Ingegroeide haarproducten voor gezicht en lichaam, mannen en vrouwen

9 november 2018

Ingegroeide haarproducten kan echt nuttig zijn in de strijd van de hobbels zijn. Het behandelen van ingegroeide haren betekent niet alleen hen naar buiten te trekken. Je kunt ze voorkomen voordat ze verschijnen of ze te stoppen in hun sporen met een beetje hulp. Speciaal samengestelde producten diep exfoliëren waardoor het haar te bevrijden en hydrateren de huid, waardoor het soepeler.

Zorg ervoor dat alle instructies te lezen voor gebruik om de onveilige reacties te voorkomen. Pas op voor als u op dit moment gebruik maken van krachtige huidverzorgingsproducten die glycolzuur of andere zuren voor acne of anti-aging zoals ook iets om de hobbels te vechten kan de huid te veel exfoliëren aanbrengen bevatten. Als je allergisch bent voor aspirine bent etiketten lezen aandachtig, omdat veel van de producten bevatten een stof gemaakt van it- salicylzuur.

load...

Neigen skin vloeistof

De Tend Skin formule werd bij toeval ontdekt toen een tandarts gaf zijn patiënt pijnstiller die opgehelderd zijn bultjes. Een zeer populair product dat wordt gebruikt voor het voorkomen en behandelen van ingegroeide haartjes, bultjes, scheermes branden en roodheid in het bijzonder van scheren, harsen en elektrolyse (lees review).

Sally Hansen nul hobbels

Handig, betaalbaar en kan worden opgehaald bij de drogist met ingrediënten zoals aloë en oranje bloem. Het is gemaakt om te worden gespoten op na het scheren, waxen en het gebruik van ontharing crèmes om direct te kalmeren, hobbels en irritatie te voorkomen terwijl het bestrijden van ingegroeide haartjes.

load...

Ik heb een vriend te proberen dit uit wie heeft een zeer gevoelige huid en heeft een zeer voorzichtig zijn met wat ze gebruikt om te scheren zijn. Bijna altijd, ze eindigt met enige irritatie. Voor haar, het werkte geweldig onmiddellijk afweren van roodheid, bultjes en het voorkomen van ingegroeide haartjes.

Shobha ingegroeide opluchting lotion

Shobha salons gespecialiseerd in ontharing. Het is geen verrassing dat ze hun eigen bump-vechter, een van de meest voorkomende na ontharing bijwerkingen.

Hun product is vrij van parabenen, kleur en kunstmatige geur. De ontharing experts van Shobha creëerde deze ingegroeide opluchting lotion te helpen bestrijden ingegroeide haren voordat ze verschijnen of zappen ze weg.

Lees ook:

Gemaakt met vitamine A, kamille en tea tree olie te helpen exfoliëren, hydrateren en verzachten de huid. Dagelijks gebruiken voor om ingegroeide haartjes te voorkomen of te stoppen kleine oneffenheden, of twee keer per dag gedurende meer ernstige problemen (lees review).

load...

PrinceReigns ingegroeide relief serum

De bikini zone is berucht voor het krijgen van bultjes na het scheren of waxen. Model Gisele Bundchen heeft dit product pochte als een van haar helpers voor bump-vrije huid in badpak fotoshoots. Het serum kalmeert, verzacht en hydrateert, helpt het haar te wijzen op de huid.

Ontspan en wax krijgen de bult outta here

Een professioneel bedrijf met haar producten op de schappen in vele salons en spa's om ingegroeide haren, scheermes huiduitslag en hobbels bestrijden van ontharing. De roll-on formulering is gemaakt voor de gevoelige huid, waardoor het verbranden en irritatie uit. Het moet worden uitgerold over twee tot drie keer per dag voor de ontharing en daarna dagelijks (tweemaal per dag voor zware omstandigheden) tot bump-vrije huid te behouden. Lees mijn assistent Nicole's beoordeling.

MiN oplossing 2 Roller

Toegepast met een zeer koele Duitse gemanipuleerde rollerball met organische groene munt voor overbelaste huid wissen, aspirine te exfoliëren en propolyene glycol te helpen bestrijden infecties. Gerold op net voor het scheren het zorgt voor een gladdere scheerbeurt terwijl het helpen van haar meer rechtop te gaan staan, het creëren van blunter uiteinden, waardoor het haar uit te groeien tot theskin.Roll weg als om roodheid en hobbels te behandelen wanneer zij achter hun lelijkheid.

Whish vlekkeloze ingegroeide haren serum

Dit serum vrij is van parabenen en sulfatesbut gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten. Witte wilgenbast extract gevechten ontsteking, tarwekiemen extract kalmeert de huid en gistextract regenereert. Het werkt snel bij het wegwerken van vervelende hobbels en redness- allemaal met een geweldige geur. Lees meer over dit product, dat kreeg vijf sterren in onze review.

Home remedies voor de behandeling van ingegroeide haren

U kunt veel van het kopen van meer dan het kopen van de retail-producten op te slaan en zweep je eigen met een aantal ingrediënten die je waarschijnlijk al in uw kast zoals zout, suiker, en aspirine. Aspirine? Yes.you'll zien waarom de meeste retail producten voor de bestrijding van ingegroeide haartjes indammen.