Leidt roos tot haaruitval?

14 november 2018

Van ongemak om lelijke huidschilfers die te vangen op je nek en schouders, roos heeft veel nadelen.

Roos kan om verschillende redenen, uit olie opbouw veroorzaakt door het niet je haar zo vaak als u zou moeten, om medische aandoeningen zoals seborrheic dermatitis wassen.

Een van de meest voorkomende vragen met betrekking tot roos is of roos potentieel kan ertoe leiden dat u haar te verliezen. Het antwoord is een beetje ingewikkeld: terwijl roos niet direct leiden tot haaruitval, een aantal van de voorwaarden die roos veroorzaken kan ook leiden tot tijdelijke haaruitval.

load...

Deze haaruitval is niet hetzelfde als mannelijke kaalheid, wat betekent dat er meestal omgekeerde zodra je het onderliggende probleem op te lossen.

Klinkt ingewikkeld? Hieronder leggen we uit hoe voorkomende oorzaken van roos ook haaruitval, evenals de stappen die u kunt nemen om zich te ontdoen van roos te krijgen en te voorkomen dat je haar dunner als gevolg van scalp problemen kan veroorzaken.

Seborrheic dermatitis, roos en haaruitval

Terwijl de roos zelf geen haaruitval, veel van de gezondheid van omstandigheden die leiden tot roos kunt uw haarzakjes beschadigen en resulteren in het afstoten veroorzaken.

Een van de meest voorkomende-roos-gerelateerde gezondheidsproblemen die kunnen leiden tot haaruitval is seborrheic dermatitis. Seborrheic dermatitis is een schilferige, schilferige uitslag die kunnen vormen op je hoofdhuid en gezicht. Als het zich ontwikkelt op je hoofdhuid, kan roos veroorzaken, terwijl ook het creëren van tijdelijke haaruitval.

load...

Het haar verlies veroorzaakt door huidaandoeningen zoals seborrheic dermatitis is niet hetzelfde als mannelijke kaalheid, wat betekent dat medicatie zoals finasteride (die blokkeert de DHT die ervoor zorgt dat de haarzakjes te miniaturiseren en stoppen met groeien) niet effectief is.

Meestal kan seborrheic dermatitis worden behandeld met behulp van een anti-roos shampoo koolteer, ketoconazol of selenium sulfide als actieve ingrediënten. Soms moet je verschillende shampoos proberen voordat het vinden van een die wordt volledig ontdoen van seborrheic dermatitis.

Lees ook:

Sinds haar verlies van seborrheic dermatitis is tijdelijk, zal het meestal omgekeerde zich zodra je het onderliggende probleem hebt opgelost. Houd er rekening mee dat het enkele maanden kan duren voor haar om regrow, wat betekent dat u zult waarschijnlijk nodig om geduldig te zijn om eventuele blijvende resultaten te zien.

Sommige haaruitval behandeling kan uitdrogen je hoofdhuid

Hoewel studies tonen aan dat minoxidil niet leidt tot een significante toename van roos, zijn er tal van anekdotische rapporten die er zijn mensen met behulp van minoxidil en het ervaren van droge, jeukende en schilferige huid rond de hoofdhuid na enkele weken.

load...

Dit wordt enigszins ondersteund door wetenschappelijke onderzoeksgegevens, met een studie van 2015 blijkt dat het gebruik van minoxidil leidt tot hogere hoofdhuid jeuk dan een placebo.

Als u een gevoelige hoofdhuid hebben of al roos, bestaat het risico dat het gebruik van minoxidil om te voorkomen dat je haar kon roos verergeren. Het risico is niet groot - de meeste mensen die minoxidil gebruiken geen hoofdhuid problemen te krijgen - maar het is belangrijk om te weten dat het er is.

De meest waarschijnlijke oorzaak van dit scalp jeuk probleem is de alcohol die wordt gebruikt in sommige minoxidil producten, zoals minoxidil spray. Aangezien alcohol is bekend ontdoen natuurlijke hoofdhuid talg kan jeuk en schilfering veroorzaken, wat leidt tot ongemak en roos.

Als u een toename van de roos heb gemerkt, omdat je begonnen met minoxidil, zou dit de belangrijkste reden te zijn.

Hoe om roos voorgoed te elimineren

Terwijl roos haaruitval niet veroorzaakt, het is nog steeds een grote ergernis dat uw vertrouwen kan ruïneren en een negatieve invloed hebben op uw leven. Gelukkig zijn er tal van manieren om te gaan met roos, die bijna allemaal zijn effectief op de lange termijn.

Hoe zich te ontdoen van roos voor een goede gids worden de meest voorkomende oorzaken van roos, met eenvoudige en effectieve behandelingen te helpen elimineren roos en het verbeteren van uw haar gezondheid voor de lange termijn.