Hoe te om suikergel voor haarverwijdering te gebruiken - maak het

9 november 2018

Voordat we laten zien hoe je het zoeten gel te gebruiken voor ontharing, moet u het product te maken. Onze eenvoudige suiker, recept (get richtingen) is eenvoudig te maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis. Een extra bonus is dat het allemaal natural.After u het recept hebt gemaakt, wacht dan tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur voordat ontharing. We willen niet dat iemand om te verbranden!

Benodigde materialen voor Goedkope ontharing

Praat over goedkope ontharing. Zodra u uw suiker, gel gemaakt voor ongeveer 2 € of zo, er zijn slechts een paar andere items die nodig zijn en je bent klaar.

Magnetron Sugaring Gel

load...

Controleer het zoeten gel na te zijn opgewarmd in de magnetron na 30 seconden. Het moet de consistentie zodat deze enigszins gemakkelijk roerbare, maar niet waterig zijn. Ga verder in 15 seconden stappen om te controleren totdat het precies goed. Het kostte me een minuut in mijn microwave.You'll controleer dan de temperatuur door het aanbrengen van een klein beetje om je arm. Als het te warm of waterig, laat het een beetje afkoelen voor gebruik.

Bereid je huid voor de Zoeten ontharingsmethode

Reinigen van de huid is een zeer belangrijke prepping stap voor de suiker, ontharing methode. Dit is niet alleen helpen een aantal van de mogelijke bijwerking van het krijgen van puistjes te beteugelen, het product beter hecht aan een schoon oppervlak en zal u beter haar bevrijden resultaten. Met een watje of door het toepassen van een product als GiGi Pre-Hon (prijzen te vergelijken op Amazon), het bevat ook anti-microbiële en anti-inflammatoire ingrediënten om te helpen de huid te beschermen tegen irritatie en break-outs van haar removal.If u don' t hebben een speciale reiniger te gebruiken voor ontharing, neem een ​​bad of douche en was de huid grondig, maar wachten met het aanbrengen van elk serums, moisturizers of lotions.Then toepassen van een dun laagje talkpoeder, babypoeder of maïzena en wrijf zachtjes in huid. Vergeet niet, meer is niet beter. Teveel poeder zal interfereren met de haren te verwijderen. Poeder fungeert als een buffer helpen van de gel te begrijpen het haar beter en houden minder aan de huid.

load...

Breng Sugaring Gel

U zult minstens 1/4" van de haargroei nodig hebben om te kunnen worden verwijderd. Breng de suiker, gel in dezelfde richting van de haargroei met anapplicator op ongeveer een hoek van 45 graden bij een deel van haar kleiner dan de strip u' hergebruik van. U wilt het product voor het bekleden van het haar, maar je hoeft niet een ton nodig. Als u te veel toe te passen, heb je een probleem hebt het verwijderen van de haren of breken boven of onder de surface.Large applicators zijn zeer geschikt voor het lichaam en kleinere werken beter voor meer precisie op het gezicht. Het merendeel van de houten applicators hebben afgeronde randen, maar vierkante rand applicators helpen om het verkrijgen van de bikinilijn straighter.Sugaring gel is ook wel suiker waxbecause het wordt toegepast vergelijkbaar met waxing- maar het is niet een juiste term. Zoeten plakken, aan de andere kant, maakt gebruik van een andere techniek die haar neemt zo kort als 1/16 van een inch en niet stroken of applicators vereisen.

Lees ook:

Breng Strip Over Sugar Gel

load...

Nu zult u uw strip te nemen en toe te passen over de suiker gel in dezelfde richting van de haargroei, waardoor sommige epileren strip boven op het einde die niet is verbonden aan een hair.Rub uw hand plat op de strip een paar keer in de richting van de haargroei, zodat de gel stevig is bevestigd aan de hair.To geld te besparen op strips, kunt u hergebruik denim strips gemaakt door Shobha salons (vergelijk de prijzen) te gebruiken door wassen en drogen van hen.

Verwijder Strip

Nu houdt de huid strak met uw vrije hand (ik kon niet, want ik was het zoeten mijn arm) snel te verwijderen strip met een trek in de tegenovergestelde richting van de haargroei, helemaal naar de andere kant. Trek niet strip recht omhoog of verwijderen slowly.Keep in secties werkt totdat je al het haar te verwijderen. U kunt de suiker, gel op dezelfde afdeling (in tegenstelling tot waxen), maar ik zou dat alleen doen een paar keer. Mensen met een gevoelige huid echt nodig te zijn careful.You kan nodig zijn om de suiker, gel weer opwarmen in de magnetron als het begint af te koelen. U zult weten wanneer de gel wordt dik en het is niet zo gemakkelijk te verwijderen uit de huid. Je zult waarschijnlijk alleen maar 15 tot 30 seconden om opnieuw heat.Any gemiste haren kan verwijderd worden met een schone pincet.

Afwerking

Eenmaal klaar, zal eventuele overtollige gel of kleverigheid huid af met water en zeep en kom uit deze zelfgemaakte haar remover. Om de huid te kalmeren en het verminderen van roodheid en irritatie van toepassing GiGi Na Wax Cooling Gel. Omdat handen veel bacteriën kunnen dragen, proberen te voorkomen dat het aanraken gezoete gebied de eerste 24 uur om de hoeveelheid irritatie en potentiële puistjes te verminderen.

Ga naar de volgende pagina voor het oplossen van problemen.

Sugaring Gel- Storingen

Heeft u meer vragen? Bekijk onze Zoeten ontharing Recept FAQ voor het gebruik van de pasta en gel.