Herenkapper herenkapper - de flattop 2019

14 november 2018

Ik geniet altijd bezig met Anthony - hij heeft een groot hoofd van haar en is altijd bereid om iets nieuws te proberen. Dit is een grote flattop, taps naar een # 1 mes aan de zijkanten en achterkant, kort op de kroon met een vloeiende overgang naar een langere front. De nek loopt taps strak en afgewerkt met een scheermes omtrek. Ik gestyled dit kapsel met behulp van Grant's Pomade. Dit kapsel kan een vrij hoge onderhoudskosten kapsel als het styling elke ochtend nodig heeft en frequente reizen naar de kapperszaak aan de vorm van het kapsel te behouden.

De vervaagde Pompadour

Ben's werken een agressief korte Pompadour kapsel (of vervaagde pompadour). Voor deze stijl, namen we de zijkanten en op de huid met behulp van een 00000 mes (de strakste clipper mes beschikbaar). Het haar wordt gesneden om de huid ongeveer halverwege het hoofd en verdween snel in aanzienlijke lengte geplaatst (ongeveer vier inch). Als het haar recht naar beneden werden gekamd, zou er merkbare scheidingslijn en een groot deel van het mengen wordt bereikt door styling zijn. Het haar werd droog geblazen en gestyled met MENSDEPT. Microtech.

load...

De Ivy League

Brandon's rockende wat ik zal nu officieel mijn handtekening cut noemen. De korte Ivy League (het is een beetje "militaire rockabilly"). De zijkanten en achterkant zijn gesneden agressief vast aan de zijkanten met behulp van een open clipper mes. Uiteraard is de nek afgewerkt met een schone tapsheid en scheermes hals scheren. De top is langer (drie inch) over. Brandon's ongeveer negen en een halve voet lang, dus niet hoeven te snijden te veel op de top is een pluspunt, want ik kan echt niet zo hoog te bereiken. Voor styling, gebruikten we Woody's pommade om de controle en glans toe te voegen.

De nauwe tapsheid

load...

Voor dit kapsel, vroeg ik, “dus wat gaan we doen vandaag?” Zijn antwoord was: “alles wat je denkt dat er goed uitzien.” Ik hou ervan als een cliënt zegt dat. John heeft dikke, donkere haren - het soort dat ziet er geweldig uit met een agressief strakke taper. Het ding dat ik graag over dit soort kapsel is het contrast krijg je tussen de hoofdhuid blootstelling aan de zijkanten en de langere lengte op de top. De fade werd gedaan uit de vrije hand met een 000 mes, terwijl de top tot ongeveer 3 inch lang werd gesneden - je kunt echt zien het contrast tussen de fade en hoe langer top. Wij, natuurlijk, deed een schone taper in de rug en eindigde de cut door detaillering met een scheermes. Styling werd gedaan met Clay Woody's te sterke greep en glans te geven.

Pompadour

Ik geniet echt van het werken op Kyle - hij heeft een groot hoofd van haar en hij is altijd open voor suggesties. Voor deze klassieke Pompadour, gingen we strak op de zijkanten en de achterkant (met behulp van een nummer 1 blad en een uit de vrije hand techniek). Het haar wordt snel taps in aanzienlijke lengte boven (beneden gekamd de voorste zou ver onder zijn wenkbrauwen vallen). Traditionele pompadour styling werd bereikt door föhnen de voor- en achterkant hoogte en pommade toe werd gebruikt voor glans en controle. Ik hou van deze bezuiniging want het biedt een aantal styling opties - het kan worden gedragen als een pompadour (zoals afgebeeld) of gescheiden aan de zijkant en versleten voor een meer conservatieve look.

Lees ook:

De depressie tijdperk taper

load...

Dit kapsel ik deed voor Lucas is wat ik een depressie erastijl kapsel (of agressief korte Pompadour) zouden noemen. Voor deze stijl, wordt het haar vervaagde strakke laag rond de zijkanten en achterkant en snel overgaat in aanzienlijke lengte op de top (in het geval Lucas', ongeveer vijf inches). Voor deze stijl, het mengen komt pas echt uit styling. Als je aan de stijl recht naar beneden kammen, zou het lijken op een van een kom gesneden. Ik hou echt van het scherpe contrast tussen de huid strak zijkanten en de lengte op de top. Combineer dit met een paar jeans, een wit overhemd en zwarte skinny tie en u bent gouden. Het nadeel van deze stijl is dat vereist is van de styling te behouden en de stijl kan niet echt worden versleten.

De gewijzigde pompadour

Ik heb het snijden van Patrick haar sinds de middelbare school en het is leuk geweest naar hem te kijken groeien tot de knappe vent hij is geworden. Natuurlijk heeft hij een geweldig gezicht, maar hij heeft ook een groot hoofd van haar voor deze gewijzigde pompadour. We gebruikten een 000 mes aan de zijkanten en achterkant en nam het korte hoog boven het hoofd, waardoor een scheidslijn tussen de korte zijden en lange top (de lijn verdwijnt met styling). De top is ongeveer vier duim lang en gestyled met MENSDEPT. Microtech. Natuurlijk, realistisch, met dat gezicht Patrick kon dragen zowat elke stijl en ziet er geweldig uit.

De klassieke taper

Dit is het type van kapsel je kan het gewoon niet verkeerd gaan met gaan - de stijl werkt voor zowat elke gezicht of levensstijl. Voor klassieke taper Paulus, gebruiken we een aantal twee blade laag rond de zijkanten en achterkant (met een tapse hals en scheermes details rond de randen). De zijkanten gelijkmatig mengen in de langere bovenste (ongeveer drie inch lang) zonder zichtbare scheidslijnen. Deze stijl is veelzijdig in dat het gedragen netjes kan worden gescheiden met gel of pommade of versleten los en droog voor een meer casual look.

De rockabilly pompadour

Dit was de eerste keer dat ik geknipt Seth Loeb's haar -. En ik ben blij dat hij kwam in deze klassieke pompadour kijkt groot op hem en werkt met zijn heup, retro gevoel voor stijl. We clippereed het haar agressief korte aan de zijkanten en achterkant met de nadruk op zeer strakke lijnen rond de oren en in de nek (afgewerkt met een scheermes, natuurlijk). Het haar op de top, dat is ongeveer zeven duim lang, is gestyled terug met MENSDEPT. Microtech (een beetje warmte werd toegevoerd naar voren om wat extra lengte te geven).