Korte gestructureerde kapsels voor mannen 2019

11 november 2018

Als u een dikke of dunne haardos, kunnen beide profiteren van een korte getextureerde kapsel. Textureren van het haar gewoonlijk een liniaal scheermes of een paar dunner schaar. Communiceer met uw kapper of kapper over het gebruik van een van deze methoden om dimensie in je haar te creëren. Voor dik en weerbarstig haar, zal texturiseren helpen om bulk te elimineren, waardoor je haar vorm te makkelijker te krijgen, in plaats van te worden gewogen naar beneden. Voor het verdunnen of fijn haar, texturiseren helpt bij het creëren volume en beweging, waardoor het uiterlijk van een vollere haardos. Werk de look door stylen met een wax (voor dikkere haar) of pommade (voor fijner haar). Zorg ervoor dat het product gelijkmatig te verspreiden in de palmen van je hand voor het werken door het haar voor nog toepassing. U zult tegelijkertijd kijken strak belijnd en stijlvol.

Een gemakkelijke stijl

U zult willen ervoor zorgen dat u een kapper of een kapper met een uitstekende clipper vaardigheden te bezoeken om deze look te bereiken. De nek en bakkebaarden moet worden vervaagd, gaande van de huid tot een versmalling aan de kroon van thehead. De bovenkant van het haar wordt vervolgens vakkundig gemengd en getextureerde bij opwaartse en voorwaartse beweging.

load...

Zodra u de kapsel, styling deze look is een eitje. Na een snelle shampoo, föhnen het haar naar voren met een makkelijk kwastje van uw vingers om beweging en de gewenste hoogte te winnen. Zodra het haar droog is, wrijf een stylingwax die een beetje schijnen door de palmen van je handen heeft en het werk van het product door je haar met behulp van dezelfde beweging die je deed met de föhn. Styling mag niet langer duren dan 5 minuten en je bent vertrokken om je dag te beginnen, zonder te knoeien met je haar weer in uw hele dag, het is zo makkelijk.

Beheers jezelf

De snit voor deze stijl af te bouwen met scheren in de nek en de zijkanten en de bovenkant langer over dan met lagen en texturen in.

load...

U moet een föhn te gebruiken om het volume naar de top te bereiken, werkt het haar aan de achterkant met een borstel. Ofwel een plat varkenshaar of pronged geventileerd borstel het beste werkt. Een kwart grootte hoeveelheid styling mousse zal ongelooflijk nuttig zijn. Brei de mousse aan op vochtig haar en met een borstel, föhnen het haar met opwaartse bewegingen, weg te werken vanuit je pony. Eenmaal droog en voldoende volume is bereikt, werken van middellange-hold pommade sommige glans heeft. U kunt een lichte spritz van een licht-fixatie nodig als het weer is bijzonder vochtig buiten. Je wilt niet om te eindigen met een vlakke stijl.

Niet te kort

Clippers zijn niet vereist voor dit kapsel. Uw kapper of kapper kan deze look door het geven u een korte laag overal te bereiken. Het is bedoeld enigszins slordig om naar te kijken, dus zorg ervoor dat ze een paar dunner of textureren schaar lopen door de lagen. Dit kapsel werkt het beste als u al een natuurlijke golving om je haar, laat je haar aan de manier waarop het is bedoeld om te buigen. Als je haar recht wordt vasthouden, zal deze stijl niet voor u werken zonder eerst het krijgen van een lichaam wave proces op je haar in de salon.

load...

Een vrij weinig onderhoud kapsel dat je kunt wassen en laten drogen aan de lucht. Om in lijn te houden met het gemak van de stijl, gebruik dan een styling wax dat is mat, betekenis, zonder glans. Op deze manier zul je product in je haar voor lichte controle te hebben zonder te kijken als je er iets in het helemaal. Je zult zowel dapper en laid-back te kijken.

Een beetje langer op de top

Dit kapsel ziet er modieus en vereist wel enige styling vaardigheid. U vindt er een taps toelopende clipper gesneden bij de nek en bakkebaarden nodig hebben. De top is lang gelaten, gemengd in de zijkanten, met meer lagen boven. Medium getextureerde haar met natuurlijk lichaam het beste werkt voor dit kapsel.

Probeer het wassen met een volume-gebouw shampoo om te beginnen met een sterke styling fundament. Verdeel een volume stimuleren mousse in uw handen, de grootte van een ei, en werk door vochtig haar. Deel het haar, waar het van nature wil splitsen. Met behulp van een föhn en borstel, het werk van de haren omhoog en iets af naar de kant. Een Denman stijl of paddle zwijn borstel wordt aanbevolen voor het stylen dit kapsel. Zodra de vorm is gemaakt, sluit af met sneldrogende medium fixatie voor greep.

Krullen en wave

In plaats van te werken tegen je natuurlijk krullend haar, heb je kapper je haar knippen in ashape die werkt met de krullen. Deze stijl wordt bereikt door te werken met de natuurlijke vorm van het hoofd, strakker in de tempels en nek terwijl voller op de top en in de kruin. De juiste hoeveelheid gelaagdheid zal de veer krullen maken op een manier die gewenst is.

De luchtvochtigheid is je vijand als je krullend haar, dus wil je het kroezen bevatten, zodat je krullen zijn mooi en golvend. Het beste is om je haar Airdry laat, of gebruik een diffuser aan het einde van je föhn als je niet wilt wachten tot het droog is. Een diffusor kan ofwel eruit zien als een gigantische plastic beker met vingers kijkt tanden uit itor een mesh-achtige sok die bevestiging over het einde van uw droger. Werk een verzorging crème die is ontworpen voor krullend haar, omdat het ingrediënten om vocht en kroezen strijd zal hebben. Finish met slechts een paar glans druppels in je handen en vingers door de krullen.

Inhammen

Piek van de weduwe is waar een punt in het midden van de voorste haarlijn van nature vormt, het creëren van een “V” patroon op de voorgrond. Je ziet meestal piek van een weduwe in villainous karakters zoals vampieren, maar niemand zal u ervan beschuldigen een slechte kerel als je dit goed te kijken. Sinds de piek vormt een punt van de voorzijde, wil je het haar om tegengestelde beweging te hebben, naar boven en weer terug, en het zal helpen met het verschijnen van de hoogte aan uw haar. Houd de zijkanten en nek tapse strak en gemiddelde lengte die geweven geplaatst. U kunt het haar deel voor een slanker uiterlijk, of ragebol de top voor een trendy stijl. Gebruik een medium hold stylinggel of een was die bepaalde glans heeft.

Classic jongensachtige gesneden

Dit is een klassiek strakke stijl, waar de zijkanten en nek areclippered kort. De top is ook kort geknipt, maar zwaar getextureerd met dunner schaar. U kunt een beetje flair toe te voegen aan dit klassieke snit door het hebben van alleen de uiteinden van het haar lichter een tint lichter is dan je natuurlijke kleur.

Lees ook:

Styling dit haar is zo eenvoudig te wassen en gaan. Op vochtig haar, wilt u een onderneming of sterke greep gel te werken en spike de tips naar boven. Tussen kapsels, bij voorkeur vanaf een trimmer te ruimen de nek haren en vierkant uit de bakkebaarden ze onhandelbaar zijn. Dit is een speelse look die geweldig gaat met de zomerzon.

Going grijs, niet uit de mode

Als een high-profile beroemdheden zoals George Clooney kan gaan grijs gracieus, zo kun jij ook. Het bijhouden van een haarkleuring kan kostbaar en tijdrovend zijn, dus als je het draaien van zout en peper, geef het een proefrit door te gaan au natuurlijk. De stijl kan zowat elke vorm, dus werken met de textuur van je haar en je hebt je stylist snijden een look die is vleiend. Wanneer het haar doet gaan grijs, in gedachten houden dat de textuur van je haar wel verandert, waardoor het haar grovere voelen en mogelijk lijkt het meer droog. Gebruik hydraterende en glans verhogende producten die de textuur zal verzachten en voeg een natuurlijke glans terug naar het dof haar. Als u absoluut de grijze haat, kunt u altijd kiezen om te kleuren.

Opzettelijk rommelig

Houden van het haar kort krijgt u een strakke look te geven, maar het toevoegen van textuur die ervoor zorgt dat uw haar er bewust onverzorgd zal uw stijl een extra randje te geven. Zorg ervoor dat je kapper of kapper maakt gebruik van een liniaal scheermes of dunner schaar om een ​​afscheuren effect door de bovenste lagen te creëren.

Styling dit haar is vrijwel weinig onderhoud, maar dat betekent niet dat net wakker en gaan. U wilt dat de bed-hoofd kijk zonder daadwerkelijk bed-head. Op vochtig haar, het werk een styling stopverf of klei door het haar, iets met meer greep dan een was. De stopverf blijft vormbaar gedurende de dag, zodat u uw vingers kan nemen en tousle het wanneer het begint te vallen of glad te strijken. Dit is een moeiteloze look die in lijn is met de huidige trends.

Frame uw mok

Dit is een klassieke taper kapsel en zelfs als de look wordt bereikt door de kwadratuur van de nek, de zijkanten, en top - je hoeft niet te kijken “square.”

Gebruik een molding wax om een ​​“piecey” blik op de tips te creëren en kam de rest op zijn plaats. Door dit te doen, kunt u wegvoeren Dit klassiek conservatieve kapsel met een beetje flair. Stijl toe te voegen met het juiste product zal niet in gevaar brengen u een professionele uitstraling. Neem deze dag kijkje in 's nachts plezier door het verpesten de top met slechts een beetje meer van de stylingwax. Ontspannen het kapsel zal u helpen te ontspannen na een zware dag op kantoor.

Een klassieke korte snit

Vaak wordt deze stijl wordt aangeduid als een buzz cut, of militaire stijl gesneden. Bij het verlaten van net iets meer lengte op de top geeft u de weinig onderhoud aspect u graag over het hebben van een buzz cut, maar met net iets meer stijl.

Als je conservatief te blijven, dan kunt u altijd kam de top lengte op zijn plaats met gemak. Maar als je wilt een plezier met deze stijl hebben, spike de top met een stevige greep haar was of een medium hold gel. U wilt het haar om tastbaar blijven, maar het toevoegen van de styling product zal flair toe te voegen aan dit klassieke short cut. Ook dit is een uitstekende stijl om haar te Cowlicks vechten als je geplaagd door hen, waar de flarden van haar groeit in een swirl patroon, waardoor die patch aan de stok recht omhoog. Het haar is gonsde zeer dicht bij de hoofdhuid, waardoor de strijd van de kuif. Als u een kuif aan de voorkant, waardoor er een beetje lengte aan de voorkant, waar de kuif groeit daadwerkelijk kan helpen bij de stijl, zoals de afgebeelde gentleman.

Makkelijk te onderhouden

Dit is een stijl die niet zo kort als een buzz cutbut nog steeds knuffels de vorm van je hoofdhuid door het haar korte en een lengte snijden rondom. Vierkant uit de bakkebaarden en de nek ook.

Dit is een lage onderhoudskosten kapsel, maar met een beetje inspanning, kunt u kijken stijlvolle. U wilt gebruik maken van een zwijn borstel aan uw eigen haar glans verspreidt als deze look droog kan kijken als je gewoon wassen en gaan. Neem een ​​paar momenten om een ​​lichte hold pommade dat glans heeft lopen en je zal fris en gestyled kijken zonder een heleboel inspanning. Gebruik een persoonlijke trimmer in tussen haircuts vierkant uit bakkebaarden en de nek wanneer weerbarstige haartjes beginnen terug in te groeien. Dit bespaart u tijd en geld van de verplichting om uw kapper of kapper te bezoeken te vaak.

Haar met krul

Als je natuurlijke krul, maar een hekel aan en niet wenst te benadrukken, waardoor het kort zal helpen bij de controle van de golf. Maar omdat je natuurlijke golving, zal het je korte volume stijl en lichaam dat veel mannen met fijne of stick-steil haar zeker zal benijden geven. Uw kapper of kapper scharen een gemiddelde lengte gesneden die enigszins taps toeloopt aan de zijkanten en nek bereiken.

U vindt natuurlijke beweging en lichaam in je haar, dus het gebruik van een föhn is niet nodig, tenzij je wilt haarlijn om op te staan. Gebruik een medium hold styling gel om je haar de benodigde controle te geven. Werk de look met een lichte nevel glans te helpen bij de controle geen kroezen dat de luchtvochtigheid zou brengen. Plus, de extra glans geeft een mooi gepolijste look aan uw eigen stijl.

Een knipoog naar een ander tijdperk

De populariteit van de show Mad Men heeft met een revival van de mannen retro kapsels gebracht. De look is klassiek, tijdloos, en ongelooflijk mannelijk. De nek en bakkebaarden zijn taps en vierkant uit om mooie strakke lijnen te creëren. De top is een langere gelaagd gesneden om af kammen aan de zijkant of gladde rechte rug.

Vind de natuurlijke kant deel in je haar door kammen het allemaal rechte rug, dan is te zien waar een natuurlijke split begint te vormen aan de zijkant en maak het onderdeel. Stylen van het haar met een lichtgewicht styling gel of een medium hold wax. Als je haar niet op natuurlijke wijze terug te stromen, kan het nodig zijn om een ​​föhn te nemen aan het en borstel het weer droog. U kunt deze look naar het kantoor of om een ​​zwarte stropdas affaire te nemen. Net als deze look is zo sterk dat het weigert om uit te gaan van stijl, ook u zal uitvoeren een zelfverzekerde en verantwoordelijke houding met een mannelijke retro look!