Gezichtshaar verwijderen voor vrouwen: 10 manieren om soepel te worden

13 november 2018

Alle vrouwen hebben een kleine hoeveelheid gezichtshaar, en voor velen, met uitzondering van de wenkbrauwen, het is niet merkbaar. Maar als de jouwe is beter te zien dan je zou willen, er zijn vele manieren om zich te ontdoen van. Zij omvatten het verwijderen thuis, volledig natuurlijke methoden, en meer geavanceerde opties die het permanent kan verwijderen. Krijg savvy over de do's en don'ts en de voors en tegens van deze delicate zone om de juiste methode te kiezen.

Pincet

Pincet is de gemakkelijkste en goedkoopste methode van het verwijderen van gezichtshaar. Het is meestal de go-to manier om je wenkbrauwen getemd te houden. Maar het kan ook worden gebruikt voor de occasionele kin haren die opduiken uit het niets.

Het scheren

load...

Tenzij je met je laser of elektrolyse behandelingen of zijn echt wanhopig op zoek naar een snelle ontharing, zette de scheermes. Scheren creëert stompe hoeken die het haar te laten verschijnen dikker, en niet te vergeten dat het zeer tijdelijk en waarschijnlijk zal slechts een dag. Het is OK voor je lichaam, maar niet je gezicht. Dus laat je niet misleiden door deze hele kleine scheerapparaten in leuke kleuren voor vrouwen op de markt gebracht.

Ontharingsmiddelen

Een ontharingscrème is een sterk alkalisch product dat breekt haar, zodat het gemakkelijk kan worden afgeveegd. Met behulp van gezichtshaar crèmes is een beetje beter dan scheren het gezicht, omdat het meestal niet maken zo scherp ATIP als een scheermes doet.

load...

De resultaten zullen u slechts voor een paar dagen op het meest. Wees voorzichtig, omdat ontharing crèmes bevatten agressieve chemicaliën en kan uw huid, vooral het delicate gebied van het gezicht te verbranden. Probeer iets als Nair Gevoelig voor de Face (Prijzen vergelijken).

Threading

Deze oude methode ontharing met behulp van een string is zeer gewild voor precieze vorm van de wenkbrauw en gezichtshaar verwijderen die tot zes weken kan duren. Het is snel, gebruikt geen chemicaliën, en is over het algemeen goedkoop. Een groot pluspunt is dat als je het haar kan voelen, kan threading verwijderen.

Waxen

Harsen is een favoriete methode voor het gezichtshaar voor maximaal zes weken met behulp van een hars-wax bevrijden. Waxen dienst is te vinden in salons en spa's overal, en een breed scala van thuis kits worden verkocht. Waxen is scrubben en kan extreme roodheid, korsten of brandwonden veroorzaken als je al met behulp van krachtige exfoliators op je gezicht als salicylzuur, alfa-hydroxy zuur of enzymen (lees meer over voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen). Wassende duurt ongeveer vier weken.

Lees ook:

Sugaring

load...

Er zijn twee soorten suikerpasta: pasta en een gel. Beide types zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals citroensap, suiker en water. Deze methode laat je haar-vrij voor maximaal zes weken. Veel mensen voorstander suiker, dan waxen, want het is minder pijnlijk en zachter op de huid. De traditionele methode met behulp van pasta kan haar zo kort als 1/16 inch, in vergelijking met de 1/4-inch minimum haarlengte nodig is voor waxen verwijderen.

Coil ontharingsmiddelen

Misschien heb je deze kleine gadgets geadverteerd voor vrouwen ontharing gezicht gezien. Ze zien eruit als kleine slinkies dat je haar pak uit de wortel. Denk pincet, maar zo veel sneller, omdat je niet hoeft te elk haartje afzonderlijk te grijpen. Epicare en Lindo zijn twee mogelijke keuzes.

Vergelijk prijzen op Amazon

Laser haar verwijdering

De beste kandidaten voor het gebruik van gepulseerd licht om de haarfollikel te schakelen zijn generallythose met huidtinten op de lichtere kant en donker haar, omdat het licht de doelstellingen van de pigment. Dat is goed als je donker haar, maar niet als je een donkere huidskleur hebben.

Laseren is FDA-goedgekeurd als een werkwijze voor het permanent haarvermindering, waardoor na verloop van tijd het haar die terugkeert dunner en lichter zijn, en mogelijk uiteindelijk helemaal na vele behandelingen terugkeren.

Thuis apparaten zoals Tria ontharing Laser Precision, Tria Laser 4X en Silk'n Flash & Go kan gebruikt worden op het gezicht van de wang lijn naar beneden.

Als je blond of licht haar, een ander apparaat, m e glad is uniek omdat het gebruik maakt van een combinatie van IPL (Intense Pulsed Light) en RF (radiofrequentie) en is gemaakt om alle kleuren van women'sfacial haar te behandelen.

Electrolyse

De methode met de beste track record en de enige methode goedgekeurd door de FDA voor permanente haar removalis elektrolyse. Het maakt gebruik van een elektrische stroom. In tegenstelling tot laser ontharing, hoeft u niet een bepaald haar of huidskleur om resultaten te bereiken nodig hebben. Het duurt enkele behandelingen, maar aan het eind van die cyclus, zult u niet nodig om het haar in dat gebied ooit weer te verwijderen.

Prescription cream

Met behulp van Vaniqa, zou een recept crème de gemakkelijkste manier om het uiterlijk van gezichtshaar te verminderen zijn. Hoewel dit door de FDA goedgekeurde crème haar niet permanent zal verwijderen, hij zorgt ervoor dat het minder snel groeien en komen in fijner en zachter. De maker van de crème. Allergan, zegt dat je moet verbetering te zien tussen de vier en acht weken na de start van de behandeling.