Haarhorloge: dit zijn de 5 vroege tekenen van kalend zijn

14 november 2018

Hebben die losse haren liggen je rondgereden in paniek? Gewoon nog geen zorgen. Het is heel normaal voor mensen om overal te werpen tussen de 100 en 150 haren per dag. Het is wanneer je haar valt in een sneller tempo en stopt met groeien terug dat je een probleem hebt.

Terwijl haaruitval op zich is niet altijd indicatief voor mannelijke kaalheid, kan zij aanvoeren om haar verlies in combinatie met andere tekenen van kaalheid. Omdat de behandeling van alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) is meer succesvol als gevangen in een vroeg stadium, wil je deze borden ter plaatse zo spoedig mogelijk.

load...

Kijk uit voor deze vroege tekenen van kalende

1. De terugwijkende haarlijn

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende teken van haaruitval, en omdat het zo geleidelijk gebeurt, is het gemakkelijk te missen. Kortom, je haarlijn begint om verder te kruipen en hoger op je voorhoofd, totdat het vrijwel op de top van je kruin. De beste manier om te herkennen wanneer je haarlijn wordt terugwijkende is te kijken naar je haar rond de tempels, want dat is de gebieden die beginnen meestal verdunnen van de eerste. Als ze minder dicht te kijken dan voorheen en het lijkt alsof je begint te piek van een weduwe te ontwikkelen, wordt je haarlijn begint weg te ebben.

Het probleem met haarlijn recessie is dat het zelden stopt met de tempels. Voor de meeste mannen, het blijft wijken tot ze een M-vormig haarlijn met kale plekken uitstrekt in de kroon van elke hoek, evenals een patch van haar meer in het midden.

load...

2. De kroon is dunner

Wanneer je borstel of uw haar te stylen, uw hoofdhuid er meer zichtbaar dan normaal? Zo ja, kan het haar op je hoofd te vallen. Haarverlies bij de kroon kan voorkomen in een aantal verschillende gebieden. U kunt een kale plek op uw vertex te ontwikkelen, zou je haar gelijkmatig te verliezen over je hoofd, of het kan verbinden met je terugwijkende haarlijn en laat je met de beruchte cul-de-sac kapsel.

3. Iets over je haar is anders

Je haar begint te veranderen als het begint dunner. Plotseling, de manier waarop je gebruikt om je haar te stylen gewoon niet op dezelfde manier gebruikt om te werken. Voor sommige mannen, kunnen ze zelfs beginnen met het ontwikkelen extra golven of krullen in hun haar in de buurt van de oren wanneer ze beginnen hun haar te verliezen. Voor anderen, kan het iets als een kuif schijnbaar verdwijnen in dunne lucht, of hun haar wil plotseling de mist in de hele tijd. Wat ook het geval kan zijn, je weet hoe je haar moet worden vormgegeven, en dat is iets dat niet gaat abrupt veranderen, behalve voor de volgende redenen: je hebt geprobeerd een nieuwe styling product, je hebt je haar ontspannen, of je haar is uitdunnen.

Lees ook:

4. Je haar groeit langzamer

Als je haar niet zo snel als vroeger groeit, kan dat ook een teken dat je in de vroege stadia van kaalheid zijn. Een andere veelbetekenende teken is als de textuur van je haar is veranderd wanneer het terug groeit. Dunner wordend haar heeft de neiging terug meer piekerig en zwakker dan gezonde strengen haar te komen.

load...

5. Haar dunner in het algemeen

Hoewel het gebruikelijk om een ​​klein beetje van haar te verliezen als je ouder wordt, een sterk verschil in volume betekent dit waarschijnlijk dat je in de vroege stadia van mannelijke kaalheid. Blijf op de hoogte van de dikte van je haar op je kruin en in de buurt van je haarlijn. Als een van deze ruimtes zien alsof ze dunner, kon je het verliezen van je haar.

Wat te doen als je de vroege tekenen van kalende merken

De sleutel tot het voorkomen van mannelijke kaalheid is een proactieve aanpak. Als je wacht tot je het grootste deel van je haar hebt verloren, ben je waarschijnlijk niet van plan om de resultaten die je wilt. Helaas, een van de meest voorkomende redenen waarom mannen laten hun haaruitval gaan ongecontroleerd is vanwege ontkenning.

Mannelijke kaalheid is iets dat kan gebeuren met mensen van alle leeftijden. Of u nu in uw jaren '40 en '50, of je bent in uw late tienerjaren tot begin jaren '20, kan haaruitval toeslaan. Dus, als je begint te merken meer dan de gebruikelijke hoeveelheid haar op de bodem van uw afvoer, of je haar is niet zo dik als het vroeger was, is het belangrijk dat u actie te ondernemen. Er zijn een aantal behandelprogramma's die wetenschappelijk zijn bewezen te vertragen haar verlies in de meerderheid van de mannen. Sommigen kunnen zelfs helpen u regrow een deel van de haren die u al hebt verloren! Mannelijke kaalheid is normaal, niet met behulp van de middelen om te behandelen is het niet.