Omegle in het Nederlands | 6 beste willekeurige chats in Nederland 2019

18 april 2019

Top 10 chatsites in 2020

We vinden, testen en beoordelen cam-sites in verschillende categorieën, en bieden u een diepgaande analyse van alle belangrijke details, zodat u de perfecte kunt vinden in enkele minuten. Blader door onze toplijsten om uw reis te beginnen!

Rang plaats Kenmerken performers Beoordeling Bezoek de site
# 1 Ik ben levend Ontmoet duizenden Amerikaanse webcammeisjes online
Modellen Gebruik whiteboards om favoriete activiteiten op te sommen
100% gratis, geen registratie vereist
20.000 +
MyFreeCams
Review
Bekijk MyFreeCams
# 2 Chaturbate Gratis naakt en live seks gegarandeerd
Performers geven een overzicht van hun Tip-Earning-activiteiten
100% gratis
50.000+
Chaturbate.com
Review
Bekijk Chaturbate.com
# 3 CamSoda Spreek met internationale amateurs
Tags en categorieën om u te helpen performers te vinden
Gratis te gebruiken + Premium
12.000+
CamSoda
Review
Bekijk CamSoda
# 4 CamGirlHookups Chat met meiden die jouw interesses delen
Speciale evenementen met echte pornosterren
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
CamGirlHookups
Review
Bekijk CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat met honderden cammeisjes
De meeste cammeisjes gebruiken Teledildonics
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
CrazyLiveCams
Review
Bekijk CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Communiceer met duizenden Europese Babes
Ontdek nieuwe gezichten via de sectie "Nieuwe modellen"
Gratis te gebruiken + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
RabbitsCams bekijken
# 7 livejasmin Chatten met professionele live-modellen, geen amateurs
Word lid van de fanclub van je favoriete cam-model
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
LiveJasmin
Review
Bekijk LiveJasmin
# 8 bongacams Snelle eerste aanmelding
Blijf op de hoogte van tokens met sessietimer
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
BongaCams
Review
Bekijk BongaCams
# 9 XloveCam Chat met sexy meisjes en gebruik Teledildonics
Speciale topless webcam-evenementen
Gratis te gebruiken + Premium
35.000
XLoveCam-
recensie
Bekijk XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatten met volwassen modellen van 18 tot 50+
Informatieve profielen met sexy foto's
Gratis te gebruiken + Premium
10.000+
SexyOnCams
Review
Bekijk SexyOnCams

Omegle Nederlands - Top gratis chat in Nederland.

Beste Omegle alternatief

RANKING & REVIEWS
TOP RANKING BESTE SITES ZOALS OMEGLE in 2019

Top 6 beste Omegle-alternatieven | Ranking | Sites zoals Omegle.com (Alternatieven voor chatsites)

load...
Inhoud:

Wat zijn de beste Omegle-achtige sites om uit te proberen voor willekeurige chats?

Een van de grootste drijvende krachten achter de populariteit van internet is de manier waarop mensen uit alle hoeken van de wereld met elkaar in contact komen. Wat begon toen mensen op zoek waren naar anderen die ze kennen voor online chats, is geëvolueerd naar sites zoals Omegle die vreemden willekeurig verbinden voor een compleet andere ervaring.

Omegle-achtige sites zijn overal in het internet ontstaan ​​en bieden willekeurige chat-mogelijkheden. Het is geen verrassing wanneer u enkele gebruikersstatistieken van Omegle-alternatieven ziet. Chatten met willekeurige vreemden is een erg populair tijdverdrijf geworden.

Volgens PRWeb nieuwsrelease overtrof chatrandom 270 miljard connecties begin 2018 en heeft tussen de 27.000 en een half miljoen mensen op een gegeven moment online vanuit meer dan 250 landen. En dat is slechts een van de websites zoals Omegle die we gaan beoordelen.

Top 6 beste Omegle alternatiefBron: advisoryhq.com

Er is iets mysterieus en spannends aan het incognito gaan worden om te chatten met mensen die je niet kent. Maar je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van sites zoals Omegle.com en chatsites vergelijkbaar met Omegle omdat er veel roofdieren zijn.

Dus in onze bespreking van de top 6 Omegle-alternatieven gaan we niet alleen naar Omegle zelf kijken en bespreken waarom mensen websites zoals Omegle gebruiken, maar we zullen je ook dingen vertellen waar je op moet letten bij het gebruik van een willekeurige Omegle-chat alternatieve site.

Er is geen enkele reden waarom je geen plezier kunt hebben en ook niet veilig bent, dus bekijk de onderstaande FAQ voor dingen om op te letten beschermd te blijven tijdens een Omegle-chatalternatief.

load...

Lijst van de top 6 beste Omegle-alternatieven

De lijst is alfabetisch gesorteerd (klik op een van de onderstaande namen van de websites om rechtstreeks naar het gedetailleerde beoordelingsgedeelte voor die website te gaan):

Sites zoals Omegle-vragen. Wat is Omegle alternatieve chat?

Als je nieuw bent in het willekeurige chat-universum, vraag je je misschien af ​​wat Omegle is en waar gaat willekeurige chat over?

Omegle werd voor het eerst gelanceerd in 2009 als een tekst-alleen chat-site die gebruikers willekeurig in paren rangschikte, en kort daarna een video-optie toegevoegd. De site was een van de eerste om het concept van het vergelijken van totale vreemden voor een anonieme ontmoeting te gebruiken.

De chatsite bevat de mogelijkheid om op elk gewenst moment te stoppen en een chat te starten, net als sites met Omegle-alternatieven, en kan u op basis van uw vooraf ingestelde interesses matchen met vreemden. Het heeft ook een chat-optie voor studenten.

Gratis chatsAfbeeldingsbron: Pixabay

De site is niet zonder controverse en kwam wel onder toezicht te staan ​​omdat ze niet voldoende censureren op videochats, die ze sindsdien hebben gecorrigeerd door zowel gecontroleerde als ongecontroleerde chats te houden. Dit is een functie die door veel van de beste sites zoals Omegle wordt gedeeld om hun gebruikers te beschermen tegen ongewenste godslastering of naaktheid.

Hoe het werkt voor Omegle en Omegle zoals sites

Sites zoals Omegle-vragen. Waar moet ik op letten bij het gebruik van alternatieven voor Omegle?

Wanneer je met vreemden praat, of je nu op straat bent of online bent met Omegle-alternatieven, zijn er enkele dingen waar je zeker op wilt letten, zodat je niet geschokt of een negatieve ervaring hebt.

Er is een reden waarom onze moeders ons vertelden niet met vreemden te praten. Maar als je voorzichtig bent, zijn er veel geweldige mensen die je kunt ontmoeten en vrienden kunt maken, wat een van de belangrijkste redenen is waarom mensen websites zoals Omegle gebruiken.

Klik zorgvuldig wanneer u de site betreedt

Op de meeste sites zoals Omegle.com zodra u de site in uw browser laadt, krijgt u meestal een prompt om toegang te verlenen tot de camera en microfoon van uw computer. Zorg ervoor dat u niet te snel klikt en toegang verleent voordat u klaar bent.

De meeste vergelijkbare sites van Omegle zijn alleen 18+

Lees de richtlijnen zorgvuldig door en sta uw kinderen niet toe om toegang te krijgen tot alleen willekeurige alternatieve chatsites van Omegle. De meeste van deze sites zijn alleen bedoeld voor volwassenen, met een paar uitzonderingen die we in onze Omegle-alternatievenbeoordeling vermelden.

Lees de regels zorgvuldig door

Je kunt gemakkelijk worden verbannen van een alternatieve chat-website als je een van de regels over naaktheid en godslastering overtreedt. Zorg ervoor dat u de gebruikersregels leest die zijn gepost op sites zoals Omegle voordat u er voor het eerst in springt.

U zou niet moeten betalen om websites zoals Omegle te gebruiken

De meeste alternatieve sites van Omegle zijn gratis te gebruiken. Als u op sites zoals Omegle.com werkt en een vergoeding ziet, of als u om een ​​creditcard vraagt, wilt u misschien op uw hoede zijn omdat bijna alle beste sites zoals Omegle u niet kosten om hun basisfuncties te gebruiken.

Onze selectiemethodologie

Welke methodologie gebruikt AdvisoryHQ bij het selecteren en finaliseren van de creditcards, financiële producten, bedrijven, diensten en producten die gerangschikt zijn op de verschillende best beoordeelde lijsten

Klik hier "AdvisoryHQ's ranking-methodologieën" voor een gedetailleerde beoordeling van de selectiemethoden van AdvisoryHQ voor het rangschikken van best beoordeelde creditcards, financiële rekeningen, bedrijven, producten en diensten.

Gedetailleerd overzicht - beste alternatieven voor de beste rangorde

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van elke website op onze lijst met beste Omegle-achtige sites. We hebben enkele van de factoren die deze alternatieven voor Omegle mogelijk maakten, benadrukt in onze selectie.


1. ChatKi beoordeling

ChatKi is een alternatieve chat die alleen voor volwassenen is; 18 jaar oud en ouder. Er is niet veel online te vinden over wie dit Omegle-chatalternatief is gestart. Hun gebruiksvoorwaarden noemen het een service van de maker van mobiele apps, Bridgestone International Group, Inc.

Op hun About Us-pagina merken zij op dat dit een van de sites is zoals Omegle of zoals Tinychat heeft ontwikkeld met één doel voor ogen: "Om vergelijkbare mensen bij elkaar te brengen."

De site heeft op dit moment meer dan 50.000 gebruikers online en het bedrijf beschouwt het als een steeds evoluerend en groeiend Omegle willekeurig chatalternatief waaraan zij nieuwe functies en upgrades zullen blijven toevoegen.

ChatKi-chatsAfbeeldingsbron: ChatKi | Chat-sites vergelijkbaar met Omegle

ChatKi Omegle alternatieve chat sleutel dingen om te weten

Hoogtepunten die ervoor zorgen dat Chatki opvalt op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Videochat met meisjes

Hoewel videochats op Omegle-achtige sites doorgaans populair zijn bij mannen, zijn er niet altijd zoveel vrouwen in de mix als u de willekeurige match opgeeft. ChatKi is een van de alternatieve sites waarmee u eenvoudig kunt chatten met een vrouw, klik gewoon op de knop "Videochat met meiden".

Funny Prank-video's

Een coole functie van deze site die je op veel andere soortgelijke sites bij Omegle niet zult vinden, is hun pagina met grapvideo's op ChatKi. Het bevat zowel hartverwarmende verhalen over iemand die hun vader vindt en verrassende waarnemingen van beroemdheden van PewDiePie en Justin Bieber.


2. ChatRad review

Als je op zoek bent naar de beste sites zoals Cam4 die volledig G-rated zijn, dan wil je ChatRad bekijken. De site is ontwikkeld om gebruikers dezelfde ervaring te bieden met andere Omegle-alternatieven, maar zonder de seksuele inhoud.

ChatRad is opgericht in 2013 en is op een gegeven moment uitgegroeid tot duizenden dagelijkse gebruikers online. Dit is een van de sites zoals Omegle die er prat op gaat dat "snelle moderators" te allen tijde in de gaten worden gehouden voor ongepaste inhoud.

ChatRad Omegle chat alternatieve belangrijke dingen om te weten

Hoogtepunten die ervoor zorgen dat chatrad opvalt op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Veilige zone voor mensen die gewoon willen chatten

Het kan een beetje gevaarlijk zijn om naar sites als Omegle te gaan en je kunt een ongemakkelijke ontmoeting hebben als je niet in een chat bent die naaktheid verbiedt. ChatRad biedt een manier om te genieten van wat de alternatieve sites te bieden hebben bij het ontmoeten van nieuwe vrienden, maar op een platform dat veilig is geclassificeerd als G-rated.

Tips en trucs voor chatten

Als u nieuwe vrienden wilt ontmoeten, maar niet zeker weet hoe u moet handelen zonder er vreemd uit te zien wanneer u het voor het eerst vergelijkt met iemand op sites zoals Omegle, biedt ChatRad u enige hulp.

Hun pagina Chattips & trucs is een must om te lezen, ongeacht welke alternatieven voor Omegle u kunt gebruiken. Het heeft een goed advies over het breken van het ijs bij het praten met nieuwe mensen en hoe het gesprek gaande te houden.


3. Chatrandom-beoordeling

Een van de populairste Omegle-achtige sites is Chatrandom. Het werd gelanceerd in 2011 en trekt nu meer dan 20 miljoen totale gebruikers per maand, waardoor het gebruikersbestand sinds het begin meer dan 100 keer is gegroeid.

Omdat het een van de grootste sites is zoals Omegle voor willekeurige chat, kunnen ze meer overeenkomende ervaringen bieden dan veel van de andere Omegle-achtige sites. Deze alternatieve chat is alleen voor volwassenen en ze zeggen eigenlijk dat ze fronsen op andere sites die kinderen niet van hun chatsite afhalen, zoals zij doen.

chatrandom Omegle random chat alternatief belangrijke dingen om te weten

Hoogtepunten die ervoor zorgen dat Chatrandom opvalt op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Groeps- en koppelschats

Als je je beter voelt om in één keer kennis te maken met vier vreemden dan met een een-op-eengesprek, is chatrandom een ​​van de Omegle-achtige sites die deze unieke chatoptie biedt.

Je kunt hun Cam X4 Omegle-chatalternatief gebruiken voor een videogroepchat, alleen of met z'n tweetjes.

Chatrandom-chatsAfbeeldingsbron: Chatrandom | Alternatieven voor Omegle

Gay-chatoptie

Er zijn niet veel alternatieven voor Omegle die een speciaal filter bieden voor diegenen die de voorkeur geven aan een chat voor hetzelfde geslacht. Chatrandom biedt niet alleen een chat met alleen meiden, maar ook eentje met homoseksuele, bi, of nieuwsgierige mannen.


4. Chatroulette review

Bent u op zoek naar eenvoudig te gebruiken Omegle-alternatieven met een minimalistische interface? Dan zul je echt van Chatroulette willen , wat lijkt alsof het net uit de vroege jaren 2000 is gestapt.

Dit is een van de Omegle-achtige sites die in 2009 is begonnen en het geesteskind is van Andrey Ternovskiy die net 17 jaar oud was op het moment dat hij met deze chatsite begon.

Van alle websites zoals Omegle heeft deze een van de schoonste interfaces. Het bevat sneltoetsen die kunnen worden gebruikt in plaats van te klikken op de start-, stop- en volgende knoppen.

Chatroulette Omegle willekeurige chat alternatieve belangrijke dingen om te weten

Hoogtepunten die Chatroulette opvallen op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Mogelijkheid om gemiste verbindingen te vinden

Haat je het niet als je een intens gesprek hebt met iemand over een van de websites zoals Omegle en je je internetverbinding verliest, en dan "poef" dat ze voor altijd weg zijn ?!

Chatroulette heeft een manier om de persoon met wie je hebt chatten te vinden in het gespreksgeschiedenisvenster of door een bericht op een externe website te plaatsen.

Eenvoudige toegangsinterface

De meeste alternatieven voor Omegle komen met een verzoek om cameratoegang voordat je de kans krijgt om rond te kijken, maar niet Chatroulette. Het maakt gebruik van een flash-stijl interface die het gemakkelijk maakt om een ​​kijkje te nemen op de site en de duidelijk weergegeven regels voordat je besluit om in te duiken.


5. OmeTV-beoordeling

OmeTV is nog een "Omegle alternatieve chatwebsite voor volwassenen". Het kan wat langer duren voordat de site op een bureaublad is geladen dan sommige andere Omegle-alternatieven, maar ze bieden ook zowel Android- als iPhone-apps.

De app wordt 'mini' genoemd op de iPhone en is ook van Bridgestone International Group, Inc., hetzelfde bedrijf dat achter ChatKi staat.

OmeTV omegle alternatieve chat sleutel dingen om te weten

Hoogtepunten die OmeTV opvallen op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Kan soms kleine schendingen omzeilen

We bevestigen niet of ontkennen dat dit een "ding" is, maar in de beoordelingen van Android-apps voor OmeTV meldde een gebruiker dat hij werd verbannen omdat hij geen shirt droeg, en een vergoeding van $ 9 betaalde en werd hersteld.

Dit is een van de Omegle-achtige sites met in-app-aankopen, dus het is logisch dat er premium-functies worden ontgrendeld als u een extra vergoeding betaalt, hoewel de site gratis te gebruiken is met basisfuncties.

Volwassen, maar gecontroleerd

OmeTV als Dirtyroulette is een van de alternatieven voor Omegle die alleen voor volwassenen is (hun app vermeldt 17+), maar er zijn nog steeds enkele regels om te zorgen dat alles onder controle blijft.

Ze verbieden bijvoorbeeld het tonen van blote borsten zonder gezicht of in ondergoed zijn tijdens een videochat. Dit is een van de omgevingsalternatieven die klachten snel afhandelen om ervoor te zorgen dat alle gebruikers worden beschermd tegen personen die hun regels overtreden.


6. Yuyyu® beoordeling

Wanneer u voor het eerst de Yuyyu®-website ziet met zijn kleurrijke cartoonafbeeldingen en het teken 'Geen volwassene', denkt u misschien dat er geen volwassenen in de buurt zijn om u te controleren. Maar als je naar weinig meer kijkt, realiseer je je dat dit een van de sites is zoals Omegle die fronst op inhoud voor volwassenen.

Dit is de tweede ( Eerste Bazoocam ) van twee sites in onze bovenste Omegle-lijst met alternatieven die hun chats schoonhoudt en elk type naaktheid of andere inhoud voor volwassenen beperkt. Ze laten iedereen van 13 jaar of ouder toe om hun site te gebruiken en houden een strikt verbod op godslastering en seksueel gedrag.

Yuyyu® Omegle chat alternatieve belangrijke dingen om te weten

Hoogtepunten die yuyyu® opvallen op onze lijst met beste Omegle-alternatieven

Webcam controle

Wanneer je voor het eerst op veel andere sites zoals Omegle werkt, moet je onmiddellijk op "Toegang toestaan" klikken op je webcam voordat je zelfs maar begint.

Maar met Yuyyu® kunt u uw webcam via het proces bedienen. Je kunt beginnen met chatten en anderen kunnen je alleen bekijken als je ze toegang geeft, anders is het gewoon een microfoon en een tekstchat-verbinding.

Geen pornografisch of pornografisch materiaal

Yuyyu® is een van de Omegle-achtige sites die het 'serie-vrij' erg serieus neemt. Dus, ongeacht uw leeftijd, u kunt er zeker van zijn dat zij hun chats krachtig controleren om ervoor te zorgen dat geen naaktheid, godslastering of ander materiaal voor volwassenen is toegestaan.


Conclusie - top 6 beste Omegle-alternatieven

Of je nu je leven een beetje wilt ophemelen met sommige van de meer volwassen alternatieven voor Omegle of gewoon nieuwe vrienden wilt maken op chat-sites vergelijkbaar met Omegle die G-rated zijn, er zijn genoeg eenvoudige opties om uit te proberen.

Je kunt comfortabel thuis zitten en mensen uit alle hoeken van de wereld ontmoeten met behulp van alternatieve Omegle-sites, en dat is best cool. Maar u wilt er zeker van zijn dat u op de hoogte bent van de veiligheidsmaatregelen die duidelijk zijn aangegeven in elk van de alternatieven voor secties voor Omegle-regels.

Sites zoals Omegle trekken veel roofdieren aan, maar dankzij de bediening van deze sites kunt u volledig anoniem blijven als u dat wilt. En op veel sites zoals Omegle.com kunt u spraak- of tekstchatten zonder dat u uw video helemaal hoeft in te schakelen.

Dus veel plezier met het verkennen van deze leuke Omegle-alternatieven en kies degene die het beste bij jouw persoonlijke stijl passen. Of je nu van 18 of meer chatten houdt of gewoon een aantal "gratis inhoud voor volwassenen" -gesprekken wilt hebben, je hebt genoeg opties onder deze alternatieven voor Omegle om eropuit te gaan en van het maken van nieuwe vrienden te genieten.

load...