Hoe haar te waxen - experttips van professionals

9 november 2018

Hier is hoe het haar was uit verschillende zones van je gezicht en lichaam. Terwijl de was op, wax off proces is algemeen hetzelfde, moet elk gebied anders worden benaderd wat. Meer dan de basis, elk artikel vindt u tips, voorzorgsmaatregelen en wax aanbevelingen voor de specifieke plek waar je bent het wegwerken van haar.

We vinden dat dit slijmerige product haar kan verheffen direct uit de follikel houden van de huid haar-vrij voor weken in een tijd. Elke keer dat je te verheffen haar uit, kan het de follikel beschadigen na verloop van tijd zo vaak gedaan. Dit canmake wat haar stoppen met groeien of terugkomen fijner of lichter.

load...

Vorm in het mooie wenkbrauwen

Het is zo veel sneller dan een pincet, omdat het vele haren op een moment kan nemen. Leer waarom verwarmd was het beste werkt (in tegenstelling tot strips), hoe de pijn tegen te gaan en het werk dat het product zelfs results.Learn meer te halen:

Heeft u een fuzz gratis gezicht

De delicate gezicht gebied houdt van een bepaalde wax die geen huid niet laten zoals rood of ontstoken. Lees wat wax te gebruiken, hoe om pijn te vermijden en als je uit de buurt van waxen voor ontharing van uw face.More op Gezichtshaar moet sturen:

load...

Nix de Lady Stache

Als je een vrouw bent, hebben we nooit raden het nemen van een scheermes op je gezicht, tenzij het een noodsituatie of je gaat door middel van laser of elektrolyse behandelingen. Scheren creëert scherpe uiteinden, waardoor het haar dikker lijken. We laten u zien hoe om te werken in secties en onnodige roodheid door gebruik te maken van de juiste products.Also See:

Weg met die haar op je chinny, chin chin

Chin haar lijkt te zijn ergste nachtmerrie de meeste vrouwen worden als ze afscheid nemen van hun jeugd. Het eindigt in een constantbattle te houden hair-free.

Lees ook:

Terwijl de zachte was enigszins gemakkelijk te gebruiken, oftenhard wax is beter voor deze zone, want het is geweldig voor grof kin haar en kan korter haar verheffen dan zacht.

load...

Hoe maak je een Bare, geen haar buik Get

Als je nieuw bent bij waxen bent, buik haar is een goede plek om te beginnen voor vrouwen. Vaak is het niet ultra dik, maar vooral schaars en kan een eenvoudig gebied aan te pakken. Dit is een gebied dat pre-en-klare strips hun magie kan werken in minuten.

Uitchecken:

Krijgen een soepele borst voor weken in een tijd

Het raken van het strand? Wax zal je veel langer dan zweepslagen uit een scheermes duren. Hier is wat u moet weten over werken in secties, verlammende de huid als je bang van de pijn bent en wat body care producten kunnen in strijd zijn met waxen.

Zie ook:

Acheive een gladde en haarloze bikinilijn

De meeste professionals gebruiken harde wax voor deze zonewhich niet een strip nodig en werkt geweldig op grof haar door krimpfolie het. Het wordt toegepast en iets anders dan verwijderd zijn zachte neef strip was. Leer hoe u stripless, of hard was, correct te gebruiken en krijgen zijdezacht weeks.Tell Me More:

Wax benen als de profs

Met een professionele full been wax kost tot 100 € kan de doe-het-zelf-versie bespaart u een hoop. Leer hoe je huid prep, was aan te brengen en te verwijderen om salon stijl resultaten te krijgen bij home.More op Kale Gams:

Beste waxen kits voor thuis

Het hebben van alles wat je nodig hebt in een kit maakt het een één aankoop gaan. Wij behandelen onze top picks afhankelijk van waar je bent het wegwerken van haar, uw budget, de gevoeligheid van de huid en hoeveel je gaat wax.