Hoe een slecht kapsel te herkennen

10 november 2018

Weten hoe je een slechte kapsel ter plaatse is de eerste stap om te weten hoe te voorkomen dat je één (en weten wanneer het tijd is om uw kapper te vuren). Er zijn drie belangrijke gebieden die deel uitmaken van een grote kapsel - vormgeven, mengen, en afwerking. Op de volgende pagina, zullen we elk gebied te bespreken, zodat u weet hoe om beter te communiceren met uw kapper of stylist en helpen spot gebieden waar uw kapper kan laten vallen van de bal.

De vorm van het kapsel

De lengte en de vorm van een kapsel kan helpen trekken de aandacht af van zwakkere gelaatstrekken en verbeteren van uw beste eigenschappen. Een volle, ronde kapsel op een man met een rond gezicht kan echt benadrukken de volheid van het gezicht. Een slankere, meer kwadraat kapsel op een rond gezicht voegt balans. Het is de eerste essentieel om te weten hoe u de juiste kapsel voor je gezicht vorm te kiezen en weet hoe een knipbeurt gelaatstrekken in balans kunnen brengen. Het gaan naar de salon met die kennis kan helpen beter selecteer een kapsel je weet dat ze gelijk hebben en voorkomen dat de bepaling tot een luie of minder ervaren kapper.

load...

Mengen van het kapsel

Goed mengen is van cruciaal belang voor een goed uitziende korte kapsel. Een goed gemengde kapsel geen zichtbare scheidingslijnen (zie de foto) hebben. Wanneer bekeken van de zijkant of achterkant, moet je geen lijnen of donkere vlekken te zien. Vanaf de voorzijde, zou er niets uitsteekt en er geen stappen in het kapsel zijn. Op de top, moet je geen regels die volgen uit uw kapper of stylist oppakken van de haren en snijden tussen zijn vingers te zien - een goede kapper zal altijd cross-check de top van front-to-back en side-to-side.

Afwerking het kapsel

Hoe een kapsel is afgewerkt is van cruciaal belang voor het bereiken van een geweldig resultaat. Grote afwerking kan polish toe te voegen aan een middelmatige kapsel, terwijl slordige afwerking van een anders geweldige kapsel kan vernietigen. Een goed afgewerkte kapsel, naar mijn mening, voldoet aan de volgende criteria:

load...

1) De omtrek van het kapsel zal de natuurlijke haarlijn zo nauwgezet mogelijk te maken. Een kapsel dat te hoog in de haarlijn wordt geschetst (zoals in de afbeelding hierboven) zal slordig er net een paar dagen na de cut. Voor meer informatie over halslijnen, stel ik voor het lezen van mijn artikel over het kiezen van de juiste hals vorm.

Lees ook:

2) Er zal geen haren omhoog steken op de kroon. Uw kroon is dat er weinig swirly deel aan de bovenkant van je hoofd en het is vaak de plek zijn de meeste kappers of stylisten verpesten. Als je kleine takjes omhoog steken daar hebt, het is een probleem (tenzij u het wilt omhoog steken). Een grote kapper zal weten hoe dit gebied te navigeren en u niet verlaten op zoek als Alfalfa van The Little Rascals.

3) Een groot kapsel zal goed met of zonder styling product te kijken. Styling product moet worden gebruikt om een ​​stijl te verbeteren, niet een maken. Een goed gevormd, gemengd, en afgewerkt kapsel moet met onze goed uitzien zonder product.

load...

Vaststelling van een slecht kapsel

Dus heb je een slechte kapsel? Eerst het goede nieuws. Het is slechts haar en het zal altijd terug groeien. Nu, het slechte nieuws. Om te houden van te kijken als een goofball, je gaat te hebben om de dop van een paar dollar en krijg een ander kapsel om de schade te herstellen. Het bevestigen van een mislukte kapsel neemt vaardigheid, dus ik niet aan te raden te proberen het zelf, tenzij je van plan bent op het scheren van je hoofd.

Als u nog steeds in de stoel van de kapper bent, kunt u in staat om gewoon te vragen voor een touch-up. Doe dit alleen als je volledig overtuigd dat deze kapper is geschoold. Dat gezegd hebbende, als uw herenkapper is bekwaam bent u waarschijnlijk niet van plan om te vragen om een ​​touch-up, dus het kan best zijn om uw verliezen te beperken en zoek een andere kapper.

Als je in voor een touch-up, laat de kapper of stylist bepalen wat de beste opties. Tuurlijk, je zou kunnen eindigen met een heel andere stijl dan u gewend bent, maar een ervaren kapper zal weten wat het beste is.

Bekijk het van de positieve kant. Vaststelling van een slecht kapsel kan je dwingen tot intensivering buiten je comfort zone en iets anders voor een verandering te proberen. Verandering is niet altijd een slechte zaak.