Hoe verwijder je je eigen haar - gereedschap en tips voor het verzorgen

15 november 2018

Het verwijderen van haar rug door het scheren is een vrij snelle oplossing voor het nixing alle soorten haar- van de perzik fuzz naar de all out behaard. Itdoesn't vereisen een salon of spa afspraak, en indien correct gedaan, is pijnloos. Met alle soorten scheerapparaten en trimmers op de markt heb je je opties om met gladde zelfs op uw eigen.

ManGroomer ultieme pro terug scheerapparaat

We snappen het, u hulp vraagt ​​om ongewenste terug haar te verwijderen kan een vraag die je reallywant te vragen aan iedereen die niet worden. Zelfs als je iemand hebt u het gevoel extreem comfort met, mag u niet wilt dat die ene speciale persoon om al uw verzorging geheimen te leren kennen.

load...

Voer het ManGroomer Ultimate Pro Back Shaver. Het is een oplaadbare doe-het-zelf terug scheren apparaat dat een handvat dat vastklikt en een vermogen burst-knop om te scheren door middel van extra dik haar heeft. Het heeft twee verwisselbare gehechtheid scheerkoppen. Een brede mes voor grotere oppervlakte en een folie body trimmer te houden gehandhaafd.

Meer op de kleding van het lichaam scheren:

Razorba

Liever een gladde scheerbeurt? Razorba Terug Shavers het ook mogelijk voor de doe-het-zelf grooming.A handleiding scheermes kan heel gemakkelijk aan hun mannelijke naam groomers-War Hammer, Silencer en de Classic. Hun SUM3X kracht die een elektrisch scheerapparaat met de War Hammer ingebouwd, dus je hebt twee opties voor het scheren die kan worden ingeschakeld nat of droog.

load...

Je moet gewoon om de compatibiliteit te controleren aangezien elk model enigszins afwijkt, waarover de naam-merk scheerapparaten kunnen worden gebruikt. Ze hun eigen dubbel lemmet extra widerazor, GEIT dat een van hun shavers.What kan worden workedin over het toepassen van de scheerschuim of gel om zelf draagt ​​ook? Ze hebben dat bedekt is met de Razorba Stud Stamper (vergelijk prijzen), een borstel die kan worden gebruikt met een van hun rug scheerapparaten.

Meer op de T-verzorging:

BaKblades grote mond doe-het-zelf achterover gekamd haar scheerapparaat

Dit werkt met behulp van een volledig uitschuifbaar, lichtgewicht apparaat meteen patent- goedgekeurd vier inch breed veiligheid blade met claims van het verminderen van het risico op het krijgen cut.No scheerschuim of gel is hier nodig. Bij voorkeur met behulp van een spiegel, zodat je duidelijk kunt zien, wordt de rug scheerapparaat gevoerd met de tanden naar de huid, terwijl het te slepen over het haar.

Lees ook:

Meer over haarverwijdering:

load...

Vind een helper

Het makkelijkste om te doen is om iemand te vragen om een ​​beetje hulp. Hoewel het pijnlijk kan zijn, is het de meest economische route. (Nou ja, kunnen zij een diner na dit project verwachten.) Als iemand zo vriendelijk om uw verzorging te doen, zet ze voor succes met deze tips voor een vlotte en scheerresultaat, inclusief de wijze waarop na het scheren hobbels en scheermes uitslag te voorkomen. Hoe te scheren Terug Hair misschien wil je niet om te beginnen met een manuele scheermes, als je hun vaardigheden niet volledig vertrouwt. Probeer een elektrisch scheerapparaat voor mannen gemaakt grooming als Philips Norelco Bodygroom (lees review). Het kan nat of droog worden gebruikt, wordt geleverd met clipper bijlagen en heeft een hypoallergene scheerblad dat is zacht voor de huid bij het scheren haren helemaal af. Meer "

Terug waxen

Waxen, in tegenstelling tot het scheren, verheft haar uit de follikel. Het vergt wel meer tijd en kan ongemakkelijk in het departement pijn, maar het is vaak de moeite waard het steeds weken van gladde haarloze huid. Scheren moet worden gedaan om de paar dagen naar de achterkant haarloze houden. Als de rug vaak is dik geworden, na verloop van tijd kan de follikel beschadigen, zodat haar stopt met groeien of terugkomt fijner.

U kunt zeker niet waxen je eigen achtertuin. Technisch iemand anders kon het werk te doen, maar ik zou zeker aanraden om een ​​professionele, die zal je vrij snel haarloze en je kans op bijwerkingen haveless met een ervaren tech. Hier is wat u moet weten over terug te waxen.

Vertel me meer: