Hoe suiker thuis met behulp van pasta voor ontharing

14 november 2018

Voordat we laten zien hoe je suiker, moet je de pasta te maken. Onze suiker, recept is eenvoudig te maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis kost een paar dollars en het is allemaal natural.After u het recept hebt gemaakt, wacht dan tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur voordat ontharing. We willen niet dat iemand om te verbranden!

Bereid je huid voor suikerpasta

Huid zal moeten worden gereinigd van lotions en oliën, zodat de suikerpasta de huid niet glijden. Met een watje of vierkant, gebruik maken van een pre-wax reinigingsmiddel voor de huid (prijzen te vergelijken op Amazon), speciaal gemaakt voor het gebruik voor het zoeten of waxen, want het bevat anti-microbiële en anti-inflammatoire ingrediënten om te helpen de huid te beschermen tegen irritatie en break-outs van ontharing.

load...

Als u niet beschikt over een speciale reiniger te gebruiken voor ontharing, neem een ​​bad of douche en was de huid grondig, maar wachten met het aanbrengen van elk serums, moisturizers of lotions.

Solliciteer poeder voor het zoeten thuis

Voordat het zoeten thuis, breng dan een dun laagje babypoeder, maïszetmeel of poeder voor waxen en wrijf zachtjes in de huid. Vergeet niet, meer is niet beter. Teveel poeder zal interfereren met de haren te verwijderen. Poeder fungeert als een buffer helpen van de pasta te begrijpen het haar beter en houden minder voor de huid.

Grab suiker, pasta

Als je de suiker, pasta op dezelfde dag hebben gemaakt en hebben gewacht om het te laten afkoelen, kunt u deze gebruiken terwijl het heeft een beetje warmte aan het. Als het dan is opgeslagen kun je het verzachten een beetje. Magnetron het voor vijf seconden in een tijd op hoog totdat het is zacht en je in staat bent om het te verspreiden zonder al te veel inspanning zijn.

load...

Neem een ​​goede scoop voor het lichaam. Als je gaat om het te gebruiken voor je gezicht, neem dan een kleiner deel.

Het kan vrij kleverig om mee te werken, vooral als het vochtig buiten. Dus wilt u misschien om handschoenen te dragen.

Plaats suiker, plakken in de hand

De suiker, pasta zal zijn als een grote blob in je hand, maar doe het niet van toepassing op uw huid gewoon nog niet.

Maak Sugaring product in Bal

Nu zult u de suikerpasta product te nemen en rol het in een bal. Niet te hard, gewoon werken er zachtjes in je handen voor een paar seconden. Wanneer u toe te passen, zal de pasta worden een beetje opgewarmd door uw lichaamswarmte gaan op gelijkmatiger.

Breng suiker aan haar

load...

U bent nu gaat om suiker toe te passen op haar in de tegenovergestelde richting van de groei stevig waardoor de pasta te verspreiden als je een beetje trek het langzaam. Je moet wat druk uit te oefenen en het gevoel alsof je de pasta drukken tegen de huid om het te plakken. Je bent niet alleen leggen het op de top van het haar.

Lees ook:

Deze techniek kan even wennen, maar het gebruik van de pasta over suiker gel heeft zo zijn voordelen. De pasta kan haar zo kort als 1/16" verwijderen, terwijl de gel die op soortgelijke wijze wordt uitgevoerd om wassende (routebeschrijving krijgen) moet ten minste 1/4".

Sugaring haren uit

U bent nu gaat om suiker, haar af te houden van de huid strak met uw vrije hand te zijn (want ik was het zoeten mijn arm kon ik niet) met behulp van een snelle flicking beweging met je hand en het verwijderen van de pasta in dezelfde richting van de haargroei.

Je wilt niet dat uw hand omhoog te trekken, maar streven naar weg over naar de andere kant. Als u uw hand trekt recht omhoog is er meer kans op het missen van haar of breken.

Het verwijderen van haar in dezelfde richting van de groei helpt ook om te voorkomen dat het breken van de haarfollikel boven of onder het oppervlak van de huid. Dit betekent dat, zult u langduriger haar-vrij resultaten te krijgen en te voorkomen dat vervelende ingegroeide haren.

Alle haren verwijderen en afwerking

Als niet alle suiker niet af te komen, zet de suiker die al in uw hand met het deel dat overblijft en verwijder in dezelfde snelle, flicking beweging.

Voortzetting van de werkwijze

Blijf werken in delen van het gebied dat u het verwijderen van haar. Een deel van de pasta kan opnieuw worden gemaakt in een bal en opnieuw aangebracht een paar keer en dan moet worden weggegooid. Als je wat haar missen, kunt u deze toe te passen over hetzelfde gebied huid meer dan één keer (in tegenstelling tot waxen), maar ik zou het niet aanraden meer dan een paar keer. Zodra het begint te begint te plakkerig of niet verwijderen van de haren te voelen, weg te gooien.

Waar suiker

Deze pasta is zeer geschikt voor het zoeten het lichaam, zoals op je benen, armen, bikini zone- vrijwel overal. Het is ook geweldig om te gebruiken op je gezicht, maar ik zou heel voorzichtig op uw wenkbrauwen zijn. Ik zou niet proberen de wenkbrauw met de pasta totdat je echt deze techniek naar beneden. Anders zou je worden gelaten met een echt slechte staat van het nemen van haren die u niet van plan.

Afwerking

Zodra je bent klaar, gewoon afspoelen met water en zeep. Het is in water oplosbaar. Dit is een andere en meer dan waxen, die niet kan worden met water en zeep verwijderd, maar heeft behoefte aan een product op oliebasis om het te verwijderen.

Om de huid te kalmeren en het verminderen van roodheid en irritatie toe te passen een after wax cooling product om eventuele roodheid of stekend gevoel te verminderen (prijzen te vergelijken op Amazon). Omdat handen veel bacteriën kunnen dragen, proberen te voorkomen dat het aanraken van de gesuikerde gebied de eerste 24 uur tot irritatie en potentiële puistjes te voorkomen.