Hoe je je haar kunt krullen met velcro rollen

13 november 2018

Velcro rollers worden vaak over het hoofd gezien styling tools die golven en krullen die zacht en mooi te creëren, gaan lang mee, en sla je haar tegen schadelijke hitte styling. Je hebt een beetje extra tijd nodig hebben voor het creëren van Velcro roller krullen, maar de resultaten zijn de moeite waard.

Velcro roller krullen zijn zeer geschikt voor een avondje uit of een speciale gelegenheid wanneer u uw stijl te duren nodig. Afhankelijk van de grootte rollers die u kiest, kunt u retro golven met grote Marilyn Monroe volume of klein, geschift ringetjes krijgen. Als je fijn, dun, of koppig haar dat gewoon niet een krul te houden, kan Velcro rollers bijdragen aan het creëren langdurig volume.

load...

Verzamel uw leveringen

Om te beginnen, je gaat om een ​​paar dingen nodig:

 1. Velcro rollers: De maat die je nodig hebt, hangt af van het gewenste effect. Uiteraard zullen kleine rollen u kleine krullen te geven, en de grote rollers zal u golven of grote volume te geven, afhankelijk van je haar dikte en texture.Conair's Self-Grip Rollers zijn een goedkope optie; ze komen in een multipack met rollen in verschillende maten, zodat u kunt experimenteren.
 2. Licht houden of warmte fixerende hairspray: Kies een hairspray dat is gemaakt voor warmte-styling, zoals Aschi Infra Texture Hairspray.It biedt textuur en zal niet weeg je haar naar beneden.
 3. Antikroesserum: Prep uw handdoekdroog haar met een product dat kroezen tot een minimum beperkt zal blijven. Eén om te proberen: CHI Silk Infusion.
 4. Lichtgewicht mousse: Een volumizing formulering zoals asKenra Extra Volume Mousse zorgt voor een stevige greep zonder dat je haar plakkerig of stijf.

Optellen of aftrekken producten dependingon jouw haartype en textuur, natuurlijk. Je zou kunnen hebben om rond te spelen met een paar op het eerste om te vinden wat voor u werkt. Het doel is om kroezen te voorkomen en zorgen voor een beetje houvast zonder steeds hard of plakkerig. Heavy gels en styling producten kan je krullen knapperig en stijf in plaats van zacht en romantisch te maken. Ook kan te veel plakkerig product de perfecte storm te creëren voor degenen rollen vast komen te zitten in je haar.

load...

Prep je haar

Begin met vers gewassen en geconditioneerd haar. Handdoek drogen en een antikroesserum of haar olie en uw lichtgewicht volumegevende mousse toe te passen of te spuiten.

Here'sthe belangrijkste onderdeel: Laat je haar aan de lucht drogen (of u kunt het op te blazen droog) totdat het is slechts ongeveer 90 procent droge-nauwelijks vochtig om aan te raken, maar niet helemaal droog. Het mag niet nat uitzien; de nattere je haar wanneer je het in Velcro rollers, hoe langer het duurt om je look compleet, vooral als je lang haar hebt. Als uw uiteinden krijgen te droog, mist ze lichtjes met water; gewoon niet te veel te gebruiken.

Vervolgens spuit je haar in met een licht-holding, flexibele haarlak. Doorkammen. Nu ben je klaar om te beginnen rollen.

Sectie je haar

Lees ook:

Verdeel je haar in drie grote delen. Sommige mensen vinden dat het gebruik van clips om ze hun plaats te houden is nuttig. Kies een sectie en splitsen in een paar meer. Het optimale aantal hangt af van uw haar dikte en lengte. Zij moeten smaller dan uw roller en niet dikker dan de diameter van uw roller. Kam elke sectie grondig en zorg ervoor dat uw uiteinden zijn volledig glad.

load...

Rol het op

Nu bent u klaar om te rollen. Hier is hoe:

 1. Plaats de roller in de buurt van je hoofdhuid, op de bodem van de sectie.
  • Als u wilt dat uw krullen naar achteren te worden gericht, plaats de rol achter je sectie.
  • Als u wilt dat uw krullen naar voren te worden gericht, plaatst u de rol in de voorkant van uw afdeling.
  • Als u wilt dat uw krullen onder te worden gericht, plaats de roller onder uw afdeling.
  • Als u wilt dat de krul omhoog te richten (flip out), plaatst u de rol boven je sectie.
 2. Gebruik de roller om het haar glad zoals u het schuiven door het midden van de as aan de uiteinden van je haar.
 3. Wanneer je naar de uiteinden, zorg ervoor dat ze glad en in contact met de roller.
 4. Schud je haar op de rol terug naar je hoofdhuid.
 5. Velcro rollers veilig zelf-geen pinnen of clips nodig.

Herhaal dit voor alle delen van het haar.

Schiet op en wacht

Geef je haar tijd in te stellen. Hoe lang je moet wachten is afhankelijk van de dikte van je haar en hoe nat het was toen je begon. Plan om minstens een uur; hoe langer je wacht, hoe beter. Om deze reden is het rollen je haar is ideaal als je ergens moeten worden 's nachts en kunnen de hele dag het doen van andere dingen rond het huis, terwijl je haar geeft.

Als u niet dat soort van tijd hebt, kunt u versnellen het droogproces met een haardroger.

 1. Gebruik alleen een lage luchtsnelheid.
 2. Zorg ervoor dat de lucht stroomt over uw rollen in dezelfde richting die je haar wordt uitgerold naar statisch haar en kroezen te voorkomen.
 3. Laat de rollers volledig afkoelen na gebruik van een haardroger.

Verwijder rollen style

Nadat je haar helemaal droog is, kunt u de rollen te verwijderen. Hier zijn een paar tips:

Speel met je haar

Nu u uw Velcro rollers hebt verwijderd, je bent vrij om uw stijl te ontdekken. U kunt de vinger-kam en uw haar te stylen, of gebruik maken van een borstel voor een nog zachtere golven. Gebruik haarlak om uw stijl wens in te stellen.