Hairextensions kunnen leiden tot permanent haarverlies

14 november 2018

De magie van hair extensions is velen een meisje best bewaarde schoonheid geheim. Maar weinig mensen realiseren zich het risico deze groeiende beauty trend vormt voor permanente haaruitval.

Lange glanzende sloten waait in de wind. Elegant updos opgestapeld boven op het hoofd. Wie zou niet de magie van hair extensions willen?

In staat zijn om je uiterlijk te veranderen in een opwelling, in plaats van te wachten jaar voor uw eigen haar te groeien is veel een meisje best bewaarde schoonheid geheim. Maar voor velen onbekend, deze groeiende beauty trend brengt het risico voor permanente haar loss.Hair extensions werden voor het eerst gemeld worden gebruikt in het oude Egypte, maar echt aan populariteit gewonnen in de jaren '60 en '70 toen bijenkorven waren allemaal het bereik en de benijdenswaardige lokken Cher maakte vrouwen haasten naar de dichtstbijzijnde salon.

load...

Eerder dan verstopt onder een krassend pruik, kon natuurlijk of kunsthaar worden toegevoegd aan uw eigen haar, het verhogen van de lengte of volheid. Wanneer beroemdheden werden gezien met behulp van hair extensions om hun blik op een regelmatige basis te veranderen, het publiek stroomden naar hun zilveren scherm afgoden te kopiëren.

Vrouwen in grote aantallen, en mannen in mindere mate begonnen met het kopen in deze nieuwe business, het draaien van hair extensions in een miljoenen dollar industrie als 's nachts.

Het haar arts en expert in haartransplantatie zegt:

De theorie achter hair extensions is prachtig. U kunt de lengte van je haar te verhogen door simpelweg het aanbrengen van kleine groepen van ofwel kunstmatige of mensenhaar aan de uiteinden van uw bestaande haar. Of, als je zeer dun haar had zonder lichaam, kunt u deze trossen van haar hechten aan de basis van je haar schachten, waardoor het volume en de volheid van uw haar toe.

load...

Het probleem met dergelijke technieken is dat je een manier vinden om de extra haren hechten aan uw eigen haar te vinden. Meerdere technieken worden gebruikt, van het gebruik van kleine clips, om kleine metalen ringen die zijn gekrompen, om potentieel schadelijke lijmen, naaien in trossen van uitbreidingen van uw bestaande haar dat moet worden geweven in rijen. Wat de prachtige reclamecampagnes hoeft niet laten zien is de potentiële schade van deze verschillende technieken kunnen veroorzaken.

Lees ook:

Permanente schade

Wat is haar? Haar groeit van een wortel of een follikel onder de huid. De wortel is het levende gedeelte van het haar terwijl de as uit de dode cellen geduwd vanaf de wortel als het groeit. Elk type chemische of mechanische behandeling van het haar zowel de wortel en de as beschadigen. Als uw extensies niet worden in of buiten de juiste wijze meerdere vormen van schade kan ontstaan. De lijm, warmte en mechanische plooien gebruikt om haarextensies bevestigen kan de haarschacht beschadigen en breken op of net boven de extensie verbindt.

load...

Het extra gewicht van de toegevoegde haar kan te veel, het trekken van de natuurlijke haren uit bij de follikels. Of haar kan uitgetrokken worden bij de wortel simpelweg door borstels of kammen vangen in de verschillende typen joins. Als uitgetrokken vaak genoeg, zal de follikel gewoon sterven, wat resulteert in haarverlies, een aandoening in de medische sector als traction alopecia bekend.

Zelfs als je het geluk hebt om de potentiële schade die hair extensions uw eigen haar kan veroorzaken te voorkomen, bent u zeer onwaarschijnlijk dat de potentiële schade aan uw bankrekening te voorkomen.

Het corrigeren van problemen

Hair extensions zijn niet permanent. Extensies toe te voegen duurt tot vijf of zes uren afhankelijk van de bevestigingstechniek. Huidige technieken zullen de resultaten te produceren voor een maximum van drie maanden. Dan moet je het allemaal vernieuwd weer, vaak ondanks de nieuwe extensies te kopen.

En met haar, je zeker kreeg waar je voor betaalt. Goedkope kunsthaar ziet er heel onaantrekkelijk en onnatuurlijk, en slecht bevestigd hair extensions zijn gemakkelijk opgemerkt.

In weerwil van alle mogelijke schade aan je haar en je portemonnee, hair extensions verkocht blijven worden in grote aantallen. Wanneer goed uitgevoerd door deskundigen, kunnen hair extensions helpen een persoon corrigeren van een probleem dat vrij kan worden verwoestende of zuiver zorgen voor een frisse en modieuze look.

Maar vergeet niet, voor elk Jennifer Aniston soort beroemdheid die loopt over de rode loper met lange golvende lokken, zijn er de onvermijdelijke Britney Spears beroemdheden die onherstelbare schade hebben geleden aan hun eigen natuurlijke hoofden van haar.

Zolang je bent goed opgeleid en geïnformeerd over de mogelijke gevaren van hair extensions, en je in de volledig op de hoogte go reis in te voeren voor het met je ogen wijd open.