Gezond haar houden met slimme gewoonten

14 november 2018

Kijk eens rond op sommige vrouwen die je kent met grote haren. Hoe doen ze zulke weelderige lokken te krijgen? Zijn ze gewoon geluk? De kans is groot, zelfs als geluk speelt een kleine rol, een groter deel gaat naar hoe zij zorgen voor hun mane.Keeping gezond haar hoeft niet duur of ongelooflijk tijdrovend te zijn; Het moet gewoon een prioriteit om sommige of alle van deze vijf gezond haar gewoonten you.Adopt en zweep uw sloten in vorm zijn.

Volg een routine

Gezond haar begint met routine-onderhoud. Hoe gemakkelijk of ingewikkeld je routine is nog steeds aan jou, maar steken met één belangrijk is. Ieders regime zullen verschillen, maar ze moeten allemaal voorzien van reiniging, conditionering en vochtinbrengende. Als je eenmaal alle elementen op hun plaats te hebben, is het van vitaal belang dat u dit regime te volgen - er is een reden waarom het heet een routine. Haphazard zorg zal leiden tot een hit-or-miss resultaten. De vrouwen met de gezondste sloten zijn degenen die in de tijd te maken aan de zorg voor hen.

load...

Spring op de beschermende styling bandwagon

Zelfs als het maximaliseren van de haargroei is niet een van uw doelen, kan beschermende stijlen die u nog steeds profiteren. Het houden van uw haar omhoog en weg van het drogen en schadelijke elementen houdt vocht in, waardoor uw manen om soepel en zacht blijven. Veel vrouwen onmiddellijk denken "bun" wanneer ze denken dat beschermende, en samen met het idee van een getrokken-back broodje komt het idee van "saai." Beschermende stijlen worden slechts beperkt door uw verbeelding! Ja, een klassieke chignon werkt, maar andere stijlen die je kunt proberen dat nog steeds houd je lokken in een fantastische vorm zijn onder andere:

load...

Niet alleen heeft deze lijst illustreren hoe vele opties die je hebt in beschermende styling, maar deze stijlen werken voor natuurlijke of rechtgetrokken haar.

Trim als dat nodig is

Lees ook:

De uiteinden van het zwarte haar kan vooral kwetsbaar. Ze zijn de oudste delen van je haar en ze zijn vaak de droogste. Je moet echt om speciale aandacht te besteden aan uiteinden van uw manen om te voorkomen dat ze zeer droog en broos. Zelfs met de beste zorg, echter trims zijn vaak een noodzakelijk onderdeel van een gezonde haarverzorging. Uiteinden kan splitsen of gewoon worden zo droog dat er geen bedrag van de dagelijkse vocht maakt echt een verschil. Een trim is niet een cut, echter. Zolang je volgen gezond haar gewoonten van de meerderheid van de tijd, moet je niet nodig hebt om meer dan 1/4 trimmen tot 1/2 inch om de paar maanden. Hoe meer je oefent het dragen van beschermende stijlen, hoe minder je nodig hebt om weg te knippen.

load...

Gebruik de juiste hulpmiddelen

Vrouwen met gezond haar voorkomen van bepaalde werktuigen, waarvan zij weten schadelijk zijn voor hun sloten. Deze omvatten scrunchies paardenstaart of houders met metalen stukken, kammen met de tanden op afstand te dicht op elkaar of met ruwe randen, harde haren borstels en ouderwetse warmte gereedschap met metaalplaten. Je hebt veel keuzes in haarverzorgingsproducten en accessoires die zijn ontworpen zacht voor je manen te zijn - ze zijn beschikbaar in een brede prijsklasse, ook, dus je hoeft niet altijd om veel geld te besteden aan de kwaliteit gereedschappen te krijgen. Gebruik alleen gereedschappen en accessoires die niet zal trekken, trek of ruk je haar uit.

Bescherm uw sloten

Een van de snelste, meest goedkope en eenvoudige manieren om je haar gezond te houden is met betrekking tot het 's nachts. Het is eenvoudig, maar zeer effectief. Kies een zijdeachtige of satijnachtige haar deksel (kopen op Amazon), glijden over je lokken en goed slapen, wetende dat je haar niet zal raken op een katoenen kussensloop, of dat het katoen om weg te zuigen al het vocht van je haar. Niet iedereen houdt die haar haar, hoewel, dus in plaats van een haar motorkap, probeer dan een zijdeachtig of satijnen kussensloop (kopen op Amazon). Het is net zo effectief en zal een lange weg in de richting van ervoor te zorgen dat je wakker wordt met zachte haren die niet is uitgedroogd te gaan.