Hoe vrouwelijke kin haar te verwijderen

12 november 2018

Vrouw kin haar is een groot probleem voor velen. Maar we moeten de verschillende ontharingsmethoden afhankelijk van de dikte van ons haar, huidtype en budget. Hier helpen wij u beslissen welke het beste is voor u.

Het scheren

Alleen als je gaat door middel van laser of elektrolyse behandelingen

Tuurlijk het is makkelijk en snel. Maar ik heb nooit aanraden het scheren van gezichtshaar vrouwen, tenzij u momenteel elektrolyse of laser ontharing ondergaan, want het is de enige optie om hairin verwijderen tussen de behandelingen.

load...

Shavingsimply snijdt hairat huid leveland creëert stompe uiteinden, waardoor het lijkt dikker. Als je moet scheren, niet de normale stappen overslaan. Gebruik scheren olie, crème of gel, en aftershave om een ​​mooie gladde scheerbeurt te krijgen en te voorkomen dat ingegroeide haren.

Ontharingsmiddelen (Ontharing crèmes)

Als je denkt dat het trekken van de haren uit zal pijn doen als een gek, dan is een ontharingscrème is een stap boven het scheren in termen van hoe lang het duurt. Het breekt haar, zodat het kan worden afgeveegd. Maar de chemicaliën zijn erg sterk, dus het is niet voor de gevoelige-gevoelig en kunnen niet goed werken op het verwijderen van alle van de dikke, grof hair.Try iets speciaal gemaakt voor het gezicht als Avon Facial Ontharingscrème.

load...

Pincet

Out of the blue, zie je deze lange, donkere kin haar terug bij u staren. Pincet zijn een life-saver in deze situaties, omdat het binnen enkele seconden te verwijderen, zelfs tamelijk kort haar. Maar het is niet zo geweldig als je een hoop werk te doen opruimen van grote gebieden.

Epileerapparaten

Net als pincet, je een beetje van de haargroei nodig hebben, maar epileerapparaten doen het werk voor u. Met dit alles te trekken, kunnen we niet liegen en zeggen dat het is als een ontspannen bezoek aan de Spa. Op zoek naar aan de zonnige kant, het is zo veel sneller dan elke haar zelf te verwijderen en kan ook de laatste weken op een moment.

Voor de prijsbewuste, kunt u proberen Gezicht Epil door Epilady dat werkt op batterijen en kan gemakkelijk worden gegooid in je tas. Coil ontharingsmiddelen zoals REM Springare ook goedkoop, maar hebben vaak moeite met het verwijderen van haar op de rondingen van het gezicht, zoals de kin. Als u van plan usingan epilatoron andere gebieden, Emjoi Emaginecantake zorg ofboth het gezicht en de bodyusing 72 tweezerson dubbele kop, om u snel haarloze terwijl het minimaliseren van pijn.

Lees ook:

Threading

load...

Je zou echt bekwaam om dit te doen op uw eigen te zijn, met behulp van een string je kin haar dat naar buiten te trekken. Als je het haar kan voelen, kan die ervaren in dit oude ambacht het sneller dan je kunt denken over waar wat je wilt fuzz-vrij zijn te verwijderen.

Otherpros zijn dat het uiterst hygiënisch en geen chemicaliën gebruiken, want het enige wat het aanraken van je huid is string. De enige uitdaging die je zou kunnen hebben, afhankelijk van waar je woont is findinga threading salon.

Waxen

Hair moet ongeveer ¼” lang voordat het kan worden geboend. Met donkere of dikke kin haar, kan het een veel geduld en mogelijk schaamte vereisen tolet deze lengte getthis. Aan de positieve kant, het kan een veel haar in een keer te grijpen, zelfs fijn degenen, en youwon't moeten wax voor ongeveer een monthbecause het is verwijderd uit de wortel.

Sugaring

Net als de was zetten, het verwijdert ook veel van haar vanaf de wortel snel. Maar met de traditionele techniek met behulp van pasta (niet de gel), haar heeft alleen een minder opvallend 1/16” te zijn. Gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten (krijgen recept en instructies), is het niet vasthouden aan de huid zo veel als waxen waardoor het minder pijnlijk en het creëren van minder roodheid.

Laser / IPL ontharing

FDA goedgekeurd voor permanente haarreductie, gebruikt het gepulseerd licht om de haarfollikel te schakelen. In het algemeen, de beste kandidaten zijn die met huidtinten op de lichtere kant en donker haar, omdat het licht is gericht op het pigment (kleur in het haar).

Home Laser / IPL systemen: Voor meer informatie over de woning devices- inclusief diegene die onwomen gezichtshaar kan worden gebruikt, en een die is gemaakt bij de behandeling van bijna elke kleur haar zien te leren.

Electrolyse

De beste track record, en de enige methode goedgekeurd door de FDA voor permanente ontharing met behulp van een elektrische stroom. In tegenstelling tot laser ontharing, hoeft u niet een bepaald haar of huidskleur nodig. Maar je moet meerdere behandelingen om de beste resultaten te krijgen.