Geweldige shampoos voor zwart haar in 2018

11 november 2018

Gelukkig voor de consument van vandaag, shampoos voor zwart haar hebben een zeer lange weg afgelegd. Niet alleen hebben we nu genieten van een ongelooflijk grote selectie van reinigingsmiddelen ontworpen voor de unieke behoeften van onze haren, maar ze komen in een scala van prijs punten voor elk budget. Of u nu een favoriet commercieel merk of zaken als eerlijke handel belangrijk voor u zijn, deze lijst met diverse opties heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste shampoo voor zwart haar.

CURLS pure krullen reinigende shampoo

Hoe meer je op je haar te krijgen die grote stijl iedereen benijdt, hoe meer je hebt om uiteindelijk te verwijderen. Mousse, haarspray, olie glans, het instellen van lotion, dagelijkse styling aids en meer niet allemaal laten meeslepen met elkaar shampoo gewassen. Na verloop van tijd, kan u merkt dat uw lokken niet dezelfde glans hebben. Zij kunnen slap voelen ook. Dat is wanneer je een reinigende shampoo moeten invoeren in je routine, en deze van krullen is ongelooflijk zacht. Traditionele voorzuiveringsapparaten werden ontworpen om de natuurlijke oliën van het haar te ontdoen, heeft iets zwart haar niet nodig. Verduidelijking van behandelingen als deze zijn zacht genoeg voor onze lokken, maar je moet nog steeds gebruik ze spaarzaam.

load...

Oyin Grote Poo Bar - Succulent Solid Shampoo

Als u liever shampoo bars, dit is de een moet je proberen! Licht geparfumeerd met een aangename kruiden / citrus blend, deze reiniger is vol hydraterende goedheid in de vorm van oliën en boters perfect voor de bestrijding van droge sloten. Heeft een heleboel schuim niet verwacht; plaats Dit door glycerine gebaseerde bar zachtjes reinigt het haar zonder strippen van zijn natuurlijke oliën. Meer "

Kinky-Curly schoon schip shampoo

Grote krullen beginnen met uw reiniging sessie, zelfs als je gewoon beginnen met een conditioner wassen. De gehele Kinky-Curly lijn houdt zich bezig met het geven van u de meest prachtige uitziende, pluisvrij krullen denkbaar. Begin met het reinigingsmiddel, die zijn er zeker oude, vette opbouw maakt het niet uit de buurt van uw uiteindelijke stijl te nemen.

load...

JASON Super Shine Apricot Shampoo

Ik hou van de selectie van natuurlijke haarproducten die er zijn? Dan zult u van deze JASON shampoo, die vol is van natuurlijke voedingsstoffen zoals plantaardige ingrediënten. Volledig sulfaat-vrij, dit is een geweldige reiniger voor iedereen, met inbegrip van degenen onder u met gekleurd en chemisch behandeld sluizen. Plus, als een heleboel andere shampoos deze dagen, deze is niet op de markt strikt in de richting van zwarte consumenten; moet je geen problemen met het vinden dit in uw gezondheid voedsel op te slaan of natuurlijke kruidenier mart te hebben.

Lees ook:

Mizani opperste olie vochtinbrengende shampoo

Deze heerlijk geurende shampoo zal zacht voor je haar. Net als veel andere reinigingsmiddelen deze dagen, deze is vrij van het drogen sulfaten. Je haar wordt verwend met een mengsel van geurige oliën zoals argan en sesam. Follow-up van uw reiniging sessie met de bijbehorende conditioner en uw stijl zal worden uit om een ​​fantastische start.

load...

Alaffia Shea & Virgin Coconut Verrijking Shampoo

Als zaken als eerlijke handel en eerlijke behandeling van mensen in onderontwikkelde landen zijn belangrijk voor u, kunt u deze shampoo te gebruiken en gemak je geest op hetzelfde moment. Geproduceerd met de Afrikaanse zwarte zeep, verwacht niet veel schuim van deze Alaffia shampoo - het sulfaat-vrije make-up zorgt ervoor dat er geen drogen schuim eist zijn tol op je haar. In plaats daarvan, bent u getrakteerd op een subtiel geurende cleanser die eruit ziet en presteert als het natuurlijke product het is.

Aubrey Organics GPB Shampoo

Met een make-up van veelal natuurlijke ingrediënten, dit aanbod van Aubrey Organics is perfect voor de vrouw op zoek naar een reinigingsmiddel dat is bijna vrij van chemicaliën. Toegevoegd melk en soja-eiwitten in dit product maken het een goede keuze voor iedereen die lijden aan zwakke lokken die gemakkelijk breken. Het is ontworpen zacht voor je haar te zijn, terwijl het geven van een versterking boost.

Motions je natuurlijk hydraterende shampoo

Je haar hoeft niet natuurlijk om deze shampoo te waarderen te zijn, maar als het is, zal het waarschijnlijk hou van deze rijke en romige cleanser, vooral omdat het komt niet met het hoge prijskaartje dat een andere shampoos te doen. U kunt eenvoudig Motions producten in schoonheid aanbod en drogisterijen, waardoor het perfect voor de vrouw die veel haar wil tegen een betaalbare prijs.