Hoe vuil, ongewassen haar te rocken

12 november 2018

Als er één les hebben we allemaal wel eens gehoord duizend keer, het is om dagelijks haren wassen stoppen. Ik heb een bekentenis te maken. Hoewel ik een kapper enkele jaren ben geweest, heb ik altijd mijn haar gewassen dagelijks. Ik haat dag oud haar. Ik haat vet haar. Ik workout elke dag, en ik wil mijn haar glad en glanzend en brandschoon mooie elke dag.

Ik weet ook beter.

Tijd om over dat, dames. Als je lang, gezonder of gekleurd haar wilt, dagelijks haren wassen is als het nemen van uw geld en het doorspoelen door het toilet. Niet alleen je kleur vervagen, maar je haar leeftijd voortijdig wat schade en afbreuk doet aan de gezondheid van je haar. Door simpelweg het wassen van je haar twee tot vier dagen per week in plaats van de dagelijkse (of meerdere keren per dag) kunt u de levensduur van uw haarkleur te breiden en exponentieel verbeteren van de algehele gezondheid van je haar.

load...

Naast al dat moeten we allemaal veel meer tijd. Styling fris gewassen haar is een tijdrovend proces. Als je workout in de ochtend of tijdens de lunch en hebben een schema te onderhouden, die de tijd om zich te wassen, droog en stijl heeft?

Ik adviseer altijd beginnen te experimenteren met je haar niet te wassen op een dag dat je niet hoeft te zijn in het openbaar gezien, als een weekend. Het duurt een zekere finesse om erachter te komen wat het beste werkt voor je haar. Je hebt ook om uw scalp gebruikt om niet krijgen gewassen en nadat het is natuurlijke oliën weg gestript. Hoe meer je je haar wast, hoe meer talg (olie) je haar produceert te compenseren voor ontdaan van natuurlijke oliën met zeep en shampoo. Als je laat je haar te krijgen in een meer natuurlijke talg produceren cyclus, vindt u gaat een dag of twee tussen shampoo is veel gemakkelijker.

load...

Volg deze waardevolle tips om een ​​dag of twee off tussen wassen nemen, terwijl nog steeds groot haar dat niet vies, vettig, of zelfs plat uitziet.

Afkoelen

Je hebt net een goede training en je hoofd is een hot puinhoop (letterlijk), de eerste stap in het proces is om ervoor te zorgen dat uw hoofd is afgekoeld. Een hete kop komt overeen met een bezweet hoofd, en het toevoegen van extra zweet aan uw reeds vuil haar is niet van plan om iedereen cadeautjes te geven.

Hier zijn een paar tips voor het krijgen van je hoofd zo koel als een komkommer:

Gebruik een droge shampoo

load...

Droge shampoos zijn een uitstekende manier om jezelf te ontdoen van het vet, vuil en zweet van de dag, evenals een harde training. U kunt droge shampoo in twee verschillende vormen, een poeder of een aërosolspray. Beide soorten werken om olie te absorberen, maar afhankelijk van je haartype moet u experimenteren met verschillende merken om te zien wat het beste werkt voor je haar.

Lees ook:

Als je donker haar, adviseer ik het uitproberen van Redken Powder Refresh Aerosol droogverzorging als het is gemaakt voor alle haarkleuren en zal drogen zonder het verlaten van uw haar wit. Kopen op Amazon.com.

Als u een droge shampoo in een poedervorm te proberen, raad ik aan het uitproberen van Oscar Blandi Pronto droogverzorging Poeder. De gepunte dop maakt het gemakkelijk om haar direct op uw wortels verdelen in secties en knijp het poeder. Koop Oscar Blandi Pronto droogverzorging op Amazon.com.

Hoe maak je het meeste uit je droge shampoo te krijgen:

Masseer en wacht

Na het aanbrengen van je droge shampoo, gebruik maken van de toppen van je vingers om de droge shampoo masseren in uw hoofdhuid. Deze stap is belangrijk om de droge shampoo goed gelijkmatig te verdelen in uw hoofdhuid.

Dan wacht. Laat je hoofd niet te raken voor de komende drie tot vijf minuten. Dit is het deel van mijn niet-haren wassen ochtend dat ik breng een paar minuten op mijn make-up of krijg mijn volgende kopje koffie. Het toestaan ​​van de droge shampoo te zitten op je hoofdhuid droogt het vocht, talg en zweet uit je haar.

Dit is ook de plaats waar je moet grip te krijgen op het feit dat je haar waarschijnlijk is niet van plan te voelen schoon. Het gaat niet zacht te voelen, mooi, of als om het even wat u wilt uw handen doorlopen. Tenminste, dat is hoe ik me voel over de situatie. Dat was waarschijnlijk het moeilijkste voor mij om er overheen te komen. Ik wil frisse, schone, zacht en fris gewassen haar. Op het einde, zou ik liever gezond haar. Dus, ik zal vestigen.

Borstel en stijl

Na de verhuur van de droge shampoo set voor een paar minuten, grondig poetsen en stijl zoals gewoonlijk. Voor deze stijl, gebruikte ik een steiltang te glad uit een paar stukken en sommige volumizing haarlak om mijn haar wat textuur te geven en vast te houden. Hier zijn een paar tips voor de stijlen die het beste werken met vuil haar: