Methodes voor het verwijderen van oorhaar en tips voor mannen

15 november 2018

Een zekere mate van haar versterkt uw mannelijke persona, maar achterblijvers die uit je oren is niet in die categorie. U kunt ook denken dat de enige mensen die merkbaar haar te krijgen op hun oren zijn je opa of de vreemde oude man van de straat. Nou, haar discrimineert niet. Het kan overal opduiken, op elk gewenst time.Let we praten over hoe je veilig te ontdoen van het van die vervelende gluurders.

Scheren en trimmen

Scheren en trimmen is eenvoudig, goedkoop en snel. In plaats van een natte scheermes aan de buitenkant van je oren waar je je kon gemakkelijk te snijden, kiezen voor een oorhaar trimmer (compareprices), waarmee u op een veilige manier haar te verwijderen van de bovenkant van de gehoorgang op uw eigen. Vraag uw kapper of kapper om het oor haar scheren wanneer u uw kapsel te krijgen. Meer "

load...

Pincet

Als je gewoon enkele achterblijvers, pincet is een EasyWay om die haren te trekken en hen opnieuw niet te zien voor een paar weken. Zorg ervoor dat u een kwaliteit pincet zoals Tweezerman Slant pincet (vergelijk prijzen) te gebruiken. Slecht gemaakte pincet afglijdt haar of breken in plaats van naar buiten te trekken van de wortel. Gebruik schuine pincet, niet spits die, voor de veiligheid. Maar u dient zich ervan bewust dat, ja, pincet doet pijn.

Leg de pincet in uw gehoorgang, of je kan het risico schade aan uw trommelvlies. Als u niet beschikt over het kantelen van spiegels in uw badkamer, kun je alleen maar te vragen voor een beetje hulp om te kunnen dat het haar te begrijpen. Houd het oor stevig vast en tweeze haren uit het hoofd in de richting van het groeit. Meer "

load...

Waxen

Harsen is een goede optie voor het verwijderen van haar op de buitenkant deel van het oor, maar het is een beetje moeilijker uit te voeren op jezelf. Maar waxen verwijdert de gehele haarfollikel van de wortel en houdt je haar-vrij voor weken. In tegenstelling tot de pincet, hoef je niet elk haartje afzonderlijk te verwijderen.

Als je dit proberen thuis, kiezen voor de pre-en-klare wax strips over een microwaveable kit, waar u op te warmen de was en het gebruik van een stok om ApplyIt. Met een wax strip, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele wax druppelen in uw gehoorgang of dingen krijgt rommelig. Als je het moeilijk vindt om te doen op jezelf, vraag dan iemand om hulp of een afspraak maken met een professional in een salon of een kuuroord. Het nadeel is het risico van infectie en andere schade is iets hoger met wassende dan bij andere manieren van het verwijderen van oorhaar. Meer "

Lees ook:

Sugaring

Deze methode is vergelijkbaar met het wassende in dat je veel van haar in een keer kan verwijderen op de buitenkant van de earfrom de follikel. Het is algemeen aangenomen dat minder dan waxen pijn en is zachter, omdat het niet zo veel aan de huid plakken. Het is een geweldige methode als je een gevoelige huid, maar net als bij waxen, de kans op infectie is iets hoger met deze methode dan anderen.

load...

Ook hier wil je niet kleverig suiker druppelen in je oor, maar je kunt niet stroken gebruiken voor het zoeten. Je moet toapply het met een applicator andplace een klein stukje katoen in je oor te beschermen uw canalor het vinden van een suiker, specialist in uw omgeving. Meer "

Laser haar verwijdering

Laser ontharing maakt gebruik van gepulst licht en meerdere behandelingen om de haarfollikel aantasten, en het is door de FDA goedgekeurd voor permanente haar reductie. U zult laserbehandelingen krijgen over een bepaalde termijn, en deze behandelingen zouden de meeste haargroei te elimineren. Wat doet groeit weer moet lichter en dunner zijn. Het zal je goede resultaten geven, maar is veiliger dan elektrolyse. Altijd op zoek naar een professionele en boek een consult eerst voordat je behandelingen. Meer "

Electrolyse

Elektrolyse heeft de beste track record boven alle andere ontharing methode, en het is de enige door de FDA goedgekeurde methode voor permanente ontharing. Zoals laser ontharing, elektrolyse neemt ook meerdere behandelingen aan de wortel van het haar te vernietigen. Deze methode omvat het plaatsen van een kleine naald in de haarzakjes, en het grootste risico is het niet hebben van een goed opgeleide electrologist het werk doen. Alleen gaan met een licentie electrologist en erachter te komen wat voor soort elektrolyse zal worden gebruikt. Meer "