te geven. Een kortere, gelaagde kapsel, shampoo en geconditioneerd met een verdikking shampoo en conditioner, en gestyled met de juiste product kan je fijn haar extra volume, textuur, en steun te geven.

load...

Omgaan met haaruitval

Niets kan meer schokkend om een ​​man, vooral als hij jonger is, dan gaan kaal. Wat doe jij? Grow it out, kammen over, Buzz it off? Eerlijk gezegd, ik ben niet een grote fan van drugs, tapijten, crèmes, of werken als het gaat om het omgaan met haaruitval. Het is het beste om te accepteren wat de natuur u heeft gegeven en je krijgt een goede knipbeurt (een zeer korte grote kapsel) om te helpen de verschijning van dunner te minimaliseren. Concentreer je op het houden van uw lichaam en huid gezond en houden dat garderobe kijken hippe en niemand (behalve jij) zult echt eens merken dat je schaars hoofdhuid.

Lees ook:

Opknappen van "hoed hoofd"

Het vermijden van de hoed haar is echt een no-brainer. Gewoon niet dragen hoeden. Natuurlijk, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, hoeden zijn handig om warm te blijven en wegblijven van de zon van onze ogen en uit de hoofdhuid. Om hoed hoofd te voorkomen, nooit draag een hoed, dat is te strak en nooit zet een op wanneer je haar is vochtig. Om de lijn die is gecreëerd door de hoed te verwijderen, zal een snelle wrap met een warme, vochtige handdoek doen de truc of u kunt gewoon je handen nat en lopen ze door je haar te re-activeren van uw styling product en helpen uit te werken de inspringing achtergelaten door de hoed.

load...

Omgaan met droog haar

Droog haar kan worden veroorzaakt door een heleboel dingen, zoals het wassen te vaak in heet water, op basis van alcohol styling producten, uitdroging klap, pool water, te veel blootstelling aan de zon, en extreme hitte. Gewoon het wassen minder vaak in koelere water en het gebruik van een vochtinbrengende shampoo en conditioner zal vaak al dat de meeste jongens moeten doen om hun droog haar dilemma te corrigeren.

Hoe tot vet haar te behandelen

Vet haar kan een echt probleem zijn. Een vette haardos kan je vies en slecht verzorgd uitzien (en kan zelfs een onaangename geur). Shampooing vaker is niet altijd een goede oplossing (het kan je hoofdhuid te produceren, zelfs meer olie). Shampooing eenmaal per dag met een shampoo specifiek gelabeld voor vet haar gewoonlijk de truc te doen, maar je kan hebben zich te wenden tot natuurlijke remedies als een spoeling van citroensap of azijn te helpen verwijderen van olie in het haar.

Hoe te Frizz Verminder in Men's krullend haar

Ik vind er is niets dat beter dan een dikke bos krullend haar ziet. Het houden van die krullen van steeds kroeshaar of te zacht is vrij eenvoudig. Het draait allemaal om controle. Met behulp van een geweldig product zoals TIGI Bed Head voor mannen krul Defining Cream in vochtig haar en vervolgens het verlaten van uw haar alleen zal helpen om de krul gescheiden en kroezen te verminderen.

Hoe te Dik haar controle

Dus, heb je vervloekt met een super-dikke haardos? We moeten allemaal zo gelukkig te zijn, toch? Ik realiseer me dik haar heeft zeker zijn uitdagingen. De sleutel is om het haar te laten knippen super korte of laat het lang genoeg, zodat het gewicht houdt het naar beneden. Het gebruik van de juiste styling product kan ook een wereld van verschil maken in het beheersen van uw dikke manen.

Hoe te grof haar beheren

Dus het leven behandeld u een dikke, grof hoofd van haar dat een staalwolsponsje lijkt? Ja, dat kan een probleem zijn. Gelukkig kan grof haar worden beheerd met de juiste snit, een goede shampoo en conditioner, en een met behulp van een kapper of stylist die weet hoe te werken met grof haar.