Heb je een haaruitvalarts nodig?

15 november 2018

Als je je haarlijn hebt gemerkt beginnen af ​​te nemen of je haar dunner begint te worden, een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen in het stoppen van eventuele verdere haaruitval is in contact komen met een haaruitval arts.

Haaruitval kan op elke leeftijd beginnen. De meeste mannen ervaren de vroege tekenen van mannelijke kaalheid in hun jaren '20 of '30. Met kaalheid, hoe eerder u actie te ondernemen en laten behandelen, des te meer van je haar je zult kunnen houden.

Gelukkig bijna alle mannelijke haaruitval is vandaag te behandelen. Een haaruitval arts kan samen met u om erachter te komen wat de oorzaak van uw haaruitval en samen een haaruitval preventie-protocol dat u helpt verder verlies te minimaliseren en houden zo veel van je haar mogelijk te maken.

load...

Ik weet niet zeker als je een haaruitval dokter nodig? Hieronder hebben we een lijst van de belangrijkste voordelen van een gesprek met een haaruitval arts, evenals enkele tekenen kunt u zoeken naar om te weten wanneer het tijd is om actie te ondernemen en iets over je haarverlies te doen.

De voordelen van het zien van een haaruitval arts

Met haaruitval drugs zoals finasteride en minoxidil beschikbaar over de toonbank, zijn er nog genoeg redenen om een ​​haaruitval arts zien of je de eerste tekenen van mannelijke kaalheid heb gemerkt.

Haaruitval kan optreden voor een verscheidenheid van redenen. Als je lange uren in een stressvolle omgeving te werken, kan dit het gevolg zijn van lifestyle stress. Als u zojuist behandeld met een ernstige verwonding of stressvolle gebeurtenis, is er een risico dat uw haarverlies telogene effluvium veroorzaakt door een schok of frustratie zou kunnen zijn.

load...

Er zijn ook andere redenen voor haaruitval. Een dieet dat is een gebrek aan vitaminen en mineralen kan leiden tot zwak, dunner wordend haar. Sommige mannen ook last van haaruitval als gevolg van huidaandoeningen, bepaalde medicijnen en gebrek aan slaap.

Haaruitval artsen zijn gespecialiseerd in het identificeren van de oorzaak van haaruitval en kan snel en eenvoudig u vertellen waarom uw haaruitval optreedt en wat u kunt doen.

Zij kunnen u ook informeren over de effecten die u kunt verwachten van haaruitval medicijnen en andere behandelingen, evenals de mogelijke bijwerkingen.

Als uw haaruitval is niet genetisch, kan een haaruitval arts te helpen bij het vinden van de oorzaak met behulp van een van de verschillende testen:

Voor genetische haaruitval, kan een haaruitval arts in staat zijn om een ​​serum DHT test, die het totale bedrag van haaruitval veroorzaken dihydrotestosteron in de bloedbaan zal detecteren plannen.

Lees ook:

Het zien van een haaruitval arts is niet essentieel. Echter, als je sommige of alle van de voorkomende symptomen van haarverlies hebt gemerkt en wil het oordeel van deskundigen ondersteund door echte medische gegevens, uw beste inzet is altijd om een ​​deskundige te praten.

load...

Mocht u een haaruitval dokter?

Simpel gezegd, moet u een haaruitval arts te zien als je je haarlijn hebt gemerkt terugwijkende of dunner en wil er iets aan doen.

De beste tijd om een ​​haaruitval arts te zien is wanneer u een van de vroege tekenen van kalende merken. Als je haarlijn langzaam terugwijkende of u merkt dat veel haar uitvalt als je shampoo of kam je haar, is het waarschijnlijk een goed moment om actie te ondernemen.

Een gemakkelijke manier om te weten dat je verliest haar is om een ​​aantal foto's van u twee of meer jaren uit elkaar gehaald te vergelijken. Als u een visuele verandering in je haarlijn of haardikte kunt zien, het is de moeite waard om een ​​afspraak met een haaruitval arts.

Het kan ook de moeite waard een haaruitval arts zijn als je nog niet opgevallen een van de voorkomende symptomen van kaalheid, maar ik wil gewoon worden voorbereid en hebben een plan voor het omgaan met haaruitval als en wanneer je het ervaart.

Welke behandeling zal een haaruitval arts voorschrijven?

Uw haaruitval arts zal de behandeling voorschrijven op basis van de oorzaak van uw haaruitval. Als uw haaruitval is genetisch bepaald (dat is veruit de meest voorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen), de meest voorkomende behandeling optie is finasteride en / of minoxidil.

Deze medicijnen werken door het blokkeren van hormonale haaruitval en hergroei uw haar voor een dikker, sterker en gezonder haarlijn. Elke werkt enigszins anders - kunt u meer leren over de verschillen in onze gids voor Minoxidil vs Finasteride.

Soms kunt u ook aan te raden een actueel DHT blocker of anti-haaruitval shampoo voor extra bescherming.

Als je haar verlies wordt veroorzaakt door stress of een ander gezondheidsprobleem, kan uw haaruitval arts in staat zijn om iets voor de behandeling van de onderliggende aandoening voorschrijven. In sommige gevallen kunnen ze u doorverwijzen naar een specialist voor een specifieke behandeling om het onderliggende probleem te beëindigen en de haaruitval.

Praat met ons haaruitval artsen

Praten met een haaruitval arts is een snelle, gemakkelijke manier om erachter te komen wat de oorzaak van uw haaruitval en wat u kunt doen om het te stoppen.

Bent u bezorgd over haarverlies? Neem een ​​online consult met één van onze artsen om te leren wat de oorzaak van uw haaruitval, welke behandeling opties beschikbaar zijn en hoe u kunt voorkomen dat verdere haaruitval.