Mens hair trend 2019: korte zijden, losgekoppelde bovenkant

15 november 2018

Voor deze stijl, wordt het haar agressief dicht aan de zijkanten genomen en terug (een nummer een mes wordt gebruikt). Dit clipper gedeelte wordt hoog gehouden tot het moment waarop de kop begint te ronden aan de zijkanten. De achterkant is geschoren liezen tot aan de kroon. De top is vertrokken ongeveer vier duim lang en er is een duidelijke discrepantie tussen de zijkanten en de bovenkant (bijvoorbeeld als naar beneden gekamd, zou de top hangen over de geschoren zijkanten). Voor styling, is een föhn gebruikt om hoogte te geven aan de voorkant. Een beetje styling product kan worden gebruikt voor fixatie en scheiding verschaffen.

Classic Pompadour met een disconnected top

Dit is een klassieke mannen pompadour kapsel. Voor deze specifieke stijl, het haar is clipper cut vrij korte aan de zijkanten en achterkant. Het haar wordt gemengd aan de kant parted maar liet een duidelijke grenslijn op de niet-parted zijde (deze regel zal verdwijnen wanneer het haar naar achteren gebogen).

load...

Voor deze stijl, adviseer ik een klassieke pommade zoals een Murray's.Apply over een erwt hoeveelheid pommade om de palm van je hand en werk je handen rond een beetje om het te warmen en emulgeer het. Met een borstel, glad het haar recht naar achteren en naar opzij (een föhn kunnen worden toegepast voordat de pommade om wat meer hoogte vooraan geven).

Dry blik pompadour

Deze stijl is uw basis Pompadour met een beetje minder menging aan de zijkanten en achterkant. Waar deze stijl afwijkt van de klassieke pomp is dat de meeste pompadours worden gedragen met een glanzende, wet look terwijl deze versie droog wordt gedragen.

Voor styling, adviseer ik het gebruik van een goede vlok-gel zoals American Crew's Light Hold Gel (gebruik de houvast voor dikker haar). Wanneer het haar enigszins vochtig, breng een ruime hoeveelheid gel gelijkmatig over het haar. Kam het haar naar achteren en een beetje aan de kant en laat het drogen. Vervolgens werd aan de droge look aanbrengen door het haar (die de vorm van de gel zal behouden) te creëren. Een beetje haarlak kan worden toegepast om te vergrendelen in de stijl.

load...

Pompadour met overdreven lengte bovenaan

Dit is een extreme variant van de pompadour waarbij het haar korte hoge geknipt de zijkanten en de achterkant van het hoofd, terwijl de top wordt gelaten minste zes inches lang. Dit is een basis ondersneden, dat bij de top zouden worden gekamd beneden zou hangen over de zijkanten. De top is ingericht met stevige greep gel. Het haar wordt gekamd en rechte rug met een lichte direct naar de kant. Hairspray wordt gebruikt om de stijl van zijn plaats te houden. Deze stijl is niet de meest veelzijdige vanwege de extreme lengte verschil tussen de zijkanten en de top-het kan pas echt worden gedragen op een manier (zie afbeelding).

Lees ook:

Brandon Flowers' haircut

The Killers frontman Brandon Flowers wordt getoond dragen van een agressieve versie van de korte zijden met een losgekoppelde top. Het haar wordt geknipt hoog met een nummer een mes met weinig tot geen menging met de top (overgeblevene ongeveer drie inch lang). Het haar kan gestyled worden met een beetje styling pasta (zoals American Crew Tea Tree definiëren plakken) om de scheiding en controle toe te voegen. Voor deze variant van de snede, wordt het haar bovenop versleten een beetje meer terloops, maar kan ook worden gestyled netjes terug voor een meer formele look gekamd.

load...

Ryan Tedder's kapsel

One Republic leadzanger Ryan Tedder is een variant van deze stijl gedragen voor een aantal jaren. Het haar wordt geknipt agressief kort helemaal tot de zijkanten en achterkant van het hoofd. De top, die enkele centimeters lang kan worden gedragen wordt overgelaten netjes naar achteren gekamd in een beetje een pompadour stijl versleten voor een meer casual look. De achterkant van het haar is netjes taps en er is een schone lijn rond de oren. Ik hou van de manier waarop deze stijl combineert klassieke barbering met moderne styling.

Jack Antonoff kapsel

Jack Antonoffof plezier. Definieert "geek chic" met deze unieke stijl. Voor deze bezuiniging is het haar clipper cut agressief korte hoog zijkanten en achterkant (met de zijkanten en achterkant verbleekt tot de huid). De top is gelaten enigszins slordig waardoor een natuurlijke textuur van dit haar om het werk te doen. Toe te voegen aan de koele nerdy look, Antonoff trekt een paar geeky bril. Deze stijl, net als de naam van de groep treedt hij met is leuk en weinig onderhoud. Als alternatief kan de stijl worden gedragen glad achterover gekamd met een beetje pommade voor een nettere uitstraling.