Hoe kies je een kapsel dat je gezichtsvorm flatteert

10 november 2018

Het maakt niet uit je gezicht vorm, zal er kapsels die het beste bij jou past en een paar die niet zo vleiend zijn. Dit kan de reden zijn waarom u minder dan enthousiast in het verleden zijn geweest met een anders perfecte kapsel.

Het betekent zeker niet dat er iets mis met je. Het is gewoon een kwestie van het vinden van de juiste kapsel dat je individuele kenmerken aanvult.

De sleutel tot een flatterend kapsel is het vinden van degene die de illusie dat je een ovaal gezicht creëert. Er zijn bezuinigingen die helpen om een ​​rond gezicht langer lijken, een lang gezicht verschijnen breder, een vierkante kaak verschijnen zachter, bijvoorbeeld. Er zijn ook bezuinigingen die grote voorhoofd te maken en dubbele kinnen eigenlijk verdwijnen.

load...

Terwijl de vorm van het gezicht is één ding om te overwegen, zijn er andere factoren die zouden moeten spelen in uw beslissing. Bij het kiezen van een stijl, rekening houden met uw haar textuur, persoonlijkheid, levensstijl en je lichaam het type ook.

Ontdek je gezicht vorm

Veel mensen hebben adistinct gezichtsvorm. Ze zijn over het algemeen onderverdeeld in zes vormen: ovaal, lang, vierkant, ronde, diamant, en hart-vormige. Als je niet kan vertellen door te kijken in een spiegel welke vorm je ook bent, er is een manier om het gezicht dat je kan wijzen in de goede richting te meten.

Als u die proberen en nog steeds niet zeker bent over je gezicht vorm, is de kans groot dat het niet echt uit wat je gezicht vorm. Beauty advies over gezichtsvormen is vooral bedoeld voor vrouwen met een sterke gezichtsvormen dat ze willen afzwakken. Over het algemeen is het meest nuttig voor vrouwen met duidelijke rond, vierkant, lang, of hartvormige gezichten.

load...

Vrouwen met ovaal en diamant gezichten neiging fijn om te kijken in alles. Je zou willen richten op andere factoren, zoals haar textuur en vorm van uw lichaam. Dit geldt ook als u geen voor de hand liggende vorm van het gezicht te hebben.

Misschien is je persoonlijkheid of de lengte van je haar is belangrijk voor je. Als u adistinct haar textuur als super fijn of zeer krullend, het verkennen van vleiende bezuinigingen voor die kan een betere weg te nemen. Denk er ook aan dat iedereen verschillend en je hoeft niet elke schoonheid regel in het boek te volgen.

Markeer de goede

Omdat er zullen veel kapsels die je gezichtsvorm, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. De basisregel van het vinden van een grote kapsel voor je gezicht vorm is om je best te benadrukken featuresand proberen om de illusie van een ovaal gezicht te creëren.

Volgens de "regels" zijn er een paar mogelijkheden om te zoeken naar:

Ga met wat maakt je een goed gevoel

load...

Wanneer je leest over kapsels en gezichtsvormen, kunt u het gevoel overspoeld door regels. Hoewel deze zijn richtlijnen voor flatterende kapsels, ze zijn eigenlijk alleen suggesties. Het geheim van op zoek prachtig is echt in iemands houding. Het laatste wat je wilt doen is een kapsel dat je het gevoel in tegenstelling tot jezelf.

Als je een kapsel dat niet houden aan de "regels" van uw gezicht vorm, dan met alle middelen willen, krijgen dat kapsel. Hoe je je voelt over jezelf troeven altijd wat de schoonheid industrythinks is vleiend. Als je de juiste houding, kunt u elke kapsel dragen.

Volg de trends

Het goede nieuws is dat bijna alle van de meest trendy kapsels grote kan terugblikken op alle gezichtsvormen. Bobs doen. Schouderlang bezuinigingen echt. Bangs doen. Lang haar doet. Zelfs de elf werkt op de meeste gezichtsvormen.

Met elk van deze vormen van bezuinigingen, kunnen er elementen die meer flatterend voor je zou zijn. Als u uw zinnen gezet op een bepaalde cut, vertel uw stylist. De twee van je kunt werken aan het vinden van de beste stijl binnen de cut die het beste bij u past.

Lees ook:

Het kapsel dat iedereen flatteert

Als er een stijl die ziet er geweldig uit op bijna iedereen, dit is het. Sommige mensen noemen het de "perfecte kapsel" omdat het zo vleiend voor alle gezichtsvormen en haar texturen. Het kan ook worden gestyled om uw persoonlijkheid en levensstijl te passen.

Dit universeel flatterende snit valt tussen de kin en schouders. Het ziet er goed recht, golvend, gekruld, aan de lucht gedroogd, of geföhnd recht.

Wie kan kort haar dragen

Kort haar heeft de neiging om alle gezichtsvormen passen, hoewel elke gezichtsvorm heeft dingen te overwegen bij short gaan. Een rond gezicht, bijvoorbeeld, kunt kijken rounder met de verkeerde short cut, maar een aantal korte kapsels kunnen kijken gewoon geweldig.

Is het tijd heb je pony?

Bangs kunnen opfrissen een gewone gesneden. Ze kan jaren duren off een gezicht en ze brengen aandacht voor de ogen. Beter nog, zijn pony vleiend op bijna alle gezicht vormen.

Nogmaals, je doel is om pony die je gezicht te laten lijken meer ovaal. Bijvoorbeeld, als je een vierkant gezicht, snij je botte pony langer aan de zijkanten om uw functies te verzachten. Side-swept bangsare een flatterende optie.

Bangs zijn eigenlijk meer een kwestie van haar structuur dan gezichtsvorm. Krullend haar en super golvend haar zijn twee van de grootste problemen met een pony, maar dat maakt ze niet uit te sluiten helemaal.

De levendige ronde gezichtsvorm

Ronde gezichten zijn levendig en hebben een gezonde uitstraling. Maar veel vrouwen die een rond gezicht willen hun gezicht lijken langer, slanker en minder rond.

Model Kate Upton heeft een rond gezicht en weet hoe ze haar kapsels te werken met haar gezichtsvorm. Ze draagt ​​meestal haar haar lang en recht of licht golvend, dat is een geweldige look voor ronde gezichten. Haar handtekening vegen updos areperfect voor het toevoegen van de hoogte aan haar gezicht, visueel verlengen het.

Dit betekent niet dat je geen tekort kan gaan met een rond gezicht. Pixies met veel volume en lange bobs zijn ook erg vleiend.

Jaloers op de vierkant gezicht

Vierkante gezichten te fotograferen de beste. Blijkbaar is de hoek van de kaak en de wangen gemiddelde kwadraat vlakken niet fotograferen "flat." Deze vorm kijkt groot met opzij vallende pony en schouderlang haar. Beiden kunnen een aantal van de sterkere kenmerken van deze vorm te verzachten.

Vrouwen met vierkante gezichten hebben de neiging om de leeftijd beter. Vierkante gezichten hebben de neiging om sterk en hoekig te blijven en gebreken, zoals de kalkoen waggelen verbergen.

De slanke schoonheid van de lange gezichtsvorm

Lange gezichten zijn mager en bieden vele stylepossibilities. Het is een vorm die geweldig met extra body aan de zijkanten eruit ziet, dus golven en krullen zijn een goede keuze. Overweeg het toevoegen van een pony als je het gevoel van je haarlijn te hoog. Ze hebben niet alleen het gezicht te korten, maar zal ook je ogen te benadrukken.

Terwijl u misschien niet al te lang of te kort om te gaan, schouderlang haar is een goede keuze. Het biedt ook youthe mogelijkheid van die sexy golven just-out-of-the-ocean toe te voegen.

Als je denkt van short gaan, probeert het volume op de top te houden tot een minimum.

De oh-zo-veelzijdige ovale gezichtsvorm

Ovale gezichten hebben de neiging om goed in alles te zien, dus je kunt haar trend u wilt followwhatever. Van elf tot aalscholvers en echt lange lokken te kort, funky stijlen, ze zijn allemaal voor het grijpen. Om u te helpen beperken uw opties, zich concentreren op stijlen die je haar textuur, persoonlijkheid en lifestyle in plaats daarvan past.

Als uw ovaal gezicht is aan de lange zijde, twee keer nadenken voordat het toevoegen van hoogte op de bovenkant van het hoofd. Dit omvat een grote broodje, een geplaagd updo, of een spikyshort snede.

De mooie hartvormige gezicht

Hartvormige gezichten zijn leuk om kapsels te kiezen voor. Het is een vorm die de neiging heeft om een ​​mooie botstructuur, dat is niet te hard of te zacht te hebben. U zult ook merken dat veel kapsels van nature erg romantisch met uw vorm.

Bangs zijn echt leuk met deze vorm van het gezicht, maar zo zijn lange lagen die vallen aan de kant als een gordijn. Beide verzachten lijnen in de juiste plaatsen. U kunt een schattige pixie dragen als je wilt en het is de perfecte gezichtsvorm als je houdt van lange lagen.