Hoe je je perfecte korte haarstijl kiest

12 november 2018

Enkele van de meest stijlvolle vrouwen knippen hun haar kort ter ere van een leven te veranderen, misschien, of gewoon een nieuwe look. Het goede nieuws is dat bijna elke vrouw (op enkele uitzonderingen na) kan kort haar dragen. Het geheim is het vinden van de juiste snit voor uw gezichtsvorm en haar textuur. Je persoonlijkheid speelt ook een rol.

In deze slideshow, erachter te komen welke kort kapsel trends beste bij u passen.

Ten eerste: kun je wegkomen met kort haar?

Als u super krullend haar, kunt u beter af met een langere kapsel. Alle andere haartexturen werken met kort haar.

Hier zijn de basisregels voor kort haar:

load...

Welke stijlen best vlakker uw gezicht vorm?

Bekijk deze foto's van Julianne Hough, die een lang gezicht heeft. In de afbeelding links, draagt ​​ze haar blonde haar lang, die haar lange gezichtsvorm benadrukt. Maar in de afbeelding rechts, sport ze een ruige lange bob, die breedte toevoegt aan haar gezicht, waardoor het lijkt meer ovaal.

load...

Dat is de sleutel tot het vinden van een goede kapsel: U wilt de illusie dat je een ovaal gezicht te creëren. Je wilt niet rondheid markeren als je gezicht is rond, of je kin als het steekt.

Dit brengt ons op nummer één regel bij het kiezen van een kort kapsel: Kies een snit die je gezicht vorm flatteert. Short cuts zijn populair omdat ze maken uw functies van het middelpunt van de belangstelling. Hier zijn een paar tips die u zou moeten helpen:

Welke korte stijlen werken met je haar textuur?

load...

Hier zijn een paar tips om te overwegen als het gaat om kort haar en haar textuur:

Kun je wegkomen met een bob?

Lees ook:

De bob is nog steeds een van de meest trendy kapsels van dit moment. Bijna iedereen kan een bob dragen, met uitzondering van vrouwen met super krullend haar.

Deze stijl werkt het beste op steil haar, maar ziet er fantastisch uit op natuurlijk golvend haar ook. Met de juiste haar te laten knippen, zal een bob mooi groeien. Chin-lengte bobs duren ongeveer drie maanden. Het groeit uit in de leukste lange bob.

Wilt u een korte, gespannen cut proberen?

Toen Rihanna ging van blah en lang super Kortom, de modewereld rechtop. Binnenkort, andere beroemdheden volgden met Scarlett Johansson en Miley Cyrus het maken van de chop. Edgy bezuinigen het meest dramatische verklaring en symboliseren kracht. Pink's cut is een van de meest populaire kapsels op de Beauty terrein.

Dus wie kan wegkomen met een punk cut? De sleutel ligt hier in je persoonlijkheid en je haar textuur. Je moet een beetje van de rand in je jurk en in je persoonlijkheid een funky cut te trekken uit hebben, anders kun je kijken als een vrouw met een echt slecht kapsel. Zoals voor haar textuur, als je een snee je wilt zien, moet u overwegen als je haar textuur het aankan. Fijn haar zal plat vallen zonder een aantal producten en krullend haar zal poef up als ook recht afgesneden. Neem contact op met een stylist voordat u zich verbinden tot een funky cut.

Ik hou van de elf? Maar kun je er een dragen?

Ahhh, de elf. Wanneer Ginnifer Goodwin afgesneden haar schouderlang haar voor de pixie (zie haar hier knippen), was het groot nieuws op schoonheid blogs. Andere celebs volgden en nu zijn er genoeg prachtige pixie bezuinigingen voor een paar fotogalerijen.

Niet iedereen ziet er goed uit in super-kort haar, however.Women die petite ziet er geweldig uit met super-short cuts. Vermijd deze stijl als je erg overgewicht. U wilt meer haar in evenwicht uit je lichaam. Het is ook niet een geweldige look voor vrouwen met lange gezichten of super krullend haar.

De lange bob werkt geweldig op alle gezichtsvormen

De lange bob, gepopulariseerd door beroemdheden, waaronder Emma Stone en Sienna Miller, is een trendy, vleiend optie voor alle gezichtsvormen.

Bobs maak je de functies van het middelpunt van de belangstelling. Ze zien er best op vrouwen met een goede botstructuur en het werk op alle haartypes behalve super grof en krullend haar, die meer lengte nodig heeft om niet te poef uit.

Denk aan je onderhoud

Niet alle korte kapsels zijn weinig onderhoud. Ze zijn eigenlijk de hardste bezuinigingen te handhaven, en dat is iets om te overwegen wanneer het krijgen van uw haar laten knippen. Je moet je ze elke 6 weken gegarneerd; zij nemen styling producten om ze in bedwang (hallo, alle producten die u nodig heeft voor een pixie!) Te houden, en je kan hebben om te investeren in een flat-ijzer om golven op afstand te houden.