Hoe clip-in human hair extensions inkleuren

14 november 2018

Als uw clip-in hair extensions zijn niet helemaal de juiste kleur voor u, gewoon verven ze een andere kleur! Het is een gemakkelijke at-home-proces, zolang je yourextensions donkerder maken bent of het veranderen van de toon (bijvoorbeeld, waardoor ze roder of koeler).

Een woord van waarschuwing, hoewel: Als u wilt verlichten of markeer uw human-hair extensions, kunt u overwegen beroep doet de hulp van een professionele kapper. Je kunt het proberen, maar het is een lastiger, meer betrokken proces dat uw dure investering kan beschadigen als ze verkeerd gedaan.

load...

Voordat u begint, controleert u of uw hair extensions zijn ware menselijke haar. Kunsthaar kan niet met succes worden gekleurd.

Kies een kleur en je voorraden te verzamelen

Kies een kleur uit een professionalhair kleur en ontwikkelaar lijn. Een boxed kleur uit een drogisterij u niet de optie om de ontwikkelaar die u wilt gebruiken op uw hair extensions kiezen. Een 10-volume ontwikkelaar of een demi-permanente kleuring is het beste. U kunt een 20-volume ontwikkelaar gebruiken indien nodig, maar 30- en 40-volume kan schade aan uw hair extensions als je niet oppast.

Matrix SoColor Permanente Cream haarkleur en Matrix SoLite 10-Volume Developer zijn goede keuzes; de kleur komt in een verscheidenheid van tinten die levendige en langdurige zijn.

load...

Nadat u uw kleur en ontwikkelaar hebt gekocht, het verzamelen van een paar benodigdheden:

Organiseer uw werkruimte en mix kleur

Indien mogelijk, het opzetten van uw levert op een groot aanrecht of tafel ruimte met voldoende ruimte om comfortabel te werken. De ruimte moet warm en goed verlicht zijn. Spread vellen aluminiumfolie in uw werkgebied om de werkruimte van de kleur te beschermen.

Naar aanleiding van aanwijzingen van de fabrikant, de voorbereiding van uw kleur. De meeste kleur wordt gemengd met gelijke delen kleur en ontwikkelaar. U zult ongeveer 3-5 ounces geprepareerde kleur nodig heeft voor uw extensies. Meer kleur kan nodig zijn voor langere extensies.

Je hoeft niet om je extensies voorafgaand wassen om kleuren, maar je moet om ze te kammen om klitten te verwijderen. Vervolgens leg ze aan de overkant van de aluminiumfolie. Kleur uw hair extensions, terwijl ze nat of vochtig is.

Lees ook:

Breng de kleur

load...

Met behulp van handschoenen en een kleur borstel, volledig verzadigen elk gedeelte van uw hair extensions met de kleur oplossing. Zorg ervoor dat de kleur volledig lagen beide kanten van uw extensies van hun toppen tot aan de uiteinden. Het is veel beter om te veel kleur te gebruiken in plaats van niet genoeg.

Startat de bovenkant van het verlengstuk (waar de klemmen zich bevinden) omlaag om de einden, waarbij de natuurlijke haaruitval. Het toepassen van de kleur op zijn kop kan uw extensies beschadigen en zal waarschijnlijk laat uw extensies kroes of slordig.

Verwerk de kleur

Nadat u kleur hebt toegepast op elk gedeelte van uw extensies, losjes bedek ze met plasticfolie om te voorkomen dat de kleur uitdroogt. Laat de kleur te verwerken bij kamertemperatuur volgens de aanwijzingen-meestal de fabrikant, ergens tussen de 20 tot 40 minuten.

Check een klein deel van de hair extensions elke vijf tot 10 minuten tijdens de verwerkingstijd door zachtjes te wrijven de kleur van de verlenging met een papieren handdoek. Zorg ervoor dat de kleuren opnieuw toe te passen met de kleur borstel na controle, en vergeet niet dat haarkleur als het nat is donkerder dan het geval is wanneer het droog is wordt weergegeven.

Wanneer de verwerking is voltooid en de kleur van uw extensies bevredigend is, is het tijd om te spoelen. Vouw je aluminiumfolie in de helft voor gemakkelijk transport naar een wastafel.

Spoelen

Spoel de kleur van uw extensies met koud water onder lage druk, met behulp van je vingers om voorzichtig het uit te werken. Het is zeer belangrijk dat u laat het water stromen in de richting die het haar natuurlijke valt, van de begrensde gedeelte van de uitbreiding van de uiteinden.

Een grondig spoelen moet een minimum van 15-20 minuten duren. Zorg ervoor dat u al de kleur te verwijderen; in geval van twijfel, houden rinsing.Follow door wassen uw extensies met een milde, sulfaat-vrije, hydraterende of kleur-safe shampoo.

Kam en laten drogen

Als je zeker weet dat uw extensies volledig worden gespoeld, lag een handdoek op je werkplek. Breng een leave-in conditioner om elke sectie van uw extensies en kam ze zachtjes met grove kam.

Laat de uitbreidingen aan de lucht drogen grondig voor te gebruiken of ze te stylen, vooral als je useany soort warmte gereedschappen.