Hoe je je haar kunt laten groeien: 6 tips voor mannen

12 november 2018

Ooit willen groeien uw haar, maar je nooit het lef om door te gaan met haar gehad? Slechts een paar jaar geleden, zou slechts een bepaald type mens worden gevangen met lange haren of een epische baard. Deze dagen, niet zo veel. Lang haar en lange baarden zijn zo populair als ze ooit zijn geweest. En nu dat meer mensen open staan ​​voor hen, heb je minder kans om te worden veroordeeld voor het hebben van een van beide. Wat een tijd om een ​​man te zijn!

Hoe om te groeien uw haar en goed kijken doend het

Als je hebt nagedacht over het kweken van je haar uit, er is geen beter moment dan nu om te beginnen. Je zou verbaasd zijn hoe makkelijk het is het lange haar blik te trekken uit zijn.

Hier zijn een aantal dingen die je moet weten voordat u aan de slag groeien de manen van die leeuw.

load...

1. Vorm je haar

Je kon gewoon laat je haar beginnen te groeien op eigen houtje zonder enige styling dan ook, maar het is waarschijnlijk niet leuk om naar te kijken. Stel je voor hoe je gaat kijken als je haar sneller op de achterkant en zijkanten van je hoofd in plaats van de top groeit. Dat zou betekenen dat je het dragen van een harder, en dat is nooit een goed idee.

Dus, hoe doe je stoppen met groeien uit de beruchte '80 mullet? Houd je rug en zijkanten iets korter dan uw top - net voor een klein beetje. Zodra je haar op de top een paar extra centimeters op de rest heeft opgedaan, kunt u stoppen met je haar geknipt en laat de natuur zijn gang gaan.

2. Wen er maar aan wat vriendelijk geklets

Je ouders, grootouders, tantes, ooms, en vrijwel iedereen anders dat is tien jaar ouder dan u waarschijnlijk plagen je een beetje voor je lange haar. Neem het niet persoonlijk op. Ze komen uit een tijd waarin het niet acceptabel voor mannen om te groeien van hun haar was.

load...

3. Wees voorzichtig met je haar

Weet je wat de grootste vijand lang haar is? Uw ruwe gedrag. Voortdurend borstelen en wrijven uw haar, evenals drogen ruwweg met een handdoek, zal uw haar verzwakken na verloop van tijd en veroorzaken strengen te breken. Ook, als je gaat om je haar terug te trekken, alleen gebruik maken van de juiste haar banden. Het binden van je haar met een rubberen band is een recept voor een ramp - je haar zal breken.

Lees ook:

4. Denk twee keer na over die hoge spanning kapsels

Bent u het kweken van je haar uit, zodat u kunt dragen vlechten, dreadlocks, of een man broodje? Je zou willen heroverwegen, omdat kapsels die je haar trekken kaalheid kunnen veroorzaken in de tijd. Het heet traction alopecia en het kan onherstelbare schade aan uw haarzakjes veroorzaken.

De beste manier om te voorkomen traction alopecia van invloed zijn op u is om uit de buurt van hoge spanning kapsels blijven. Maar als je ingesteld op het dragen van je haar op een bepaalde manier dat het terug trekt, draag het als losse mogelijk te maken. Als stylen van je haar pijn doet dan ben je het ontstaan ​​van teveel spanning en je kapsel kan haaruitval (traction alopecia) veroorzaken.

load...

5. Shampoo je haar maar vergeet niet conditioner

Het wassen van je haar is natuurlijk een goed idee. Het houdt je haar vetvrij, kan zich te ontdoen van talg te bouwen, en houdt je fris ruiken. Echter, wanneer er te veel gebruikt, shampoo kan je haar veroorzaken om uitdrogen en beschadigd raken. Typisch, een dag het wassen een keer na de training is een goede frequentie.

Overweeg het gebruik van een goede conditioner ook. Niet alleen zal conditioner geeft je haar een stralende glans en een zijdezachte textuur, het is ook gevuld met waardevolle voedingsstoffen die nodig zijn om sterk haar en een gezonde hoofdhuid te behouden.

6. Houd altijd een haar das handig

Zodra uw haar wordt officieel lang is, wordt het ook meer van een ergernis. Tenzij u geniet van het borstelen van je haar uit de buurt van uw ogen telkens als u uw hoofd te draaien, wil je in staat zijn om het terug te trekken voor die momenten waarop je genoeg hebt gehad met je haar. U kunt een hoofdband gebruiken als u wilt (denk profvoetballer) of u kunt binden terug met een elastische haarband. Vergeet niet je haar niet te strak te trekken.

Laat het groeien

Nu dat je een beetje over hoe je je haar uit te groeien, ben je klaar om het eens te proberen. Vrijwel elke man kan trekken uit het lange haar blik op voorwaarde dat ze wegblijven van twee no-nos: de mul en de moussed-up '80s rock star.