Hoe schaamhaar voor mannen te verwijderen - tips en technieken

11 november 2018

De vraag wordt vaak gevraagd: Hoe schaamhaar voor mannen te verwijderen? Het is een goede vraag, omdat het verwijderen van haar in het genitale gebied vereist een andere set van regels en u aan het juiste adres.

Het goede nieuws is dat er veel differentmethods om te gaan over het krijgen van haarloze of onder de gordel verzorgd. Sommige gewoon doen wat opruimen, terwijl anderen krijg je met gladde, maar tijdelijk. En dan zijn er nog opties overwogen permanent. Wij begeleiden u door de verschillende manieren om zich te ontdoen van haar, geven u veiligheidsaanbevelingen voor het verwijderen van haren uit je intieme delen en helpen u uit de buurt van vervelende en lelijke bijwerkingen, zoals irritatie, bultjes en ingegroeide haartjes te sturen.

load...

Hoe maak je schaamhaar te verwijderen

Jongens, je bent niet alleen zitten met het scheren. Er zijn andere manieren om zich te ontdoen van je haar. Somethat kunnen achterlaten als u haarloze wekenlang een tijd- zelfs permanent. Leer de details van elke ontharing methode met inbegrip van de voor- en nadelen, welke je in staat zijn om thuis te doen, de pijn factor en nog veel meer.

Zie ook:

Intieme scheren gids

Ik weet zeker dat je weet hoe je een scheermes. Je scheren waarschijnlijk uw gezicht elke ochtend. Maar dit is nog veel meer delicate zone en de huid is een beetje anders in vergelijking met uw gezicht.

load...

In onze gids speciaal voor mannen, leren hoe de knie te krijgen van een nauwe, veilig scheren terwijl het minimaliseren van gemeenschappelijke, vervelende bijwerkingen, zoals ingegroeide haren, hobbels, jeuk en scheermes branden.

Vertel me meer:

Schaamhaar ontharing voor mannen op geslachtsdelen?

Met schaamhaar ontharing van mannen- er de huid in de buurt van de genitaliën, en dan is er het haar dat er op de genitaliën. Deze zones moeten op twee verschillende manieren worden behandeld of je het zelf scheren of ga voor een professionele wax. (Ja, veel mannen krijgen Brazilianen.)

Lees ook:

Leer de veiligheidsrisico's en voorzorgsmaatregelen voor het scheren van geslachtsdelen en waxen intieme delen.

Brazilian wax

Mannen gaan naar salons en spa's en het krijgen van bikini wassen, met inbegrip van Brazilianen, omdat ze houden van dat waxing houdt het gebied haar-gratis voor maximaal zes weken. Voordat u de telefoon opneemt en een afspraak maken, lezen wat ze kunnen verwachten en andere veelgestelde vraag: Wat als ik ingeschakeld tijdens een Braziliaanse?

load...

Garneersel

Veel mannen en vrouwen, gewoon hun haar knippen beneden, zodat het meer in plaats ziet er verzorgd van het verwijderen van het aan zichzelf te sparen de bijwerkingen die komen vaak met het verwijderen van haar-, zoals jeuk, roodheid, irritatie en ingegroeide haren. Youhave een aantal opties over hoe om te gaan over het trimmen (lees lijst), waaronder het gebruik van producten die speciaal voor het verzorgen van mannen haar beneden (zie lijst).

Schaamhaar Laser Hair Removal- Een must read Voordat gezapt

Laser ontharing maakt gebruik van gepulseerd licht om de haarfollikel te schakelen en vereist meerdere sessies. Het is goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie en is over het algemeen voor degenen die hebben lichtere huid en donkerder haar. Terwijl wij onze apparaten, waaronder die met behulp van intense pulsed light (zie systemen) niet zijn gemaakt om te worden gebruikt op de genitaliën, kunnen ze worden gebruikt op haar buiten een reguliere ondergoed lijn.

Genitale Electrolysis- definitieve ontharing op particuliere terreinen?

Elektrolyse vereist ook meerdere sessies. Echter huid of haarkleur is niet een factor voor de resultaten of de veiligheid, zoals met laser ontharing.

Je moet streven ernaar om haar-gratis als u deze route te gaan. Hoewel je niet 100% gegarandeerd voor de eeuwigheid is het de beste keuze als je niet ooit wilt je schaamhaar weer te zien. Elektrolyse is de enige methode FDA goedgekeurd voor permanente ontharing.