Gezondheidsnieuws: rood haar gekoppeld aan hoger melanoomrisico (preventie)

15 november 2018

De tint die ups van uw risico op kanker.

Waarom roodharigen hebben meer kans op huidkanker [blisstree] krijgen

Zelfs als roodharigen vermijd de zon, een nieuwe studie blijkt dat ze nog steeds op een hoger risico op huidkanker. Gepubliceerd in het tijdschrift Nature, vonden de onderzoekers dat mensen met rood haar zijn niet alleen meer kans om sproet en branden, maar ze zijn ook meer kans op het ontwikkelen van melanoom-meer nog dan blonds. Waarom? Blijkt dat het rode pigment is gerelateerd aan carcinogene activiteit. De studie auteurs adviseren het vermijden van zo veel schade door de zon mogelijk en religieuze over huidkanker screenings-goed advies voor iedereen te zijn.

load...

Een natuurlijke manier om dementie weren [psychiatrische centrale]

Als je een beetje extra motivatie nodig hebben om die ochtend wandeling te maken, hier is het: Nieuw onderzoek van het Verenigd Koninkrijk toont aan dat oudere volwassenen die regelmatig betrokken zijn bij fysieke activiteit hun risico op vasculaire gerelateerde dementie met 40% verlaagd en cognitieve stoornissen door welke oorzaak dan 60%. Dus hoeveel heb je nodig? Onderzoekers suggereren lichamelijke activiteit van matige intensiteit ten minste 30 minuten drie keer per week naar cognitieve stoornissen te voorkomen.

Antidepressiva & zwangerschap: moet je of moet je niet?

Zwangere vrouwen die depressief zijn over het algemeen gezegd dat de voortzetting van hun medicatie hen en hun baby's zal helpen. Maar een nieuwe studie beoordeling vraagtekens bij de veronderstelling dat depressie is slecht voor een foetus, en concludeert dat antidepressiva bieden meer risico's dan voordelen en hoger risico op een miskraam, vroeggeboorte, zeldzame hartafwijkingen, en gedragsproblemen-en moet worden vermeden. Veel deskundigen echter helemaal niet mee eens.

Lees ook:

Hoe Sandy geknoeid met onze gezondheid

Sandy heeft de annulering van 300 Rode Kruis bloed drives veroorzaakt in 14 staten, en als de storm het hoofd westen, meer annuleringen verwacht. De annuleringen hebben geresulteerd in meer dan 9.000 bloed en bloedplaatjes donaties verloren, en op de lange termijn effect wordt verwacht significant te zijn. U kunt helpen door het geven van bloed; Plaatselijke bloed drive in uw omgeving op redcrossblood.org of americasblood.org.

load...

Het huiselijk geweld kwestie niemand denkt over

Bijna 50% van de vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld vertraging het invoeren van een vrouwenopvang als gevolg van bezorgdheid voor het verlaten van een huisdier achter. Dit is niet alleen voorkomen dat mensen het krijgen van hulp, het betekent ook blijven dieren in gevaar als goed; 85% van de vrouwen die schuilplaatsen praten over huisdier misbruik in hun gezin. Terwijl sommige opvangcentra niet toestaan ​​dieren, de meeste niet. De American Kennel Club is bezig om dat te veranderen door het aanbieden van subsidies aan opvanghuizen 11 waar huisdieren welkom zijn vrouwen in het hele land.