Heb je een terugwijkende haarlijn? 4 manieren om te weten

9 november 2018

Het is een realiteit dat de meeste mannen te maken hebben met op een bepaald punt in hun leven - de gevreesde terugwijkende haarlijn. Of we willen om het te accepteren of niet, het is een feit dat de meesten van ons mensen zal worden geconfronteerd op een bepaald punt in ons leven. Als je uiteindelijk een van de gelukkigen die een heel leven met een volle haardos, heb je de mannelijke kaalheid kansen bieden.

Voor de rest van ons, zal er een tijd komen dat ons haar begint te dun en ons voorhoofd beginnen te breiden. In de beginfase, kunnen wij het afborstelen en onszelf vertellen dat onze haarlijn was altijd zo hoog. "Piek die weduwe was er altijd," zullen we bij onszelf denken als we weigeren te geloven dat haaruitval ons kan overkomen. Immers, onze vaders en grootvaders waren niet kaal.

load...

Het probleem met ontkenning is dat het maakt je klaar voor mislukking. Ja, accepteren dat je ervaart mannelijke kaalheid is zwaar, maar het is iets dat gebeurt aan het beste van ons. En als je in staat om de symptomen te herkennen en neem een ​​proactieve benadering van haaruitval bent en u heeft dan een betere kans om te voorkomen dat terugwijkende haarlijn te groeien - en in sommige gevallen, je kan zelfs het haar terug te krijgen dat je verloren. Deze dagen, zijn er een aantal verschillende behandelmethoden die in staat zijn om u te helpen uw volle haardos te houden zijn. Maar voordat je dat kunt doen, moet je weten wat te zoeken.

1. Een terugwijkende haarlijn zorgt ervoor dat je haar om anders te handelen

Je weet hoe je je haar beter dan wie dan ook te beheren. Je weet waar elke kleine cowlick is gelegen of in welke richting om je haar te borstelen. Echter, de geringste beetje van haaruitval volledig de manier waarop je haar zich gedraagt ​​veranderen. Als dat cowlick plotseling is verdwenen of je haar is niet stylen de manier waarop ze gebruikt, kan het een teken van haaruitval.

load...

2. Spotting dunner gebieden in je haar

Veel mannen beginnen met het ontwikkelen piek van een weduwe als hun haarlijn begint terugwijkende. In plaats van haar gelijkmatig te verliezen over hun hoofd, de rechter en linker hoeken van de haarlijn begint te dun de meeste, het creëren van een haarlijn die uiteindelijk laat een hoefijzervormige kalende patroon.

Lees ook:

Bij het borstelen of stylen van je haar, wat tijd doorbrengen kijken naar de hoeken van je haarlijn te zien of ze dunner dan normaal uitzien. Zo ja, kan je haarlijn worden terugwijkende.

3. Besteed aandacht aan overmatig vergieten

Gewoon omdat je je haar liggen rond het huis betekent niet dat je kalende. Immers, de gemiddelde persoon loodsen ongeveer 100 haren per dag. Het is niet totdat u een ongebruikelijke hoeveelheid haar bericht in uw haarborstel of douchebak dat je moet beginnen na te denken over haaruitval. Toch is het goed om een ​​mentale notitie of je meer haar dan normaal zijn of niet vergieten te maken. Want als je bent en je haar wordt niet stylen de manier waarop het vroeger was, zou u in de vroege stadia van haaruitval.

load...

4. Maak een foto van je haarlijn

Smoren haar verlies in de kiem vraagt ​​om een ​​proactieve aanpak. Hoe eerder u actie ondernemen, hoe beter uw kansen zijn op het voorkomen dat terugwijkende haarlijn uit groeit. Het bijhouden van regressie onze haarlijn is makkelijker gezegd dan gedaan, dat wel. Wij zien onszelf in de spiegel elke dag, dus de verandering is zo geleidelijk dat het vaak glijdt onder de radar. Als u niet zeker weet of je verliest je haar of niet, neem een ​​foto van je haarlijn en vergelijk het met oudere foto's. U zult in staat zijn om te weten of je haarlijn daadwerkelijk terugtrekt... Of als je dingen verbeelden.

Je verliest je haar, wat nu?

Gewoon omdat je haarlijn terugwijkende is, betekent niet dat je per se je haar vaarwel kussen. Er zijn een aantal verschillende manieren die u kunt vasthouden aan het haar dat je hebt en in sommige gevallen zelfs terug groeien enkele van de haren die je hebt verloren. Special-DHT blokkeren van shampoos en conditioners, drugs met finasteride en minoxidil, en vitamine supplementen die biotine kunnen allemaal helpen stoppen met uw terugwijkende haarlijn van verdere vooruitgang.