Haarkleurformules voor kappers 2019

10 november 2018

Niet alle haarkleuren zijn gelijk. In feite, sommige klantverzoeken zijn ronduit eng om soms uit te voeren. Haarkleur is als wiskunde, kan het niet zinvol op het eerste, maar zodra je achterhalen van de formule, het antwoord is daar voor u. Hieronder vindt u een aantal lastige haarkleur verzoeken vindt gedecodeerd, dus je weet precies wat te doen de volgende keer.

Die koppige reds

Het bereiken van een rijke, multi-dimensionale rood is geen kleine bestelling. Goldwell is al lang bekend onder professionele colorists voor het aanbieden van een aantal van de meest ware en langdurigste rode tinten. Hieronder vindt u een geweldige kleur formule die zal resulteren in een vurige, rijke, multi-dimensionale rode haarkleur te vinden.

load...

Base: Goldwell Topchic 7K 40mls + 40mls 10 volume peroxide

Formule A (voor levendigheid): Topchic 7oR 10 ml + 8GG 10 ml + 10 ml + 7 kg 30mls 20 volume peroxide

Formule B (voor diepte): Topchic 7KG 10 ml + 10 ml 8GG 7KR + + 30mls 20 volume peroxide

Formule C (highlights): Topchic 8KG 10 ml + 10 ml 9G + 20mls 40 volume peroxide

Gaande van blond tot Brunette

Wanneer uw uber-blonde klant komt binnen en vraagt ​​naar beneden te worden genomen om een ​​brunette, de meesten van ons gaan een beetje in paniek. Geen schrik hebben! Dit fantastische formule zal resulteren in een rijke, diepe brunette met mooie rode ondertoon. U zult bereiken precies de juiste hoeveelheid van de diepte en de kleur zal niet al te inktzwarte of donker uitzien. Werken met meerdere tinten als afzwakken van uw blonde klanten zal hen gemak in de overgang, en zij zullen niet het gevoel dat hun haar is allemaal een donkere kleur.

load...

Formule 1 (Base): Rijk Warm Bruin

30mls Tophic® 6NN + 20mls 6 GB + 1 ml + 8kg gelijke delen 10 volume ontwikkelaar

Formule 2: goudblonde

15 ml Tophic® 8G + 5 ml + 2 ml 9G GG + mix gelijke delen 10 volume peroxide

Formule 3: Verkoperde Chocolate Brunette

20mls Tophic® 7KB + 5 ml 7 G + 8kg 3 ml + 2 ml GG + mix gelijke delen 10 volume peroxide

Formule 4: Warm Brown

Lees ook:

10 ml Tophic® 7NN + 10 ml + 5 ml 7G 7B + 2 ml + 8kg gelijke delen 10 volume peroxide

Formule 5: (Toner)

10mls Colorance® 8G + 5mls 8k + 3mls 7 g + 2mls GG mix + 40mls Colorance® ontwikkelaar

Going platina

Going platinum met uw klant kan ook een eng vooruitzicht zijn op het eerste. U zult vechten warmte, terwijl het proberen om de integriteit van het haar van uw klant te behouden. Het krijgen van een maximale lift uit het haar en het gebruik van de juiste toner is de sleutel. Hieronder vindt u een geweldige formule die een toner die echt werkt omvat vinden.

load...

Formule 1 (Lightener): TIGI copyright © olour True light + TIGI copyright © olour activator 8.5vol / 2,55%.

Formule 2 (Lily White Beige): 58g TIGI copyright © olour gloss 0/02 + TIGI copyright © olour activator 8.5vol / 2,55%

Formule 3 (Buff Suede): 30g TIGI copyright © olour gloss 0/02 + 7 g TIGI copyright © olour creatieve 7/23 + TIGI copyright © olour activator 8.5vol / 2,55%

Dat ontwijkende J-Lo BRONDE '

Verzoeken om 'BRONDE' haarkleur opduiken meer en meer. Niet helemaal blonde en niet helemaal bruin is wat sommige van deze kleur beroemd gemaakt door dames als Jennifer Lopez en Jessica Alba zou omschrijven. Zo mooi als deze kleur is, kan het ook verrassend lastig te bereiken op keer. Je moet dat evenwicht van net genoeg warme en koele tinten vinden zonder in te gaan op te warmen of grauwe. Hieronder is een geweldige formule om je slag te gaan met dit hete trend.

Natuurlijke Level: 6 lichtbruin

Bestaande Level: De nieuwe groei bij bestaande medium-licht om extra licht blonde highlights

Doel Resultaat: Een naadloze mix tussen de tinten, bereikt door toevoeging van lowlights, hoogtepunten, en mid-banding met lichtgevende zachte roze tinten.